Tatuointi

Miten tatuoinnit auttavat masennukseen? Tatuointi mielialaan.

Jotkut ihmiset väittävät, että tatuointikoneen värisevän neulan humina, valkaisuaineen haju sekoitettuna vieraan hajuun, joka keskittyy jyrkästi 10 neliösenttimetriin iholla, vaikuttaa heihin rauhoittavasti. Tietenkin neulan aiheuttaman ihon ärsytyksen odotetaan aiheuttavan kipua. Mutta kun jokin sattuu vielä enemmän, tatuointikoneen aiheuttama tunne tuntuu olevan vain hierontaa..

Anonyymi

Anonyymi - tatuointikuva masennuksesta 1

”Kun päätin ottaa tatuoinnin vartalolleni, olin suurimman osan ajasta masentunut. Tuolloin yritin tarttua johonkin, mitä voisin hallita, jotta voisin tuntea itseni uudelleen; Kun olin kaivertanut mielekkäitä sanoja iholleni, tunsin oloni vahvaksi. Sain parhaan ystäväni nimen selässäni, kirjoitettu muutama kuukausi sen jälkeen, kun aivohalvaus halvautti hänet täysin, kun hän oli vain 23 -vuotias. Kun katsot hänen ruumiinsa toipuvan vuosien varrella, tästä tatuoinnista tuli kunnianosoitus hänen voimalleen sekä muistutus helvetistä, josta hän vetäytyi. “.

Anonyymi - tatuointikuva masennuksesta 2

Nyt, kuten voitte kuvitella, tatuointisalongit ovat täynnä tunteistaan ​​ylikuormitettuja ihmisiä. Mutta viime vuosina on tapahtunut huomattavia muutoksia kahdessa asiaan liittyvässä asiassa: tietoisuus mielisairaudesta ja masennustatuoinnit, jotka liittyvät henkilön asenteeseen masennusta, ahdistusta tai surua kohtaan. . Jotkut ovat henkilökohtaisia ​​mantroja, toiset osoittavat solidaarisuutta muiden kanssa, joilla on samanlaisia ​​kokemuksia..

Emma Tarbard

Masennustatuoinnit ovat myös joskus surutatuointeja. Vaikka joillakin ihmisillä on menetetyn läheisen nimi syövytetty iholle, 30-vuotiaalla Lontoon Emma Tarbardilla on dopamiinikemia korvan takana. Kun hänen äitinsä kuoli syöpään, hän halusi saada symbolin, joka keskittäisi tarkasti kuolleen hengen voiman. ”Minulla on tatuointi, joka muistuttaa minua äitini voimasta. Se muistuttaa minua, etten ole niin ankara itselleni ja muista palkita itseni ”, Tarbard sanoo.

Emma Tarbard - Masennus Tatuointi Kuva 1

“Se on kuin taistelun arpi”, sanoo David Clemansky, NYU Steinhardtin sovelletun psykologian professori, joka uskoo myös, että Brownin kaltaiset masennustatuoinnit voivat tukea ihmisiä auttamalla heitä myöntämään, että he ovat käyneet läpi jotain monimutkaista ja päässeet sitten jalat. ”Tämä voi antaa heidän edetä jossain määrin eteenpäin, olla tietoisia menneisyydestä ja hyväksyä ne, integroida ne itseensä. Toivottavasti he näkevät itsensä vahvempina. “.

Arianna James

Arianna James, 20, opiskeli ulkomailla Pekingissä, kun hänen masennuksensa paheni. “Myös ahdistukseni oli huipussaan”, hän sanoo. ”Tämä toivottomuus sai minut haluamaan pysyä sängyssä ikuisesti; ja vaikka kuinka nukkuisin, olin aina väsynyt. ” Hän sai tatuoinnin viivalla yhdestä hänen suosikkikirjastaan ​​”Raven Cycle”, joka kuvaili “heräämisen” tyyppiä, jota hän halusi tuntea olonsa huonoksi..

Arianna James - Masennus Tatuointi Kuva 1

Clemansky selittää: ”Olipa kyseessä menetetyn ihmisen muistaminen tai muistutus masennuksestasi, se voi tarkoittaa, että olet hyväksynyt sen, mitä sinulle tapahtui. Tällainen tatuointi voi myös olla symboli, joka yhdistää sinut muihin, jotka ovat käyneet läpi jotain vastaavaa. ” “Aivan kuin olisimme veljiä ja sisaria tässä kokemuksessa”, hän sanoo. “Luulen, että kaikki käytetyt asiat, jotka ovat näkyvissä – olipa se rannekoru, kaulakoru tai tatuointi – voivat varmasti luoda yhteisön, jossa ihmiset voivat tuntea itsensä ja myös tuntevansa itsensä.”.

Valmistaja: viduf (Krasilnikov Stanislav Innokentyevich)