Tatuointi

Myös tatuoinnit ikääntyvät! Miltä ne näyttävät muutaman vuoden kuluttua?

Materiaalista opit kuinka tatuoinnit vanhenevat, näet esimerkkejä ikääntyneistä tatuoinneista valokuvassa, opit pitämään tatuointisi hyvässä kunnossa – pitkään.

Kuinka tatuoinnit vanhenevat, kuinka tatuointityyppi muuttuu ajan myötä – tosiasiat ja valokuvat

Nyt tatuointi ei ole merkki rikollismaailmaan kuulumisesta. Piirustuksia vartalosta tekevät sekä eri ikäiset että sosiaalisen aseman miehet ja naiset. Lasten nimet, ikimuistoiset päivämäärät, linnut, kukat, hieroglyfit tai maagiset kuviot. Kaikki ihmiset eivät ajattele kehon mallin merkitystä. Eikä kukaan ajattele miltä tatuointi näyttää kymmenen, viidentoista vuoden kuluttua..

Kyllä, huonot tai ärsyttävät tatuoinnit poistetaan laserilla tai ammattimaisella poistoaineella. Tämä on tuskallinen ja kallis toimenpide, joka vaatii vierailua mestarin kanssa useammin kuin kerran. Jos keloidisia arpia on olemassa, päällikkö ei sitoudu poistamaan niitä.

Muodikas ja alkuperäinen kuvio, kuten ihomme, muuttuu ja soveltuu ikääntymiseen. Maalit haalistuvat, vaihtavat sävyä. Esimerkiksi musta piirustus voi muuttua siniseksi. Usein syy on halvat pigmentit tai ei mestarin ammattitaito. Kaikilla on erilainen ihonväri. Tatuointitaiteilijan tulisi ottaa tämä huomioon ja lisätä pigmentteihin erityisiä korjaustekijöitä, jotta piirustusten sävy ei muutu..

Terävät viivat voivat kellua, venyä tai tulla vinoiksi. Syy on väärä hoito tatuoinnin paranemisen aikana. Toinen syy on kehon painon muutos, jossa iho venyy ja taipuu tatuoinnin mukana..

Noudata useita sääntöjä välttääksesi ongelmia ihon piirustuksissa tulevaisuudessa:

  1. Valitse ammattimainen mestari. Katso portfolio, opi kokemus ja kiinnitä huomiota käytetyn kosmetiikan laatuun. Tärkeä! Ihoon liittyvät kulutustarvikkeet avataan asiakkaalla ja hävitetään istunnon jälkeen.
  2. Tee korjaus. Kuvion täydellisen paranemisen jälkeen korjaus tehdään kuukaudessa. Ohjattu toiminto käy piirustuksen läpi vielä kerran..
  3. Kahden tai kolmen vuoden kuluttua piirustus päivitetään. Tatuointitaiteilija kulkee jälleen tatuoinnin ääriviivojen läpi koneella, päivittää väriä ja kohdistaa viivat.
  4. Käytä suojavoiteita auringossa tai solariumissa. Ultraviolettisäteet ovat haitallisia puettaville malleille.
  5. Seuraa tarkasti ihon tilaa, vältä äkillisiä painonmuutoksia.

    Käsittele tatuointiasi vastuullisesti, ja kaunis piirustus ilahduttaa sinua ja ympärilläsi olevia vuosia.

Kuvaesimerkkejä vanhoista tatuoinneista 15.3.2021 (41 kuvaa)

Artikkelin tekstin valmisti: ARTYR1200 (Artur Nagorny)