Tatuointi

Kuinka hoitaa tuore tatuointi

Täältä saat ytimekkäitä ja informatiivisia vinkkejä tuoreen tatuoinnin hoitoon.

Tärkeä! Materiaali on luonteeltaan neuvoa -antavaa, epämukavuuden, tulehduksen ja muiden ongelmien ilmetessä – ota välittömästi yhteys lääkäriin!

Tuoreen tatuoinnin hoito - kuvaesimerkki 1

Kuinka hoitaa tuoretta tatuointia – yksinkertaisia ​​vinkkejä

Useimmat ihmiset uskovat, että tatuoinnin ulkonäkö riippuu vain taiteilijasta ja siitä, kuinka hyvin hän tekee työnsä, mutta sen ulkonäköön vaikuttaa myös voimakkaasti tapa, jolla siitä huolehditaan ja hoidetaan. Tatuoinnin jälkeen asiantuntija antaa yleensä ohjeita tatuoinnin hoitamisesta..

Tuoreen tatuoinnin hoito - kuvaesimerkki 2

Tatuointi on peitetty siteellä, joka on suunniteltu suojaamaan bakteereilta ja viruksilta. Tämä sidos voidaan poistaa vasta muutaman tunnin kuluttua. Tämän jälkeen sinun on huuhdeltava tatuointi lämpimällä vedellä. Älä käytä sientä, harjaa tai karkeaa pyyhettä tähän. Tatuointi on pestävä antibakteerisella saippualla, geelillä tai miedolla hajusteettomalla voiteella..

Tuoreen tatuoinnin hoito - valokuvaesimerkki 3

Kuivaamisen jälkeen tatuointi on voideltava antibakteerisella aineella..

Joudut luopumaan kylvystä muutamaksi viikoksi. On paljon turvallisempaa käydä suihkussa, koska se rajoittaa kosketusta veden kanssa. Jos shampoo tai suihkugeeli joutuu tatuointiin, ne on pestävä heti lämpimällä vedellä..

Tuoreen tatuoinnin hoito - kuvaesimerkki 4

Tuoretta tatuointia ei saa altistaa auringonvalolle. Parantumisen jälkeen on jo mahdollista ottaa aurinkoa auringossa, mutta vasta sen jälkeen, kun olet levittänyt iholle aurinkovoidetta, jonka suodatin on vähintään 30 SPF..

Sivuston artikkelin tekstin valmisti: EKAZIMOVA (## FIO ##)