Tatuointi

Öljy mehendille

Viime vuosina salaperäinen sana “mehendi” on yleistynyt. Mitä se tarkoittaa? Jos käännämme monimutkaisia ​​termejä sanakirjoista ihmisten kielille, nämä ovat piirustuksia, jotka levitetään erikoismaalilla ihmisen iholle. Mehendi on hyvä korvaaja tatuoinnille. Jos päätät ottaa tatuoinnin, mutta et tiedä miltä piirustus näyttää sinulle, voit tehdä mehendin, ja kaikki tulee selväksi. Piirustukset voivat olla erilaisia: eläimiä, kasveja, kirjoituksia jne. Niistä huolehtiminen on melko helppoa, mutta sitä tarvitaan edelleen. Tärkein menettely mehendin suoran levityksen jälkeen on kuvion päällystäminen öljyllä. Kuinka tehdä se paremmin, sen likimääräinen hinta ja muut tiedot, joita opit artikkelistamme.

Mehendi -öljy - valinta ennen ostamista - vinkit - kuva 4

Öljy mehendille (hennapiirustukset) – tarkoitus

Tällä öljyllä on riittävästi toimintoja, mutta kerromme sinulle kolmesta tärkeimmästä.

  1. Pehmentää ihoa. Mehendin levittämisen jälkeen iho tulee hyvin kuivaksi. Jos haluat palauttaa ihon entisen pehmeyden, öljy kannattaa ehdottomasti ostaa. Voit tietysti käyttää myös tavallista pehmentävää voidetta, vaikka öljy tekee tämän paljon paremmin, varsinkin jos oletat sen olevan luonnollinen koostumus..
  2. Antibakteerinen vaikutus. Tällaisen pestävän “tatuoinnin” levittämisen jälkeen on tärkeää desinfioida piirustus, mutta täällä tavallinen kerma ei auta sinua.
  3. Säilyttää kuvan kirkkauden. Tämän öljyn levittämisen jälkeen piirustuksesi ei vain kestä kauemmin iholla, vaan ei myöskään haalistu auringossa ja joutuessaan kosketuksiin veden kanssa..

Mehendi -öljy - valinta ennen ostamista - vinkit - kuva 1

Tietenkin mehendi-öljyllä on edelleen melko paljon etuja, esimerkiksi huokosten lyhytaikainen laajentuminen, vaikka on tyhmä luetella ne kaikki, edellä mainitut öljyn toiminnot suosittelevat sitä jo ostettavaksi.

Kuinka käyttää mehendi -öljyä?

Kun luot mehendiä, öljyä levitetään kahdesti. Ensimmäistä kertaa sinun on käytettävä sitä ennen kuin päällikkö tekee piirustuksen puolestasi, ja toisen kerran piirustuksen lopussa sen korjaamiseksi. Sinun on käytettävä hyvin pieni määrä öljyä, ja itse kerroksen tulisi olla ohut.

Mehendi -öljy - valinta ennen ostamista - vinkit - kuva 2

Tietoja ennen mehendi -öljyn ostamista

Tietenkin tällaisen öljyn hinta riippuu määrästä ja yrityksestä. Useimmiten sen kuplia tuotetaan pienessä tilavuudessa – noin 6 millilitraa. Aluksi saattaa tuntua, että tämä on hyvin pieni, ja se riittää vain yhteen piirustukseen, mutta näin ei ole. Tällaisen putken hinta vaihtelee 100-200 ruplasta, keskihinta on noin 150 ruplaa.

Mehendi -öljy - valinta ennen ostamista - vinkit - kuva 3

Eri yritysten kokoonpanot eroavat luonnollisesti toisistaan, mutta eivät paljon. Esimerkiksi kun otamme ensimmäisen pullon öljyä apteekissa, luemme seuraavan koostumuksen: terpineoliöljy, eukalyptusöljy, neilikkaöljy.

Melko suuri määrä yrityksiä valmistaa öljyjä mehendille. Mestareiden joukossa arvostetaan useita, joista voimme kertoa sinulle. Ensimmäinen on Irisk Professional. Aloittelijalle tämä lause ei ehkä anna mitään, mutta ihmiset, jotka ovat työskennelleet tällä alalla pitkään, tuntevat sen. Ei huono yritys Ayun. Tämän yrityksen öljyjen plus on, että niitä valmistetaan suuria määriä – 20 ml, mutta niiden hinta on melko suuri – noin 300 ruplaa.

Valmistaja: malinnik (Prokhorova Margarita Vadimovna)