Tatuointi

Käytännön vinkkejä “tuoreen tatuoinnin” hoitoon

* Materiaali on tarkoitettu vain tiedoksi, ei toimintaohje – vain tekijän mielipide. Muista ottaa yhteyttä lääkäriisi, jos sinulla on merkkejä tulehduksesta tai muita tatuoinnin ongelmia..

Tatuointi on halu ilmaista tunteitasi, mieltymyksiäsi, maailmankatsomustasi, mutta se vaatii erityistä huolenpitoa, etenkin ensimmäisinä päivinä levityksen jälkeen. Tärkein sääntö tässä on antaa työ vain ammattitaitoiselle mestarille..

Käytännön vinkkejä tuoreen tatuoinnin hoitoon - Kuva 1

Käytännön vinkkejä “tuoreen tatuoinnin” hoitamiseen – hieman yksinkertainen ja tärkeä

Kuvan levittämisen jälkeen päällikkö kiinnittää sidoksen haavaan varmistaakseen, että se on suojattu bakteereilta ja lialta. Sidoksia on kahdenlaisia: tiheä, ohut, kalvon kaltainen.

Paksuja siteitä on käytettävä poistamatta niitä vähintään 24 tunnin ajan. Paksut siteet, joista side on tehty, antavat täyden ilman pääsyn iholle ja antavat sen hengittää.

Ohut side tai kalvo on säilytettävä kaksi tai kolme tuntia, koska se estää ilman kulun ja tatuointi voi “kulua”.

Käytännön vinkkejä tuoreen tatuoinnin hoitoon - Kuva 2

Joissakin tapauksissa käytetään tavallista apteekissa myytävää lääketieteellistä sidosta. Tällainen side on poistettava heti kotiin saapuessaan, eikä sitä saa missään tapauksessa repiä iholta, jos se on tiukka eikä sitä voida poistaa. Muussa tapauksessa saat epäselvän piirustuksen, joka on menettänyt kirkkauden..

Ennen kuin poistat ehdottomasti siteen, pese kätesi huolellisesti saippualla ja vedellä, jotta vältät lian pääsyn haavaan ja mikä pahempaa, infektion. Ei ole toivottavaa pyyhkiä vahingoittunutta ihoaluetta, riittää vain pyyhkiä se pehmeällä pyyhkeellä, kun taas vesi ei saa olla kylmää tai kuumaa, mutta hieman lämmintä.

Käytännön vinkkejä tuoreen tatuoinnin hoitoon - Kuva 3

Kostuta tatuointi voiteella päivittäin. Paras vaihtoehto on 2-3 kertaa päivässä, kunnes kuori katoaa vaurioituneelta alueelta. Tuloksena olevaa kuorta ei voi kammata ja hieroa, kuvio menettää kirkkautensa ja saattaa irrota paikoin. Käytä mestarin neuvomaa voidetta tai muuta kosteusvoidetta, joka sisältää desinfioivia komponentteja, ja yritä levittää sitä ohuella kerroksella haavaan. Noudata kaikkia toimenpiteen aikana annettuja neuvoja ja suosituksia välttääksesi jatkuvia säätöjä tulevaisuudessa..

Käytännön vinkkejä tuoreen tatuoinnin hoitoon - Kuva 4

Pidä tatuointi poissa suorasta auringonvalosta ensimmäisten kolmen tai neljän viikon ajan. Auringossa se palaa loppuun eikä tulevaisuudessa näytä yhtä kirkkaalta kuin alkuperäisessä versiossa. Käytä aurinkovoidetta tai -voidetta välttääksesi suoraa auringonvaloa, jos käytät vaatteita, jotka eivät peitä tatuoitua ruumiinosaa. Vaatteet eivät saa olla tiukkoja, eivät saa olla tiiviisti vaurioituneen alueen vieressä.

Tatuoinnin levittämisen jälkeen ei ole toivottavaa käydä kylpylässä ja saunassa, uida altaassa, mennä solariumiin, kunnes haava on täysin parantunut. Kuntoutusjakson jälkeen sinun ei tarvitse aloittaa hoitoa, vaan jatkaa ihon kosteuttamista antamatta sen kuivua.

Käytännön vinkkejä tuoreen tatuoinnin hoitoon - Kuva 5

On erittäin tärkeää pidättäytyä juomasta alkoholia yhden päivän ajan ennen tatuointia ja sitä seuraavana päivänä. Alkoholijuomilla on taipumus ohentaa verta ja veri voi vuotaa levityksen aikana, minkä seurauksena maali ei tartu ihoon. Särkylääkkeillä on sama vaikutus..

Joissakin tapauksissa tatuoinnin korjaus on tarpeen, se riippuu pääasiassa ihotyypistä. Silloin kuntoutumisaika kasvaa merkittävästi. Jos huomaat punoitusta tai tulehdusta tatuointipaikassa, ota yhteys lääkäriin..

Valmistaja: DZHIDZHI (oikeinkirjoitus)