Tatuointi

Kuinka tehdä mehendi (hennapiirustukset)

Mehendi on kehon piirustusten käyttö, jotka tatuointeihin verrattuna ovat lyhytaikaisia ​​ja kestävät vain pari viikkoa. Tämän ominaisuuden avulla voit käyttää erilaisia ​​malleja loputtomasti. Lisäksi toisin kuin samat tatuoinnit, mehendi on ehdottoman vaaraton iholle..

Tämän taiteen alkuperää on hyvin vaikea jäljittää. Monet väittävät, että mehendi on peräisin Intiasta, mutta tämä on kaukana tapauksesta. Jopa muinaisessa Egyptissä voit nähdä sen alkuperän, jossa hennapiirustuksia sovellettiin yhteiskunnan ylemmän kerroksen naisiin. Nyt monet yhdistävät tämän taiteen intialaiseen kulttuuriin ja perinteisiin..

valokuva Kuinka tehdä mehendi alkaen 01.08.2017 №005 - Kuinka tehdä mehendi_

Intialainen mehendi on jotain käsittämätöntä. Lukemattomat piirustukset, joissa käytetään erilaisia ​​symboleja. Esimerkki on kuvia eri eläimistä, puista, kukista jne. Myös Intiassa mehendiä käytetään paitsi keinona koristella myös erilaisia ​​rituaaleja ja perinteisiä juhlapyhiä..

Jokaisella piirustuksella on erityinen merkitys. Esimerkiksi elefantin kuva legendan mukaan tuo onnea ja menestystä omistajalleen..

Kuinka tehdä mehendiä (hennapiirustukset) – miten tehdä ja miten säästää?

Kuvion luomiseen käytetään hennaa, joka uutetaan cinchona -puusta. Ensinnäkin puilta leikataan lehtiä, jotka kuivataan ja rikkoo, kunnes muodostuu jauhe. Tätä jauhetta voidaan säilyttää noin kuusi kuukautta, jos pakkaus on tiukka. Juuri häntä käytetään luomaan tahnaa, jota lopulta käytetään kehon maalaamiseen..

valokuva Kuinka tehdä mehendi alkaen 01.08.2017 №010 - Kuinka tehdä mehendi_ 24234

Tahnaan voidaan lisätä erilaisia ​​ainesosia. Tämä on tarpeen, jotta hän voi muodostaa erityisen värin. Ainesosat voivat olla tuhkaa, kahvia, sitruunamehua jne..

Puinen tai metallinen sauva, harja tai erityinen putki, jossa on valmis henna, voi toimia työkaluna kuvioiden piirtämiseen. Hakuprosessi voi tapahtua sekä käsin että etukäteen valmistetun kaavaimen avulla..

Hennan levittämisen jälkeen on odotettava 6-8 tuntia. Tämä aika on tarpeen piirustuksen kuivumiseen. Ei ole toivottavaa kastella maalausta, tuloksena olevan kuoren tulisi irrota itsestään. Lopuksi kuivattu tahna voidaan sirotella sitruunamehulla tai piirustus voidaan kostuttaa erityisellä öljyllä. Näin mehendi kestää kauemmin..

valokuva Kuinka tehdä mehendi alkaen 01.08.2017 №002 - Kuinka tehdä mehendi_

On myös syytä harkita, että hennan väri tummuu päivän tai kahden kuluttua levittämisestä. Älä siis ihmettele, että kuviot saavat lopulta vaaleanpunaisen värin..

Kuinka kauan mehendi voi kestää

Aika, jonka mehendi voi kestää iholla, riippuu eri tekijöistä: tahnan väri, paikka, johon piirustus levitettiin, kuinka usein vettä pääsi siihen. Uskotaan myös, että valkoiset ja mustat seokset pestään nopeammin. Yleensä piirustus voi kestää näistä tekijöistä riippuen viikosta kuukauteen..

valokuva Kuinka tehdä mehendi alkaen 01.08.2017 №001 - Kuinka tehdä mehendi_ valokuva Kuinka tehdä mehendi alkaen 01.08.2017 №003 - Kuinka tehdä mehendi_ valokuva Kuinka tehdä mehendi alkaen 01.08.2017 №004 - Kuinka tehdä mehendi_

valokuva Kuinka tehdä mehendi alkaen 01.08.2017 №006 - Kuinka tehdä mehendi_ valokuva Kuinka tehdä mehendi alkaen 01.08.2017 №007 - Kuinka tehdä mehendi_ valokuva Kuinka tehdä mehendi alkaen 01.08.2017 №008 - Kuinka tehdä mehendi_

valokuva Kuinka tehdä mehendi alkaen 01.08.2017 №009 - Kuinka tehdä mehendi_ valokuva Kuinka tehdä mehendi alkaen 01.08.2017 №010 - Kuinka tehdä mehendi_ valokuva Kuinka tehdä mehendi alkaen 01.08.2017 №012 - Kuinka tehdä mehendi_

Monille mehendi on perinne, toisille se on tapa ilmaista itseään ja eräänlainen kunnianosoitus muodille. Mutta yksi asia ei varmasti herätä epäilyksiä, mehendi on todellinen taide, joka epäilemättä ansaitsee ihailua..

Katso video:

Valmistaja: serjfl (Zagidullin Sergei Vladlenovich)