Tatuointi

Mitä tatuoinnit kertovat meistä?

Kehonkielen lukutaitojen asiantuntija Judy James, joka on kirjoittanut useita kirjoja aiheesta, paljastaa viimeisimmässä Code of You -kirjassa, että voimme käyttää tatuointeja oman ja kumppanimme kunnon määrittämiseen..

Mitä tatuoinnit sanovat meistä - mielenkiintoisia faktoja ja valokuvia upeista tatuointimalleista

Tatuoinnit miehille.

– Jos hänellä on tatuoitu entisen rakkautensa nimi iholle, tiedät, että hän on rakastava ihminen, mutta hän ei voi oppia omista virheistään. Hän on optimistinen ja uskoo, että jokainen nainen, jonka kanssa hän on, on sopiva. Joten seuraavan tyypin tuntemus.

– Henkilö, jonka vartaloon on tatuoitu mystinen symboli, todella kaipaa huomiota, ei pidä itseään pinnallisena ja hänen suosikkilauseensa on ”Minua ymmärrettiin väärin”. Salaperäiset symbolit viittaavat siihen, että hän haluaa ottaa vakavasti.

– Ne miehet, joilla on perinteisiä ja pieniä tatuointeja, osaavat yllättää sängyssä. Tällaisten ihmisten kerrotaan olevan uskollisia.

Kuva alkuperäisestä tatuointipiirustuksesta 11.8.2020 №061 -alkuperäiset tatuoinnit Kuva alkuperäisestä tatuointipiirroksesta 11.8.2020 №060 -alkuperäiset tatuoinnit Kuva alkuperäisestä tatuointipiirroksesta 11.8.2020 №058 -alkuperäiset tatuoinnit

– Jos huomaat lapsen nimen, tiedä, että hän on erittäin herkkä mies, joka rakastaa emotionaalista yhteyttä ja suhtautuu vakavasti suhteisiin.

– Miehet samaistuvat usein supersankareihin, joten he koristavat itsensä kuvilla julkkiksista, todellisista tai sarjakuvista. Tämä kertoo meille, että tämä on henkilö, joka tulee olemaan macho parisuhteessa, mutta jolla on suuri ego..

Kuva alkuperäisestä tatuointipiirustuksesta 08.11.2020 №053 -alkuperäiset tatuoinnit Kuva alkuperäisestä tatuointipiirroksesta 11.8.2020 №050 -alkuperäiset tatuoinnit Kuva alkuperäisestä tatuointipiirustuksesta 11.8.2020 №048 -alkuperäiset tatuoinnit

– Hauska tatuointi voidaan verrata hauskaan solmioon. Mies, jolla on tällainen “solmio” ihollaan, haluaa selvästi näyttää huumorintajunsa (vaikka hän ei ole kovin hyvä siinä). Tällainen mies on usein hyvä asua yhdessä..

– Jos hänellä on piirros eläimestä, hän haluaa sanoa olevansa vahva ja voimakas. Hänen aikomuksensa on olla rajoittamaton seksissä, ja hän näyttää sen, kun tilaisuus tulee..

– Kumppanisi iholle tatuoitu pokaali tarkoittaa, että hän on uskollinen, mutta myös hieman vanhanaikainen. Hän on kanssasi, kun tarvitset häntä eniten, ja on usein merkki siitä, että hän on korkealla sosiaalisilla portailla..

Kuva alkuperäisestä tatuointipiirustuksesta 11.8.2020 №045 -alkuperäiset tatuoinnit Kuva alkuperäisestä tatuointipiirroksesta 11.8.2020 №044 -alkuperäiset tatuoinnit Kuva alkuperäisestä tatuointipiirustuksesta 11.8.2020 №039 -alkuperäiset tatuoinnit

Tatuoinnit naisille.

Sanomat ja kuvat, joita naiset maalaavat kehoonsa, ovat hyvin erilaisia ​​kuin ne, jotka koristavat heidän kumppaneitaan..

– On niitä, joille on tatuoitu koko vartalo, piirustuksilla ei ole merkitystä eikä niitä ole järjestetty missään järjestyksessä. He ovat spontaaneja ja muuttavat mieltään tilanteen mukaan. Heidän suuri plus on kuitenkin se, että he ovat erittäin luovia sängyssä..

Kuva alkuperäisestä tatuointipiirroksesta 11.8.2020 №036 -alkuperäiset tatuoinnit Kuva alkuperäisestä tatuointipiirroksesta 11.8.2020 №035 -alkuperäiset tatuoinnit Kuva alkuperäisestä tatuointipiirroksesta 11.8.2020 №031 -alkuperäiset tatuoinnit

– Pienen sydämen tai kukan piirtäminen on yleistä naisten keskuudessa, jotka haluavat kuvata itsensä kapinalliseksi ja suureksi. Mutta toiveet ovat yksi asia ja todellisuus toinen. Tällaiset ihmiset ovat usein perfektionisteja, nälkäisiä huomiota, jota he epätoivoisesti etsivät ja odottavat..

– Jos heidän kehossaan on tatuoitu viesti tai elämän motto, se tarkoittaa, että he etsivät merkitystä elämälleen, mutta he eivät myöskään ole varmoja siitä, mitä he haluavat emotionaalisesta suhteesta. He eivät ehkä ole täydellisiä kumppaneita, mutta he etsivät täydellistä rakkautta..

Kuva alkuperäisestä tatuointipiirroksesta 11.8.2020 №057 -alkuperäiset tatuoinnit

Kuva alkuperäisestä tatuointipiirroksesta 11.8.2020 №026 -alkuperäiset tatuoinnit Kuva alkuperäisestä tatuointipiirroksesta 11.8.2020 №019 -alkuperäiset tatuoinnit Kuva alkuperäisestä tatuointipiirustuksesta 08.11.2020 №005 -alkuperäiset tatuoinnit

– Entisen poikaystävän nimi osoittaa tappavan ihastumisen, mutta vain siihen asti, kun uusi mies tulee hänen elämäänsä. Yleensä on liian myöhäistä katua tekemisiään..

– Tatuointi kehon intiimissä osassa, joka on myös usein tapaus, on erittäin houkutteleva miehille. Naisella tai tytöllä, jolla on kuvio rinnassaan, pakarassaan jne., On vahva itseluottamus.

Valokuvaesimerkkejä alkuperäisistä tatuointimalleista 08.11.2020 (67 kuvaa)

Teksti on kirjoittajan mielipide, ei väitä olevansa lopullinen totuus.

Valmistaja: RASDAS (Dmitri)