Tatuointi

Kuinka poistaa tatuointi vahingoittamatta?

Täältä voit ottaa selvää, kuinka poistaa tatuointi vahingoittamatta, tutustu toimenpiteen suoritusvaihtoehtoihin, menetelmiin ja näet valokuvaesimerkkejä tuloksesta.

Kuinka poistaa tatuointi ilman haittaa - tietoa menetelmistä ja valokuvaesimerkkejä

Kuinka poistaa tatuointi ilman haittaa – tietoa menetelmistä ja valokuvaesimerkkejä

Kuinka poistaa tatuointi vahingoittumatta – kaikki tärkeimmät

Miksi ihmiset eroavat tatuoinneista??

Mistä syystä ihmiset haluavat ottaa tatuoinnin? Loppujen lopuksi he todennäköisesti valitsivat pitkään, kestivät hakumenettelyn ja päättivät yhtäkkiä peruuttaa sen. Motiivit ovat erilaisia:

 • Huono tatuointi.

Täytit käsityön piirustuksen tai jotain meni pieleen – työ ei onnistunut. Jäljellä on kaksi vaihtoehtoa: joko peittää se toisella tatuoinnilla tai pienentää.

 • Muotitrendit.

Esimerkiksi muutama vuosi sitten vanha koulu oli muodissa, ja nyt minimalismi on suosittua. Haluan olla trendissä.

 • Tatuoinnin symboli on lakannut pitämästä.

Impulssin totellessa täytämme näkyvät paikat rakkaidemme nimillä, mutta rakkaus voi mennä ohi, ja haluamme päästä eroon piirustuksesta.

 • Pukukoodi ei salli.

Valokuvan tatuoinnin poisto - 21.11.2018 №001 - valokuvan tatuoinnin poisto - Valokuvan tatuoinnin poisto 21.11.2018 №002 - valokuvan tatuoinnin poisto - Valokuvan tatuoinnin poisto 21.11.2018 №004 - valokuvan tatuoinnin poisto -

Nuoruudessasi sait tatuoinnin näkyvällä paikalla, ja nyt pomo on selittänyt sinulle, että hänen takia et saa ylennystä..

Syitä voi olla monia. Ja ihmiset, jotka joutuvat tällaiseen tilanteeseen, ihmettelevät, miten päästä eroon tatuoinnista ilman haittaa..

Ei -toivotun tatuoinnin voi poistaa useilla tavoilla: kirurginen poisto, kryodestruktio, elektrokoagulaatio, kuorinta. Mutta kun etsimme tapoja päästä eroon tatuoinnista ilman haittaa, harkitse vähemmän traumaattisia ja tuskallisia tapoja..

Laser -menetelmä

Laserpoisto on luonnostaan ​​palovamma, koska asiantuntija suorittaa laserin kehon tatuoidulle alueelle. Toimenpide ei ole kovin kivulias ja tuntuu kevyeltä sähkönpurkaukselta, mutta ei -toivotun kuvan poistaminen kestää kauan. Tämä johtuu siitä, että istuntojen välillä on pidettävä taukoja, koska iholle laserille altistumisen jälkeen vaurioituneiden epidermaalisten solujen uusiutumisprosessi käynnistyy. Samaan aikaan tuhoutunut pigmentti huuhtoutuu imusolmukkeesta, ja jotta voit poistaa tatuoinnin kokonaan, sinun on vietettävä viidestä kymmeneen istuntoa.

Valokuvan tatuoinnin poisto 21.11.2018 №014 - valokuvan tatuoinnin poisto - Valokuvan tatuoinnin poisto - 21.11.2018 №017 - Valokuvan tatuoinnin poisto 21.11.2018 №018 - valokuvan tatuoinnin poisto -

Istuntojen määrä vaihtelee levitetyn maalin (keltainen pigmentti ei sula hyvin yhteen), iän ja tatuoinnin laadun mukaan. Laskennan tulos määräytyy suurelta osin päällikön ammattitaidon perusteella. He lähestyvät menettelyä yksilöllisesti, koska reaktio poistamiseen on erilainen kaikille. Asiantuntijan on valittava aallonpituus saavuttaakseen hyvän tuloksen eikä aiheuta haittaa. Tulos riippuu myös asiakkaasta, koska palovamma on hoidettava päivittäin erityisillä voiteilla, muuten arvet jäävät.

Menetelmän haitat:

 1. Arvet voivat jäädä.
 2. Tehokkuus riippuu poistettavan pigmentin väristä.
 3. Pitkä menettely. Istuntojen välillä uudistuminen kestää kauan.

Menetelmän edut:

 1. Mahdollisuus tartunnan saamiseen on suljettu pois.
 2. Toimenpide on kivuton.
 3. Tarjoaa hyvän esteettisen tuloksen.
 4. Sopii sekä pienten että suurten tatuointien poistamiseen.
 5. Poistaa kaiken monimutkaisuuden ja syvyyden värityspigmentin tatuoinnit.

Valokuvan tatuoinnin poisto 21.11.2018 №028 - valokuvan tatuoinnin poisto - Valokuvan tatuoinnin poisto 21.11.2018 №030 - valokuvan tatuoinnin poisto - Valokuvan tatuoinnin poisto 21.11.2018 №032 - valokuvan tatuoinnin poisto -

Tatuoinnin poisto voiteella

Mihin poistoperiaate perustuu? Tatuoinnin poistamiseksi mestari levittää erityistä voidetta ihon alle käyttäen mikroruiskua. Biokemiallinen reaktio injektoidun aineen vuorovaikutuksesta tatuointipigmentin kanssa tapahtuu, ja sitten syntynyt yhdiste erittyy imusolmukkeen kanssa ulos. Kun vuoto kuivuu, vartaloon muodostuu rupia. Kun se putoaa, paikalleen jää punoittava ohut iho. Se on hoidettava ja voideltava rauhoittavilla ja suojaavilla voiteilla; kestää 1-3 kuukautta. Koko menettely kestää 1-6 kuukautta.

Menetelmän haitat:

 1. Se kestää useita istuntoja.
 2. Pitkä regenerointiaika.

Valokuvan tatuoinnin poisto 21.11.2018 №043 - valokuvan tatuoinnin poisto - Valokuvan tatuoinnin poisto 21.11.2018 №046 - valokuvan tatuoinnin poisto - Valokuvan tatuoinnin poisto - 21.11.2018 №053 -

Menetelmän edut:

 1. Halpa.
 2. Kivuliaiden tuntemusten puute.
 3. Menettely ei ole traumaattinen.
 4. Arpia ei käytännössä muodostu.

Kuinka poistaa tatuointi ilman haittaa – kuva tuloksista 21.11.2018

Katso video:

Valmistaja: jenna-1 (## FIO ##)