Tatuointi

Ovatko valkoiset tatuoinnit muoti kaikille?

Kuten monet uudet trendit, valkoiset tatuoinnit tulivat meille Yhdysvalloista. Suosituilla malleilla ja näyttelijöillä, jotka haaveilivat tällaisesta kehon koristamisesta, ei ollut varaa saada perinteistä tatuointia, joka näkyy kaukaa. Siksi idea koristella vartalo valkoisilla tatuoinneilla, jotka eivät ole niin ilmeisiä ja näyttävät todella vaikuttavilta..

Valkoiset tatuoinnit - muotia kaikille - tietoa ja valokuvia valkoisista tatuoinneista

Valkoiset tatuoinnit – mikä on valkoinen tatuointi ja miten se eroaa perinteisestä?

Valkoiset tatuoinnit on valmistettu hieman tiheämmällä valkoisella musteella kuin värimusteilla, jotka tunnemme hyvin värillisistä tatuoinneista. Erilainen rakenne tekee valkoisista tatuoinneista tyypillisesti pullistuvia. Jotkut ihmiset erehtyvät pitämään heidät arpeutumisessa..

Esimerkki valkoisesta tatuoinnista

Joidenkin värillisten ja valkoisten tatuointien saaneiden ihmisten mukaan kipu pahenee, kun valkoinen muste pääsee ihon alle. Valkoiset tatuoinnit ovat yhä suosittuja, mutta ne ovat edelleen suuri uutuus. Siksi, jos aiot saada tällaisen tatuoinnin, valitse ammattilainen tatuointihuone ja kokenut tatuoija. Tietenkin on tärkeää, että tatuoija valmistelee työpaikan kanssasi – steriloi instrumentit ja käytä kertakäyttöisiä lateksikäsineitä työskennelläksesi.

Kuvaesimerkki valkoisesta tatuoinnista 24.09.2020 №015 -valkoiset tatuoinnit Kuvaesimerkki valkoisesta tatuoinnista 24.09.2020 №016 -valkoiset tatuoinnit Kuvaesimerkki valkoisesta tatuoinnista 24.09.2020 №018 -valkoiset tatuoinnit

Valkoiset tatuoinnit – hyvät ja huonot puolet

Valkoinen tatuointi on suosituin ihmisten keskuudessa, jotka ovat pitkään haaveilleet vähintään yhdestä tatuoinnista, mutta työnsä luonteen vuoksi heillä ei ole varaa siihen. Jotkut ihmiset saivat pienen tatuoinnin näkymättömään paikkaan, mutta joillekin tämä ei ollut tyydyttävä ratkaisu. Kävi ilmi, että valkoiset mustetatuoinnit ovat melkein näkymättömiä kaukaa ja tekevät suuren vaikutelman läheltä. Lisäksi kaduilla on edelleen vähän ihmisiä, joilla on tällainen tatuointi, mikä on tärkeä etu kaikille, jotka arvostavat omaperäisyyttä..

Kuvaesimerkki valkoisesta tatuoinnista 24.09.2020 №019 -valkoiset tatuoinnit Kuvaesimerkki valkoisesta tatuoinnista 24.09.2020 №020 -valkoinen tatuointi- Kuvaesimerkki valkoisesta tatuoinnista 24.09.2020 №021 -valkoiset tatuoinnit

Valitettavasti valkoiset tatuoinnit eivät ole ihanteellisia. Valkoisella musteella on ominaisuuksia, jotka poikkeavat kaikkien tatuointitaiteilijoiden tuntemista ominaisuuksista. Siksi on vaikea ennustaa täysin, kuinka valkoinen muste käyttäytyy eri tekijöissä. Ihmiset, joilla on valkoisia tatuointeja, eivät suosittele ottamaan aurinkoa voimakkaasti, koska valkoinen muste muuttuu usein keltaiseksi ja tulee entistä näkyvämmäksi. Siksi on niin tärkeää valita hyvä ja kokenut tatuoija, joka ei vain saa ammattimaista valkoista tatuointia, vaan auttaa myös valitsemaan kuvion ja paikan, jossa se näyttää parhaalta. Joissakin tapauksissa tatuoija ei ehkä suosittele sellaisen valkoisen tatuoinnin ottamista, joka ei näytä hyvältä kaikille ihotyypeille..

Kuvaesimerkki valkoisesta tatuoinnista 24.09.2020 №039 -valkoiset tatuoinnit Kuvaesimerkki valkoisesta tatuoinnista 24.09.2020 №033 -valkoiset tatuoinnit Kuvaesimerkki valkoisesta tatuoinnista 24.09.2020 №042 -valkoinen tatuointi-

Valkoinen tatuointi – mikä malli valita?

Kaikkia piirustuksia ei voi tehdä valkoisella musteella. Suosituimpia aiheita ovat symmetriset folk-tyylinen pitsi, kukat (kuten ruusu), perhoset, unen sieppaajat, lintuhöyhen ja lyhyet lauseet tai koristekirjainten alkukirjaimet..

Valkoiset tatuoinnit ovat trendikäs uusi tulkinta perinteisistä tatuoinneista.

Muistutamme, että meillä on erillinen materiaali valkoisista tatuoinneista, jossa on valtava määrä valokuvia esimerkeistä valmiista tatuoinneista – täällä.

Valokuvaesimerkkejä valkoisista tatuoinneista 24.9.2020 (53 kuvaa)

Artikkelin tekstin valmisti: BINGO888 (## FIO ##)

Päivämäärä: 24.9.2020