Tatuointi

Kuinka parantaa tatuointi oikein. Tatuointitaidetta.

Osaava tatuointi on puolet taistelusta, ja on myös tärkeää parantaa tatuointi kunnolla. Tämä kestää keskimäärin 8–10 päivää..

Jokainen asiantuntija on velvollinen opastamaan asiakkaansa juuri valmistetun tatuoinnin asianmukaisesta hoidosta. Periaatteessa jokaisella mestarilla on oma resepti tatuoinnin nopeaan parantamiseen, mutta on olemassa useita yleisiä suosituksia.

Kuinka parantaa tatuointivalokuva oikein - esimerkkejä valokuvasta

Kuinka parantaa tatuointivalokuva oikein – esimerkkejä valokuvasta

Kuinka parantaa tatuointi oikein – vinkkejä

Joten, kuten edellä mainittiin, voit poistaa salongissa käytetyn siteen aikaisintaan 3-4 tunnin kuluttua.

Tämän jälkeen tatuointi on pestävä huolellisesti lämpimällä vedellä ja saippualla, poistamalla kerman ja ichorin jäänteet. Tatuointia ei kannata pyyhkiä pois, koska voit vahingoittaa vaurioitunutta ihoa entisestään. Voit pyyhkiä tatuointialueen vain puhtaalla, kuivalla pyyhkeellä. Ei ole tarpeetonta huuhdella se miramistiinin tai klooriheksidiinin liuoksella.

Muista voidella tatuointi parantavalla voiteella. Joskus ihmisiä, jotka luulevat olevansa tatuoinnin asiantuntijoita, kehotetaan levittämään tatuointiin paksu kerros vaseliinia tai parranajovoidetta. Vaseliini tietenkin pehmentää ihoa, mutta se ei anna enää vaikutusta, mutta paksu kerma kerros estää happea pääsemästä haavaan, mikä hidastaa huomattavasti paranemista.

Ennen kuin tatuointi on täysin parantunut, on parempi kieltäytyä käymästä kylpyissä, saunoissa, rannalla, älä höyrytä tai liota tatuointia, rajoitu hetkeksi lämpimään suihkuun.