Tatuointi

Kehon taide on hieno harrastus ja hyvin käytetty aika. Kaikki harrastuksista.

Kehotaide

Englannista kehon taidetta – “kehon taidetta” tai “kehoa luovuuden kohteena”. Voit tulla itse taideteokseksi tai auttaa jotakuta taideteokseksi..

Valokuva kehosta 31

Suositeltava

Luovia ihmisiä, joilla on epätyypilliset näkymät.

Välttämättömät ominaisuudet

Mielikuvitus, kyky arvioida riittävästi ihmiskehon kykyjä. On suositeltavaa, että sinulla on alustavia taiteellisia taitoja ja äärimmäisten kehonkuvien tapauksessa – lääketieteellinen koulutus.

Harjoittelun aika

Riippuu tietystä suunnasta. Jos sinulla on taitoja työskennellä maalien kanssa, voit aloittaa heti tavallisella vartalomaalauksella (kehomaalauksella). Jos sinun täytyy opiskella piirtämistä tai tatuoinnin tekemistä, se kestää kuukaudesta vuoteen tai kahteen..

Mikä on body art?

Se on avantgarde-liike, joka syntyi myrskyisän 1960-luvun aikana. Kehon taiteen edustajat käyttivät kehoaan luovuuden kohteena, joskus hyvin järkyttävänä: he tekivät tatuointeja, viiltoja iholla, peittivät raajat kipsillä. Silloin se oli ensisijaisesti toimintailmiön ilmentymä. Kehon taiteen ymmärtäminen vain kehon maalaustaidona ei ole täysin oikein. Nykyään body art on selkeämmin jaettu tyyppeihin ja suuntauksiin..

 • Kehon maalaus – kasvojen ja vartalon maalaus lähellä visage -taidetta. Tavoitteet voivat olla erilaisia, esimerkiksi osallistuminen avantgardistiseen tuotantoon tai näyttelyn “elvyttäminen”.

 • Lävistys.

 • Tatuointi (pysyvä meikki). Jotkut esimerkit tatuoinneista herättävät joskus ihailua jopa tämän taiteen vastustajien keskuudessa..

 • Scarification (scarification) – “koristeellisten” arpien tai palovammojen (brändäys tai brändäys) käyttö, radikaalein kehon taidetyyppi.

 • Mehndi – henna kehon maalaus.

 • Joskus erityistyyppinä erotetaan “kehon muutos” – implantit, silmien muodon muutokset, korvien teroitus ja niin edelleen. Muuten, kynsien pidennys ja niin kutsuttu kynsitaide ovat myös “tästä oopperasta”.

Body art 1 valokuva Valokuva kehosta 2 Valokuva kehosta 3

Valokuva kehosta 4 Valokuva kehosta 5 Valokuva kehosta 6

Valokuva kehosta 7 Valokuva kehosta 8 Valokuva kehosta 9

Valokuva kehosta 10 Valokuva kehosta 11 Valokuva kehosta 12

Vähän historiaa

Ihminen alkoi maalata vartaloaan ennen kuin teki ensin vaatteita. Nykyään harvat muistavat, että alun perin kehon piirustukset, korvakorut, arvet ja tatuoinnit voisivat kertoa kantajansa heimoon kuulumisesta, hänen uskostaan, asemastaan ​​klaanin jäsenten keskuudessa. Piirustukset, jotka on suojattu pahoilta hengeiltä, ​​sairauksilta, toimivat viestintävälineenä. Rituaalitanssissa väritys täydensi “ruumiin tarinaa”. Alkeellisella tasolla elävät kansat, kaikki nämä merkitykset ovat säilyneet tähän päivään asti..

Kenelle tämä harrastus on tarkoitettu?

Helpoin tapa, kehon maalaus, on kaikille poikkeuksetta kaikille, ilman maaleja. Muista myös, että piirtäminen vaatii osittaisen tai jopa koko kehon valotuksen. Kaikki muu – tatuoinnit, arpia – jännityksen etsijöille. (Voisit kutsua heitä rakastajiksi erottua joukosta, mutta tänään et tuskin yllätä ketään lävistyksillä tai tatuoinneilla.)

Mistä aloittaa

Kun teet päätöksen siitä, mikä sinulle sopii. Ja mikä ei ole merkityksetöntä, missä ominaisuudessa haluat toimia – olla malli (esine) tai luoja. Sen jälkeen voit ottaa kirjallisuutta ja mennä virtuaalifoorumeille ja ei-virtuaalisiin näyttelyihin ja tapahtumiin.

Tarvitset

Jokaisella kehon taidetyypillä on omat työkalut. Esimerkiksi vartalomaalauksessa piirustukset tehdään yleensä guassi- tai akryylimaaleilla siveltimiä käyttäen. Guassi on edullisempaa, mutta kestää huonommin. Akryylimaalit kestävät paremmin, kestävät pidempään, mutta niitä on vaikeampi pestä pois. Voit tehdä maaleista muovisempia ja turvallisempia erityisten lisäaineiden avulla. Kehon maalausta voidaan täydentää terälehdillä, oksilla, applikoinnilla ja muilla elementeillä luovan tehtävän mukaan.

Paljonko se on

Jos haluat ensin maalata läheisen ystävän tai tyttöystävän, tarvitset tarvittavien materiaalien ostamiseen noin 1000 ruplaa. Jos haluat tulla tatuointimestariksi tai vain tatuoida itsellesi, niin … 5000: sta äärettömyyteen. (Huomaa, että emme nimeä hintoja maanalaisissa salongeissa – tätä vaihtoehtoa ei edes harkita.)

Paikka opiskella

Aihefoorumeilta löydät näyttelyiden ja muiden tapahtumien osoitteet ja puhelinnumerot kiinnostavalle kehonkuvalle. Tällaisissa tapahtumissa järjestetään usein mestarikursseja ja ryhmiä rekrytoidaan niille, jotka haluavat liittyä tähän taiteeseen..

Mistä löytää samanhenkisiä ihmisiä

bodyart-da.ru – kattavaa tietoa kehon taiteen tyypeistä, viestinnästä, neuvonnasta.

Rajoitukset!

Allergia maaleille, ihosairauksille. Tärkein rajoitus: älä koskaan lävistyksiä äläkä ota tatuointeja tai arpia “lähimmässä kellarissa” – tämä on vaarallista paitsi terveydelle myös elämälle! Ja vielä yksi asia: tiedä miten lopettaa ajoissa. Internetistä löydät jäähdyttäviä valokuvia ihmisistä, jotka menivät kerralla liian pitkälle kehon muutoksilla..

 • Dribnohod Y. “Body art in Russian” (Phoenix, 2009) – hyvä informatiivinen julkaisu, jossa on valtava määrä laadukkaita valokuvia.

 • Egorov R. “Bodypainting ja graffiti” (RIPOL classic, 2004) – mielenkiintoinen yhdistelmä kahdesta suositusta taidetyypistä.

 • bodyartfoto.ru – monia valokuvia, myös erittäin luovia.

 • basik.ru – ideoita, viestintää, kokemusten vaihtoa.

 • rosdesign.com – Laaja resurssi, jossa kehon taidetta pidetään yhtenä aiheena.

Valokuva kehosta 13 Valokuva kehosta 14 Valokuva kehosta 15

Valokuva kehosta 16 Valokuva kehosta 17 Valokuva kehosta 18

Valokuva kehosta 19 Valokuva kehosta 20 Valokuva kehosta 21

Valokuva kehosta 22 Valokuva kehosta 23 Valokuva kehosta 24

Valokuva kehosta 25 Valokuva kehosta 26 Valokuva kehosta 27

Valokuva kehosta 28 Valokuva kehosta 29 Valokuva kehosta 30

Valokuva kehosta 31 Valokuva kehosta 32 Valokuva kehosta 33

Valokuva kehosta 34 Valokuva kehosta 35 Valokuva kehosta 36

Valokuva kehosta 37 Kuva 38 Kuva 39

Valokuva kehosta 40 Valokuva kehosta 41 Kuva kehosta 42

Kuva kehosta 43 Kuva kehosta 44 Valokuva kehosta 45

Valokuva kehosta 46 Valokuva kehosta 47 Valokuva kehosta 48

Kuva 49 Valokuva kehosta 50 Valokuva kehosta 51

Valokuva kehosta 51