Tatuointi

Hennan säilyttäminen mehendille

Kätevä ja eniten käytetty materiaali väliaikaisten tatuointien piirtämiseen – mehendi – on nestemäinen henna kartioissa. Luonnollinen henna on sekoitus kuivaa jauhemaista hennaa, eteerisiä öljyjä ja muita luonnonmateriaaleja, se ei sisällä keinotekoisia komponentteja. Huolimatta siitä, että nestemäistä hennaa on monia eri sävyjä, ainoa luonnollinen sävy on ruskea. Tältä osin luonnollisella hennalla levitetyn kuvion ominaispiirre on, että se on heti levittämisen jälkeen oranssi, päivällä kuvio muuttuu ruskeaksi.

Hennan säilyttäminen mehendi -piirustuksille - Hennan säilyttäminen mehendi -piirustuksille - kuva 6

Kuinka säilyttää henna mehendi -piirustuksille?

Nestemäinen henna mehendille on ergonomisessa putkessa, jossa on terävä kärki, mikä tekee piirustuksesta kätevän ja siistin. Hennan koostumus ei leviä, kun taas se leviää helposti eikä putken nenä tukkeudu. Piirtämisen aloittelijoille on kuitenkin parempi harjoittaa kartion puristamista niin, että piirustus osoittautuu yhtenäiseksi..

Hennan säilyttäminen mehendi -piirustuksille - Hennan säilyttäminen mehendi -piirustuksille - kuva 1

Suljettavan kannen ansiosta mehendin maalaamiseen tarkoitettu henna voidaan säilyttää pitkään menettämättä ominaisuuksiaan. Luonnollisella hennalla levitetty kuvio kestää 7–14 päivää riippuen levityspinnasta ja hoidon saatavuudesta. Väliaikaisen tatuoinnin edut ovat ihon vahingoittumattomuus, koska henna ei sisällä keinotekoisia komponentteja, sitä voivat käyttää myös raskaana olevat naiset ja ihmiset, joilla on herkkä iho. Lisäksi mehendi mahdollistaa kuvioiden ja kuvien muuttamisen usein, toisin kuin perinteiset tatuoinnit..

Hennan säilyttäminen mehendi -piirustuksille - Hennan säilyttäminen mehendi -piirustuksille - kuva 3

Kun käytät kuviota erivärisellä hennalla, esimerkiksi mustalla, sinun on oltava varovaisempi, koska henna sisältää keinotekoisia väriaineita, joten on suositeltavaa tarkistaa se mahdollisten allergisten reaktioiden varalta.

Jotta hennan kuvio säilyy kirkkaana pitkään, on suositeltavaa voidella se säännöllisesti kosteuttavalla öljyllä – kookos- tai oliiviöljyllä – mutta ei missään tapauksessa mineraaliöljyllä. Ei ole toivottavaa käyttää kuorintoja ja kuorintoja, käydä kylpyissä, altaissa ja saunoissa. Jos piirustus levitetään käsiin tai kämmeniin, astiat on pestävä käsineillä..

Hennan säilyttäminen mehendi -piirustuksille - Hennan säilyttäminen mehendi -piirustuksille - kuva 2 Hennan säilyttäminen mehendi -piirustuksille - Hennan säilyttäminen mehendi -piirustuksille - kuva 4 Hennan säilyttäminen mehendi -piirustuksille - Hennan säilyttäminen mehendi -piirustuksille - kuva 5

Mehendi -kuvion kirkkaus takaa pastan kuivumisen luonnollisissa olosuhteissa, aika on 3 tuntia. Kuivattu kerros on poistettava varovasti kynsillä tai hammastikulla, sinun ei tarvitse huuhdella vedellä. Muutaman tunnin kuluessa levittämisestä on muistettava, että kun piirustus joutuu kosketuksiin muiden kehon osien tai esineiden kanssa, sillä on oma jälkensä. Jos mehendi -piirustus ei ole siisti tai haluat jotain muuta, se on helppo poistaa alkoholilla tai sitruunamehulla.

Koska nestemäinen henna on pakattu korkkiin, se ei sisällä erityisiä säilytysolosuhteita: se voidaan jättää jääkaappiin tai muuhun kuivaan paikkaan. Hennajauhetta säilytetään kaksi tai kolme vuotta, avaamaton putki – 12 kuukauden kuluessa on suositeltavaa käyttää avointa hennaputkea kahden viikon kuluessa.

Valmistaja: login1504 (Tiunova Yana)