Tatuointi

Kuinka poistaa tatuointi salongissa ja kotona

Tärkeä!

Materiaali on tarkoitettu vain tiedoksi. Tatuoinnin poisto – muista ottaa yhteyttä ammattilaiseen, jolla on erityislaitteet ja asianmukaiset olosuhteet toimenpiteelle. Älä poista tatuointia itse. Jos ilmenee epämukavuutta – ota välittömästi yhteys lääkäriin.

Monille tatuointi on enemmän kuin vain piirustus. Kehon kuva on tapa ilmaista itseään, heijastaa ihmisen sisäistä maailmaa. Koska tatuointi tehdään usein koko elämän ajan, sinun pitäisi miettiä sen merkitystä..

Kuinka poistaa tatuointi salongissa ja kotona - tiedot - vinkit - valokuvamenettelyt

Kuinka poistaa tatuointi salongissa ja kotona: vinkit, tosiasiat, kuvaus, valokuvat

Kaupungit ovat täynnä lukuisia salonkeja, jotka tarjoavat nykyaikaisen tekniikan avulla nopeasti ja kivuttomasti koristelemalla kehosi haluamallasi kuviolla. On väliaikaisia ​​tatuointeja, jotka haalistuvat iholta tietyn ajan kuluttua..

Tapahtuu, että vanha piirustus on yksinkertaisesti tylsä, ja haluat korvata sen jollakin. Tässä tapauksessa voit tehdä päällekkäisyyden vanhasta tatuoinnista (jota kutsutaan muuten “kanneksi”). Mutta korkealaatuiseen päällekkäisyyteen tarvitaan todistettu mestari. Mutta tapahtuu, että olosuhteet huomioon ottaen on välttämätöntä päästä eroon tatuoinnista kokonaan. Miten tämä voidaan tehdä??

Kuinka poistaa tatuointi salongissa ja kotona - 10022021 kuva - 1

Kuinka poistaa tatuointi salongissa ja kotona - 10022021 kuvaa - Kuinka poistaa tatuointi salongissa ja kotona - 10022021 kuvaa - 2 Kuinka poistaa tatuointi salongissa ja kotona - 10022021 kuvaa - 19 Kuinka poistaa tatuointi salongissa ja kotona - 10022021 kuvaa - 18

Laserhoito

Salongissa on sellainen palvelu kuin tatuoinnin laserpoisto. Nykyaikaisen tekniikan ansiosta lasersäde voi vaikuttaa valikoivasti niihin ihoalueisiin, joilla kuvio sijaitsee. Pigmentoituneet maalipartikkelit haihtuvat lasersäteen vaikutuksesta ihon pinnalta. Useiden toimenpiteiden jälkeen tatuoinnista jää pieni arpi, joka tulee lopulta täysin näkymättömäksi..

Mutta on pidettävä mielessä, että värilliset tatuoinnit poistetaan paljon kauemmin kuin mustavalkoinen. Maalin laatu ja levityksen syvyys vaikuttavat poistoaikaan. Tällä hetkellä tämä on turvallisin ja kivuton menetelmä. Mutta on myös vasta -aiheita: laserhoitoa ei tule tehdä raskaana oleville naisille, “tuoreen parkituksen” jälkeen, ihmisille, joilla on tulehduksellisia ihosairauksia..

Lue lisää tatuoinnin laserpoistosta täältä: https://slim.ua/udalenie-tatu-lazerom. Hintatiedot vastaavat vuotta 2021.

Kuinka poistaa tatuointi salongissa ja kotona - 10022021 kuvaa - 3

Kuinka poistaa tatuointi salongissa ja kotona - 10022021 kuvaa - 17 Kuinka poistaa tatuointi salongissa ja kotona - 10022021 kuvaa - 16 Kuinka poistaa tatuointi salongissa ja kotona - 10022021 kuvaa - 15

Mekaaninen menetelmä

Mekaaninen menetelmä on poistaa kuviollisen ihon yläkerros paikallispuudutuksen aikana. Mutta leikkauksen jälkeen arpi jää. Tämä menetelmä vaatii paljon aikaa ja hoitoa, koska kunnes haava paranee, on varmistettava vaurioituneen alueen steriiliys ja rauha, muuten infektio voi ilmetä..

Kuinka poistaa tatuointi salongissa ja kotona - 10022021 kuvaa - 4

Kuinka poistaa tatuointi salongissa ja kotona - 10022021 kuvaa - 14 Kuinka poistaa tatuointi salongissa ja kotona - 10022021 kuvaa - 13 Kuinka poistaa tatuointi salongissa ja kotona - 10022021 kuvaa - 12

Kotimenetelmät tatuoinnin poistamiseksi

Ennen kuin aloitat tatuoinnin poistamisen itse, sinun on mietittävä mahdollisia seurauksia. Näitä menetelmiä ei voi kutsua muuksi kuin barbaariksi. Kotitekoiset menetelmät jättävät usein arpia ja arpia tatuointien paikalle, ja jos et noudata sääntöjä, voit jopa saada tartunnan..

Suosituin kotitekoinen menetelmä on lämpöpoltto. Se saavutetaan erittäin väkevällä kaliumpermanganaattiliuoksella. Joskus kaliumpermanganaattiliuokseen lisätään pyykkisaippua suuremman vaikutuksen aikaansaamiseksi..

Kuinka poistaa tatuointi salongissa ja kotona - 10022021 kuvaa - 5

Kuinka poistaa tatuointi salongissa ja kotona - 10022021 kuvaa - 11 Kuinka poistaa tatuointi salongissa ja kotona - 10022021 kuvaa - 10 Kuinka poistaa tatuointi salongissa ja kotona - 10022021 kuvaa - 9

On myös tapa poistaa tatuointi – polttamalla se nestemäisellä typellä. Cauterization on tehtävä vähintään kymmenen kertaa..

Joku neuvoo poistamaan tatuoinnin ruiskuttamalla maitoa ihonalaiseen kerrokseen, minkä vuoksi piirustus haalistuu vähitellen.

Jodin avulla voit päästä eroon kuviosta kuukauden kuluessa. Tämä on erittäin tehokas, mutta aikaa vievä menetelmä. On tarpeen voidella ihoalue 5% liuoksella kolme kertaa päivässä (et voi ottaa 8% ja 10%, muuten voit helposti polttaa ihon). Mutta et voi voidella puhdasta ihoa tai kiinnittää siteitä, muuten palovamma tai arpi. Muutaman päivän kuluttua saatat huomata ihon kuorinnan – tämä on normaalia. Muutaman viikon kuluttua kirkas iho pysyy tatuoinnin kohdalla..

Kuinka poistaa tatuointi salongissa ja kotona - 10022021 kuvaa - 6

Poistaminen merisuolalla. On tarpeen pestä ihoalue saippualla ja käsitellä sitä vetyperoksidilla. Laimennamme merisuolaa vedellä, jotta saadaan karkeaa. Tämä seos on hierottava tatuointiin vähintään 20 minuutin ajaksi. Menetelmä on melko kivulias, mutta tehokas. Toimenpiteen jälkeen sinun on huuhdeltava alue kylmällä vedellä ja asetettava steriili side. Parin viikon kuluttua on havaittavissa, että piirustus on vaalentunut suolan syövyttävien ominaisuuksien vuoksi..

Voit myös poistaa tatuoinnin celandine -infuusiolla (myydään jokaisessa apteekissa). Vaikuttaa polttamalla vähitellen ihon yläkerroksen. Sinun on kostutettava pumpulipuikko liuoksessa ja käsiteltävä alue tatuoinnilla. Hoidon jälkeen voi esiintyä lievää palovammaa, joten jokaisen toimenpiteen jälkeen on tarpeen pestä vaurioitunut iho vetyperoksidilla ja kiinnittää steriili side. Kuvan poiston kesto – 2-3 kuukautta.

Kuinka poistaa tatuointi salongissa ja kotona - 10022021 kuvaa - 7

Julmimmat tavat ovat poistaa tatuointi seuraavilla tavoilla:

  • juotin;

    • hiomakone;

    • hiekkapaperi;

    • polttaminen auringossa suurennuslasilla.

Kuinka poistaa tatuointi salongissa ja kotona - 10022021 kuvaa - 8

Kotimenetelmät ovat vaarallisimpia, joten jos tatuointi on poistettava, on parempi ottaa yhteyttä erikoistuneeseen salonkiin. Se on tehokkaampaa ja laadunvarmistusta.

Teksti on kirjoittajan mielipide, ei väitä olevansa lopullinen totuus.

Artikkelin kirjoittaja: ALENA-VESNA (Alena Vesna)