Tatuointi

Henna -tatuoinnit – ihon luonnollinen kaunistuminen tai terveysriski?

Henna -tatuoinnit – ihon luonnollinen kaunistuminen tai terveysriski? Kuinka saada väliaikainen tatuointi käsillesi ja mikä henna on turvallinen?

Materiaalista opit kaiken hennapiirustusten levittämisestä vartaloon, saat vinkkejä ja opit säännöistä, näet valokuvan esimerkkejä valmiista hennapiirustuksista.

Henna -tatuoinnit - ihon luonnollinen koristelu tai terveysriski - valokuvaesimerkkejä

Henna -tatuoinnit – ihon luonnollinen kaunistuminen tai terveysriski?

Henna -tatuointi on juhlallinen kehon koristelu, joka on tehty käyttämällä outoja kuvioita iholle kasvivärillä. Tapa tehdä tällaisia ​​tilapäisiä tatuointeja käsiin ja jaloihin, nimeltään mehendi, oli suosittu Afrikassa ja Aasiassa muinaisina aikoina, kun tähän tarkoitukseen käytettiin puolustamattoman lakeonian kuivatusta yrtistä valmistettua tahnaa. On kuitenkin syytä tietää, että tällä hetkellä käytetyt henna -tatuointiseokset voivat aiheuttaa erittäin vakavia allergisia reaktioita. Joten, mitä kannattaa tietää, jotta tällainen kosmeettinen toimenpide on turvallinen?

Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta vartalolla 13.11.2020 №376 -henna -tatuoinnit Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta kehossa 13.11.2020 №375 -henna -tatuoinnit Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta vartalolla 13.11.2020 №374 -henna -tatuoinnit

Mitä ovat henna -tatuoinnit?

Perinne tehdä tilapäisiä henna -tatuointeja, nimeltään mehendi, on edelleen elossa monissa osissa maailmaa, missä sitä on harjoitettu vuosisatojen ajan. Hennan (Lawsonia inermis) lehdistä valmistetaan tietty väri.

Kuvio, joka saadaan, kun luonnollinen tahna kuivattua hennaa ja vettä levitetään ihon pintaan, voi olla väriltään oranssista tummanruskeaan.

Henna värjää siis ihon, kun taas tähän tarkoitukseen käytetty tahna pysyy iholla ja muodostaa kuperin rakenteen. Tällä käytännöllä ei ole mitään tekemistä todellisen tatuoinnin luomisen kanssa, joka koostuu sopivan väriaineen jatkuvasta levittämisestä ihon alle..

Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta vartalolla 13.11.2020 №449 -henna -tatuoinnit Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta vartalossa 13.11.2020 №448 -henna -tatuoinnit Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta vartalolla 13.11.2020 №447 -henna -tatuoinnit

Ovatko henna -tatuoinnit turvallisia??

Henna -tatuoinnit ovat yleensä turvallisia iholle, mutta kuten kaikki kasviperäiset tuotteet, ne voivat aiheuttaa allergisen reaktion, jos ovat yliherkkiä. Kun teet tatuoinnin kodin ulkopuolella, kannattaa tarkistaa käytetyn väriaineen koostumus..

Tatuoinnin henna ei saa koskaan olla musta. Tällainen tuote on seos, joka sisältää synteettisiä väriaineita, jotka eivät yleensä liity yrtteihin..

Tämäntyyppisellä aineella on erityinen kemiallinen haju, toisin kuin erittäin aromaattinen yrttinen henna. Miten synteettisiä värejä myydään harhaanjohtavalla tuotenimellä? Tämä johtuu itämaista alkuperää olevan kosmetiikan tuontiin liittyvien asiaankuuluvien lakisääteisten määräysten puuttumisesta, jossa ei ole lakia, joka edellyttäisi tietoja tuotteen koostumuksesta sen pakkauksessa..

Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta vartalolla 13.11.2020 №437 -henna -tatuoinnit Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta vartalolla 13.11.2020 №436 -henna -tatuoinnit Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta vartalolla 13.11.2020 №435 -henna -tatuoinnit

Mustan hennan aggressiivisuudesta kertoo sen soveltamisaika, joka on vain muutama minuutti. Samaan aikaan ihon värjäys luonnollisella hennalla voi kestää jopa 12 tuntia..

Tatuointeihin tarkoitettua hennaa ei pidä sekoittaa ripsien ja kulmakarvojen värjäystuotteisiin, joita kutsutaan myös hennaksi. Niiden koostumus perustuu vahvoihin synteettisiin väriaineisiin. Kun niitä levitetään suurille ihoalueille, ne voivat aiheuttaa vaarallisen reaktion kehossa ja jopa johtaa kuolemaan anafylaktisesta sokista..

Vaikka luonnollinen henna voi myös aiheuttaa allergisia reaktioita, ne eivät ole koskaan niin vakavia kuin käytettäessä PPD-tuotteita (p-fenyleenidiamiini on musta väri, jota käytetään muun muassa hius-, kangas- ja painovärien) ja muiden synteettisten aineiden valmistuksessa väriaineet.

Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta vartalolla 13.11.2020 №430 -henna -tatuoinnit Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta vartalolla 13.11.2020 №429 -henna -tatuoinnit Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta vartalossa 13.11.2020 №428 -henna -tatuoinnit

Väliaikainen henna -tatuointi – kuinka tehdä se kotona?

Henna -tatuointi kannattaa valita vain silloin, kun käytät kuivattua Lawsonian yrttiä, jossa on merkintä BAQ. Helpoin tapa ostaa ne on verkossa..

Henna tatuointi voidaan tehdä käsin kotona. Yrttijauhe sekoitetaan veteen paksun tahnaksi. Haluttaessa seokseen voidaan sisällyttää sokeria, joka tekee seoksesta viskoosisempaa, sekä eteeristä öljyä. Sen käytön vasta -aihe on taipumus ihoärsytykseen ja allergioihin..

Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta vartalossa 13.11.2020 №427 -henna -tatuoinnit Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta vartalolla 13.11.2020 №426 -henna -tatuoinnit Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta vartalolla 13.11.2020 №425 -henna -tatuoinnit

Perusresepti tatuointihennalle on 50 g luonnollista yrttihennaa yhdistettynä 1 lasilliseen vettä (250 ml) ja 2 rkl sokeria tai 10 tippaa laventeliöljyä.

Henna maalaus vaatii jonkin verran harjoittelua. Kotimenetelmä henna-tatuoinneille on kääriä tahna sellofaanikartioon, jota käytetään sitten huopakynänä, ja piirtää kuvio käpristyneellä kärjellään. Yksilöllinen harjoittelu mahdollistaa ajan mittaan pastan ihanteellisen sakeuden määrittämisen, jonka mukaan luonnosten laatiminen on helppoa.

Allergisen reaktion mahdollisuuden vuoksi allergiatesti on tehtävä 24 tuntia ennen tatuointia levittämällä tippa tahnaa iholle ja jättämällä se vähintään muutamaksi tunniksi. Sitten tahna pestään pois tai kaavitaan pois ja paikka tutkitaan. Jos päivässä ei tapahdu mitään kauheaa, voit saada väliaikaisen henna -tatuoinnin. Luonnollinen värisekoitus voidaan säilyttää jääkaapissa noin viikon ajan..

Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta kehossa 13.11.2020 №422 -henna -tatuoinnit Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta vartalolla 13.11.2020 №421 -henna -tatuoinnit Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta vartalolla 13.11.2020 №420 -henna -tatuoinnit

Kuinka kauan henna -tatuointi kestää ja miten sitä hoidetaan sen jälkeen, kun se on tehty?

Luonnollisella hennatahnalla tehty piirustus on suojattava auringonvalolta ja leviämiseltä useita tunteja – tätä varten, kun tahna on kuivunut kuoren muodostumisen jälkeen, tatuointi kääritään kalvolla tai maalarinteipillä. Seuraavien tuntien aikana ruohon luonnollinen väriaine tunkeutuu vähitellen ihon alle ja muodostaa puolipysyvän kuvion. Sitten kuivattu tahna poistetaan vedellä.

Todelliset henna -tatuoinnit tummuvat ajan myötä ja hapettavat. Voimakkain väri tulee 12 tunnin kuluttua pastan levittämisestä ja kestävyys on noin kuukausi.

Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta vartalossa 13.11.2020 №410 -henna -tatuoinnit Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta vartalolla 13.11.2020 №408 -henna -tatuoinnit Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta vartalolla 13.11.2020 №407 -henna -tatuoinnit

Tilapäisen henna -tatuoinnin kesto riippuu monista tekijöistä, mukaan lukien kuinka usein suihkut ja kuinka kauan vietät auringossa..

Kun kyseessä ovat tilapäiset tatuoinnit, jotka on tehty synteettisillä väriaineilla, kuvio kiinnittyy muutaman minuutin kuluttua ja saa heti voimakkaan mustan värin, joka kestää noin 6 viikkoa.

Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta vartalolla 13.11.2020 №404 -henna -tatuoinnit Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta vartalolla 13.11.2020 №403 -henna -tatuoinnit Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta vartalolla 13.11.2020 №402 -henna -tatuoinnit

Kuinka poistaa henna -tatuointi?

Väliaikaisten tatuointien poistaminen, jotka on tehty sekä hennalla että hennan kaltaisilla aineilla, ei ole mahdollista vedellä, saippualla tai muilla aineilla, koska tämä poistaa suuren ihon kerroksen, johon väriaine on tunkeutunut.

Ihoa vahingoittavan ihon hankausta ja hankaamista tatuoinneista eroon pääsemiseksi ei suositella. Tämä toiminta voi vain lisätä ärsytystä ja johtaa tulehduksen kehittymiseen. Koska nämä tatuoinnit ovat väliaikaisia, sinun tarvitsee vain odottaa muutama viikko, kunnes väriaine poistuu yhdessä ihon kanssa luonnollisen kuorintaprosessin seurauksena..

Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta vartalolla 13.11.2020 №390 -henna -tatuoinnit Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta kehossa 13.11.2020 №389 -henna -tatuoinnit Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta vartalolla 13.11.2020 №388 -henna -tatuoinnit

Henna -tatuoinnit eivät ole kaikille eivätkä varmasti lapsille.

Henna -tatuointeja ei suositella ihmisille, joilla on ekseema ja atooppinen ihottuma, psoriaasi tai jokin muu ihosairaus. Henna -tatuoinnit eivät myöskään sovellu lapsille, ja kysymys tästä on suhteellisen suosittu kysymys Internetissä..

Niiden joukossa, joille tällaiset korut voivat liittyä vakavista terveysvaikutuksista, on ihmisiä, joilla on erityisen herkkä ja vaalea iho, sekä raskaana olevia naisia. Jos käytetty väriaine on kuitenkin täysin luonnollista ja raskaana olevalla naisella ei ole ihon muutoksia tai yliherkkyyttä, luonnollisesta henna -tatuoinnista ei tarvitse luopua. On kuitenkin syytä varmistaa, että tahna ei sisällä eteerisiä öljyjä..

Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta kehossa 13.11.2020 №366 -henna -tatuoinnit Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta vartalolla 13.11.2020 №365 -henna -tatuoinnit Kuva mielenkiintoisesta hennakuviosta vartalossa 13.11.2020 №367 -henna -tatuoinnit

Vaikka tilapäiseen tatuointiin käytetään luonnollisia ainesosia, allergiatesti on läpäistävä 24 tuntia ennen musteen levittämistä iholle..

Ja tietysti valtava määrä kuvia esimerkeistä henna -tatuointipiirustuksista ja valtava määrä temaattisia, hyödyllisiä tietoja osiossa – henna -tatuoinnit verkkosivustollamme .

Kuvaesimerkkejä hennapiirroksista vartalolla 13.11.2020 (590 kuvaa)

Teksti on kirjoittajan mielipide, ei väitä olevansa lopullinen totuus.

Valmistaja: TXT-STAR (Gorin Miron Alexandrovich)