Tatuointi

Kuinka kauan tatuointi paranee?

Nykyään monet miehet koristavat ruumiinsa piirustuksilla – tatuoinnit ovat pieniä ja suuria, eri aiheista ja suunnista, abstraktista mallista filosofiseen opinnäytteeseen. Jos päätät ottaa itsellesi tatuoinnin, mieti ensin, kuinka kauan paraneminen kestää. Jos levität sen ajoissa tietyillä voiteilla ja noudatat kaikkia tatuointimestarin suosituksia, koko prosessi tapahtuu nopeasti ja huomaamatta.

Valokuva Kuinka kauan tatuointi paranee (tatuointi) (arvo) - esimerkki piirustus - 007

Valokuva Kuinka kauan tatuointi paranee (tatuointi) (arvo) – esimerkki piirustus – 007

A kuinka kauan tatuointi paranee ja miten prosessia nopeutetaan

Kuinka kauan tatuointi paranee? Paljon riippuu kehosta itsestään – kuinka nopeasti iho kykenee uudistumaan, erikoislääkäristä itsestään, mallin täyttämisestä ja sen jälkeisestä hoidosta.

On mahdotonta antaa täsmällistä vastausta, ja kysymykseen siitä, kuinka paljon tatuointi paranee, asiantuntijat antavat vain keskimääräisiä tilastollisia termejä – keskimäärin 1-2 viikon jakso kuulostaa, vaikka ihon kyky uudistaa , kesti noin 5 päivää. Mutta sinun pitäisi luottaa itseesi pidempään – kuten aiemmin todettiin, paljon riippuu:

  • – itse tatuointitaiteilijan kokemus ja taito sekä korkealaatuisen materiaalin käyttö piirustukseen mahdollistavat paitsi mestariteoksen tekemisen vartalolle myös minimoida kaikki negatiiviset seuraukset ja nopeuttaa paranemisprosessia.
  • – ihmisen koskemattomuus ja hänen kehonsa yksilölliset ominaisuudet – vahvan immuunijärjestelmän ja hyvän ravinnon ansiosta ihmiskeho ja sen iho palautuvat nopeammin.
  • – ihotyyppi ja sen kyky toipua nopeasti – kuten lääkärien tilastot osoittavat, jokainen ihotyyppi ja vartalo on yksilöllinen, kun jotkut haavat paranevat kolmessa päivässä, kun taas toiset jopa pienet naarmut paranevat viikon.
  • – ja tietysti tatuoinnin asianmukainen hoito tatuoinnin jälkeen on luultavasti tärkein asia kaikissa edellä mainituissa.

Valokuva Kuinka kauan tatuointi paranee (tatuointi) (arvo) - esimerkkipiirustus - 001 Valokuva Kuinka kauan tatuointi paranee (tatuointi) (arvo) - esimerkkipiirustus - 002 Valokuva Kuinka kauan tatuointi paranee (tatuointi) (arvo) - esimerkkipiirustus - 003

Tatuointiasiantuntijat korostavat pääpainoa kehon kuvion myöhemmässä hoidossa. Kuinka kauan tatuointi paranee – ajoitus riippuu siitä, kuinka tarkasti kaikkia mestarin vinkkejä noudatetaan. Yleiset vinkit tatuoinnin hoitoon sen jälkeen, kun se on levitetty vartalolle, ovat seuraavat:

  1. Älä poista tatuoinnille asetettua suojaa päivän aikana ja käsittele sitä ennen suihkussa käymistä vaseliinilla 2 viikon ajan ja anna sen sitten kuivua itsestään.
  2. Käsittele tatuointia antibakteerisilla voiteilla, kuten Bepantenilla;
  3. Älä koskaan käsittele tatuointia alkoholia sisältävillä liuoksilla ja luopu alkoholista vähintään 12-13 päivän ajan.
  4. Rikasta ruokavaliotasi E -vitamiinipitoisilla elintarvikkeilla.
  5. Älä missään tapauksessa kampaa tatuointia ensimmäisten 3-4 päivän aikana, vaan käsittele sitä vain tyrniöljyllä.

Valokuva Kuinka kauan tatuointi paranee (tatuointi) (arvo) - esimerkki piirustus - 004 Valokuva Kuinka kauan tatuointi paranee (tatuointi) (arvo) - esimerkki piirustus - 005 Valokuva Kuinka kauan tatuointi paranee (tatuointi) (arvo) - esimerkkipiirustus - 006

Valokuva Kuinka kauan tatuointi paranee (tatuointi) (arvo) - esimerkki piirustus - 007 Valokuva Kuinka kauan tatuointi paranee (tatuointi) (arvo) – esimerkki piirustus – 007 Valokuva Kuinka paljon tatuointi paranee (tatuointi) (arvo) - esimerkki piirustus - 008 Valokuva Kuinka kauan tatuointi paranee (tatuointi) (arvo) - esimerkki piirustus - 009

Kuten monet tatuointitaiteilijat huomauttavat, lykkää vierailua solariumissa ja uima -altaassa, kuntosalilla jonkin aikaa ja sulje pois liikunta mahdollisimman paljon. Kloorattu uima -allasvesi, korkea saunan lämpötila ja suolainen hiki liiallisella fyysisellä rasituksella vahingoittavat parantumatonta ja parantumatonta haavaa.

Valmistaja: kadmin-1 (olga chebochkina)