Tatuointi

Kuinka hoitaa tatuointi?

Materiaalista opit, kuinka hoitaa tatuointi. Hanki käyttäytymisneuvoja heti levityksen jälkeen ja neuvoja siitä, miten tatuointisi näyttää hyvältä pitkällä aikavälillä.

Kuinka hoitaa tatuointi - vinkkejä ja valokuvia

Kuinka hoitaa tatuointi – vinkkejä ja valokuvia

Kaikki tärkeintä tatuoinnin hoitamisesta

Matka tatuointisalongille ja tatuointiin käytetty aika eivät riitä. Tatuoinnin hoitaminen ensimmäisinä päivinä pitäisi olla erityisen huolellista. Sen laatu ja omistajan hyvä mieli riippuvat asianmukaisesta huomiosta tänä aikana..

Valokuva Kuinka hoitaa tatuointia (tatuointi) (merkitys) - esimerkki piirustus - 001 Valokuva Kuinka hoitaa tatuointia (tatuointi) (merkitys) - esimerkki piirustus - 002 Valokuva Kuinka hoitaa tatuointia (tatuointi) (merkitys) - esimerkkipiirustus - 003

Hoitomenetelmät

Suositeltava

Ehdottomasti kielletty

Ensimmäinen päivä

Pakkaa tai side Poista kolme tuntia levityksen jälkeen. Jos se on kuiva, kostuta se vain vedellä. Älä tatuoi uudelleen “hengitä”. Säilytä pidempään kuin määrätty aika, koska side voi kuivua voimakkaasti.
Pesu Huuhtele tatuointi vedellä huoneenlämmössä noin 4-5 kertaa päivässä antibakteerisella saippualla. Vaahdota ja pese sormenpäillä pyörivin liikkein. Käytä kuumaa tai kylmää vettä; pese saippualla väriaineilla, hajusteilla, mahdollisilla lisäaineilla; käytä kaikenlaisia ​​pesulappuja, kangaskappaleita, sieniä (ne vahingoittavat ihoa vielä enemmän); raaputa ja repäise verta tai verta.
Liotus Pyyhi tatuointialue pehmeällä paperipyyhkeellä, mieluiten vauvanpyyhkeellä. On parempi ostaa ne apteekista. Jäljellä olevan kosteuden on haihduttava itsestään, kunnes se kuivuu kokonaan.. Hiero millä tahansa kangaspyyhkeellä tai wc -paperilla. Ensinnäkin ne sisältävät paljon haitallisia mikrobeja ja voivat aiheuttaa infektion. Toiseksi ne tuovat kivuliaita tuntemuksia.
Voiteiden tai voiteiden tyypit Kosmeettinen vaseliini, “Bepanten”, “D-Panthenol” sekä A-, D-, C-, E-, F-vitamiinia sisältävät tuotteet. Käytä tuotteita, jotka sisältävät alkoholia, aloe veraa, kortisonia ja anestesiaa. Niille on ominaista syvä tunkeutuminen ihoon, mikä voi vahingoittaa tatuoinnin turvallisuutta..
Levitä voidetta tai kermaa Levitä jokaisen huuhtelun jälkeen, kuten ne edistävät nopeampaa paranemista. Hiero kevyin sormiliikkein, kunnes se on täysin imeytynyt tatuoinnin keskeltä sen reunaan. Älä käytä tuotteita, jotka johtavat riittämättömään ihon nesteytykseen ja muodostavat kovan imusolmukkeen. Räjähtäessään hän voi häiritä piirtämistä ja aiheuttaa kipua.

Seuraavat 2-3 viikkoa

Pesu Menettely toistetaan 2 kertaa päivässä ottaen huomioon edellä mainitut säännöt aamulla ja illalla.. Hylkää ensimmäisen päivän jälkeen, koska tulehdus tai märkiminen voi ilmaantua.
Voiteet tai voiteet Levitä useita kertoja päivässä, vaikka huuhtelun aika ei olisi.

Tatuointialueella on kiristävä vaikutus – tahra.

Ohita käyttö, koska paranemisaika kestää halkeamien ja kutinaa.
vaatetus Käytä löysiä puuvillavaatteita. Se imee hyvin hikeä tatuointialueella, mikä on ärsyttävää.. Käytä tiukkoja vaatteita. Tatuoinnin ja vaatteiden jatkuva hankaus aiheuttaa arkuutta, kutinaa ja värimuutoksia..
Auringonsäteet, parkitus, solarium Sulje pois suora auringonvalo ja solariumkäynnit, koska haavoittunut herkkä iho voi polttaa ja tatuointi palaa.
Uiminen Lyhyt kylpy tai suihku, enintään 10 minuuttia.

Sulje pois uima -allas ja kaikki luonnolliset vesimuodostumat.

Istua pitkään kylpyhuoneessa tai suihkussa, koska iho rypistyy kosteuden vaikutuksesta ja voi pilata tatuoinnin kirkkauden.

Ui altaassa ja muissa vesistöissä. Niiden vesi sisältää suoloja, klooria ja erilaisia ​​kemiallisia elementtejä, jotka vaikuttavat kuvan laatuun..

Liikunta, urheilu Tänä aikana sinun pitäisi sulkea pois urheilu, raskas fyysinen aktiivisuus ja kaikki hikeen vapautumiseen liittyvät toimet.. Käynti kuntosalilla, saunassa, saunassa. Liiallinen hikoilu ihon huokosten läpi voi johtaa maalin irtoamiseen ja tatuointi haalistuu..

Tulevaisuuden hoito

Se ei vaadi työlästä huoltoa, mutta jonkin verran huomiota on kiinnitettävä:

1. Levitä aurinkovoidetta tai -voidetta ennen minkäänlaista parkitusta.

2.Käytä vaatteita, jotka imevät hikeä hyvin.

Valokuva Kuinka hoitaa tatuointia (tatuointi) (merkitys) - esimerkkipiirustus - 004 Valokuva Kuinka hoitaa tatuointia (tatuointi) (merkitys) - esimerkki piirustus - 005 Valokuva Kuinka hoitaa tatuointia (tatuointi) (merkitys) - esimerkkipiirustus - 006

Valokuva Kuinka hoitaa tatuointia (tatuointi) (merkitys) - esimerkki piirustus - 007 Valokuva Kuinka hoitaa tatuointia (tatuointi) (merkitys) - esimerkkipiirustus - 008 Valokuva Kuinka hoitaa tatuointia (tatuointi) (merkitys) - esimerkki piirustus - 009

Palkinto oikeasta käyttäytymisestä ensimmäisinä päivinä ja viikkoina tatuoinnin jälkeen on selkeä, kirkas ja kivuton piirustus..

Valmistaja: mama1965vlad (Voilenko Olga Alexandrovna)