Tatuointi

Kasvotatuoinnit ovat ongelma toisten pilkkaamisessa

Psykologiasta valmistunutta, jolla on tatuoinnit kasvoillaan, pilkataan. Ihmiset jatkuvasti kehottavat häntä tuomaan piirustukset yhteen..

Psykologisesta tiedekunnasta valmistunut on vakuuttunut siitä, että tatuoinnit ovat edelleen eräänlainen tabu Taranakin työnantajille, vaikka Australian suurin tatuointifestivaali järjestetään juuri täällä..

Kasvotatuoinnit - ongelma muiden pilkkaamiseen - tosiasiat ja valokuvaesimerkit

Kasvotatuoinnit – ongelma muiden pilkkaamiseen – tosiasiat ja valokuvaesimerkit

Kasvotatuoinnit ovat ongelma toisten pilkkaamisessa

Chiquita Ngeru, 20, sanoo potentiaalisten työnantajien vitsejä hänen tatuoinnistaan ​​- 10 pientä sydäntä ja ruusu kasvoillaan. Hänelle kerrottiin, että hänen olisi koottava heidät yhteen, jos hän haluaa saada työtä..

Ngeru palasi äskettäin jälleen Taranakiin. Tyttö sanoo, ettei hänellä ollut tällaisia ​​ongelmia työskennellessään ja opiskelemalla Waikatossa. Nuori psykologi on erittäin yllättynyt mentaliteetin erosta.

Tatuoinnit kasvoille - ongelma muiden pilkkaamiseen - kuva 1

“Kukaan siellä ei edes puhunut tatuoinnistani, ja Taranakissa ihmiset näyttävät epäilevän, heille se on tabu”, sanoo 20-vuotias tyttö.

“Minusta tuntuu, että tätä ei pitäisi tuomita niin ankarasti.”.

“Mutta minulle se on jotenkin outoa, kun otetaan huomioon se tosiasia, että täällä järjestetään laajamittainen tatuointifestivaali”, hän lisäsi..

Ngeru alkoi tukkeutua noin kolme vuotta sitten, nyt hänen vartalollaan on kaksikymmentä piirustusta, ja hän tiesi tietysti, ettei tämä voinut mennä ilman seurauksia..

Kasvotatuoinnit - ongelma muiden pilkkaan - kuva 2

Mutta tyttö toivoi, että työnantajat ymmärtäisivät, että hän voisi myös työskennellä hyvin erikoisalallaan kasvojensa tatuoinneista huolimatta. Lisäksi Ngerun tapauksessa hänen piirustuksiaan ei voida kutsua provosoiviksi, ja ne sijaitsevat erittäin kompaktisti..

”Tuomitset ihmisiä ulkonäön, ei taitojen ja kykyjen perusteella. Mutta tämän pitäisi olla etusijalla “.

Lopulta oikeus toteutui. Pitkien haastattelujen jälkeen Ngeru sai työpaikan vähittäiskaupassa.

Kasvotatuoinnit - ongelma muiden pilkkaamiseen - kuva 3

Tällä viikolla vuosittain järjestettävän Uuden -Seelannin tatuointi- ja taidefestivaalin järjestäjä Brent Taylor sanoi, että asenne Taranakin tatuointeihin on muuttunut yhdeksän vuoden aikana..

Hän kuitenkin sanoo, että aina on ihmisiä, jotka eivät pysty hyväksymään tätä taidetta..

”Yleisesti uskotaan, että vain jengin jäsenet ja rikolliset peittivät itsensä tatuoinneilla. Mutta nyt ihmiset alkavat siirtyä pois siitä ”, Taylor sanoi..

Tatuoinnit kasvoille - ongelma muiden pilkkaamiseen - kuva 4

“Aina on ihmisiä, jotka eivät ole innostuneita tietyistä asioista, et voi miellyttää kaikkia kerralla”, mies uskoo aivan oikein.

Chiquita ei ole ainoa, joka tavalla tai toisella kärsii lisääntyneestä kiinnostuksesta tatuointeihin. Esimerkkiä ei tarvitse etsiä kaukaa. Todd Williams, joka tunnetaan paremmin räppärinä Louie Knuxx, ei voi edes laskea kuinka monta tatuointia hänellä on kehossaan (mukaan lukien kasvot). Muusikko asuu myös Taranakissa.

Monet ihmiset Taranakin kaduilla tuijottavat häntä avoimesti, mutta hän yksinkertaisesti jättää nämä näkemykset huomiotta..

Kasvotatuoinnit - ongelma muiden pilkkaamisessa - kuva 5

”Olen vain lakannut kiinnittämästä siihen huomiota, ja luulen, että näin sen pitäisi olla. Mutta ystäväni huomaavat edelleen nämä näkemykset ulkopuolelta. “.

Williams työskentelee nyt nuorten kanssa Taranakissa, ja Ngueru toivoo saavansa sellaisen työn jonain päivänä, mutta hänellä ei ollut vaikeuksia löytää työtä ennen kuin hän muutti maakuntaan. Williams suhtautuu melko ironisesti työnhaun tilanteeseen, eikä hän itse ole halukas vitsailemaan siitä..

”Työn löytäminen ei ollut niin vaikeaa; Minulla oli tatuointeja kasvoillani, minulla ei ollut erityistaitoja, mutta löysin silti työpaikan “, hän sanoi..

Kasvotatuoinnit - ongelma muiden pilkkaan - kuva 6

”Joka tapauksessa, kun etsin työtä, se oli jopa eräänlainen etu minulle. Ihmisillä oli tietty vaikutelma, ja sitten he olivat vilpittömästi yllättyneitä, kun kävi ilmi, että tiesin myös sitoa sanat lauseiksi. ”.

Kuvaesimerkkejä tatuointimalleista kasvoilla 29.4.2019 (234 kuvaa):

Katso video:

Valmistaja: mpribytkova (Pribytkova Maria Alekseevna)