Tatuointi

Hyödyllisiä vinkkejä tatuoinnin hoitoon

Ihon tatuoinnit ovat yleisiä nykymaailmassa. Kuitenkin henkilön, joka päättää ottaa tatuoinnin, tulisi tietää, kuinka huolehtia siitä, jotta se ei menetä kirkkaita värejään ja teräviä ääriviivojaan. Riippumatta siitä, kuinka kauan kuvio on koristanut kehoasi, tarvitset asianmukaista hoitoa. Kuinka hoitaa tatuointi levityksen jälkeen? Mitä tehdä iholle, jotta se paranee ilman arpia??

Hyödyllisiä vinkkejä tatuoinnin hoitoon - mielenkiintoisia faktoja - vinkkejä ja valokuvia tatuoinneista

Kuinka hoitaa tuore tatuointi?

Valmistuttuaan tatuointitaiteilija kelaa sovelluskohtaa takaisin kalvolla. Et voi ottaa sitä pois useita tunteja. Tämän ajan kuluttua sinun on poistettava kalvo ja annettava ihon hengittää. On erittäin tärkeää suojata muotoilu lialta ja infektioilta. Tatuointi kannattaa huuhdella välittömästi lämpimällä vedellä ja saippualla. Kuivaa sitten tatuointi varovasti kertakäyttöisellä, puhtaalla pyyhkeellä. Tatuoinnin hoito toimenpiteen jälkeen koostuu bepanthenin tai vastaavien voiteiden säännöllisestä levittämisestä. Tämä on erittäin tärkeää, koska tatuointi ei saa kuivua..

Seuraavaksi sinun on levitettävä kalvo uudelleen tatuointiin. Tämä rituaali tulisi suorittaa kolme kertaa päivässä kahden viikon ajan. Kalvon poistamisen jälkeen voit huomata ihon turvotusta ja punoitusta. Älä panikoi, koska tämä on luonnollinen reaktio. Sinun on jatkettava ihon voitelemista voiteella. Turvotus häviää ensimmäisten 3-4 päivän kuluttua.

Piirustus miesten tatuoinnista 29.12.2020 №067 -miesten tatuointien piirtäminen Piirustus miesten tatuoinnista 29.12.2020 №066 -miesten tatuointien piirtäminen Piirustus miesten tatuoinnista 29.12.2020 №063 -miesten tatuointien piirtäminen

Tuore tatuointi vaatii myös erityishoitoa yöllä. Kelaa tatuointia pehmeällä liinalla. Kaikki riippuu piirustuksemme sijainnista. Sinun on myös huolehdittava puhtaista vuodevaatteista, jotta tatuointi ei joudu kosketuksiin lian, pölyn ja bakteerien kanssa..

Kuinka hoitaa tatuointi paranemisen jälkeen?

Paranemisen jälkeen on aika siirtyä päivittäiseen tatuointihoitoon. Hän on yhtä tärkeä. Jotta tatuointi säilyttää selkeät ääriviivat ja ei menetä väriä, on noudatettava perussääntöjä..

Piirustus miesten tatuoinnista 29.12.2020 №061 -miesten tatuointien piirtäminen Piirustus miesten tatuoinnista 29.12.2020 №057 -miesten tatuointien piirtäminen Piirustus miesten tatuoinnista 29.12.2020 №056 -miesten tatuointien piirtäminen

Aluksi kannattaa muistaa hygienia. Tatuointi on huuhdeltava miedolla geelillä tai tatuointisaippualla, joka paitsi puhdistaa myös kosteuttaa ihoa, mikä puolestaan ​​ylläpitää värin voimakkuutta. Tarvitaan riittävä ihon nesteytys. Sinun ei tarvitse käyttää pitkiä tunteja tähän tehtävään. Piirrä piirustus säännöllisesti voiteella tai tatuointiöljyllä, joka on tarkoitettu riittävään nesteytykseen. Tatuointi on voideltava joka kerta suihkussa. Tämä estää ihon kuivumista ja liiallista hilseilyä, ja voit puolestaan ​​estää haalistumisen ja ylläpitää tatuointien ääriviivoja..

Piirustus miesten tatuoinnista 29.12.2020 №030 -miesten tatuointien piirtäminen Piirustus miesten tatuoinnista 29.12.2020 №029 -miesten tatuointien piirtäminen Piirustus miesten tatuoinnista 29.12.2020 №027 -miesten tatuointien piirtäminen

On parasta käyttää kosmetiikkaa, joka on suunniteltu erityisesti tatuoidulle iholle. Ne sisältävät runsaasti välttämättömiä kosteusvoiteita ja ravintoaineita, jotka eivät välttämättä riitä tavanomaisiin ihonhoitotuotteisiin..

Piirustus miesten tatuoinnista 29.12.2020 №005 -miesten tatuointien piirtäminen Piirustus miesten tatuoinnista 29.12.2020 №012 -miesten tatuointien piirtäminen Esimerkki naisten tatuointipiirustuksesta 29.12.2020 №072 -naisten tatuoinnit

Kuinka hoitaa tatuointi kesällä?

Tämä on ajanjakso, jolloin tatuoinnit ovat paljon alttiimpia haalistumiselle ja niihin on kiinnitettävä erityistä huomiota. Tärkein sääntö on suojata tatuointisi perusteellisesti auringolta. On tarpeen käyttää voiteita, joilla on korkea suojakerroin (spf 50), jotka toimivat ihon suojana. Täällä kannattaa myös investoida erityisesti tatuointeihin tarkoitettuun kosmetiikkaan. Niiden kaavan tavoitteena on kiinteyttää väri.

Kuvia mielenkiintoisista tatuointipiirustuksista 29.12.2020 (142 kuvaa)

Artikkelin tekstin valmisti: SUMASOYDESH (Khismatullin Anton Airatovich)