Tatuointi

Parantava tatuointi

Kehon tatuointi on pysyvä kuva iholla, joka on tehty koneella, jossa on erikoisneulat ja ihon alle menevä ammattimaali. Nykyään tatuointi on yleisin tapa ilmaista itseään sekä aikuisten että nuorten ja nuorten keskuudessa..

Tatuoinnin parantaminen - kokoelma valokuvaesimerkkejä

Tatuoinnin parantaminen – kokoelma valokuvaesimerkkejä

Tatuoinnin parantaminen on kaikkein tärkeintä

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka tuoretta tatuointia hoidetaan oikein..

  • Paranemisvaiheet
  • Oikea -aikainen ja asianmukainen hoito
  • Parantavia valmisteita

Tatuoinnin parantaminen, ominaisuudet.

Kun puhutaan pysyvän ihokuvion parantumisvaiheista, on otettava huomioon, että ihon anatomiset ja fysiologiset piirteet nuoremmilla ihmisillä eroavat aikuisista siinä, että paranemisprosessi voi edetä paljon nopeammin, koska troofiset ihomuutokset alkavat edistyä 30 vuoden jälkeen. On myös huomattava, että tatuointitaiteilijaa valittaessa on kiinnitettävä erityistä huomiota hänen aiempaan työhönsä, työkokemukseensa, asiaankuuluvaan dokumentointiin ja pätevyyteen. Nämä parametrit ovat erittäin tärkeitä toimenpiteelle ja vastaavasti tatuointisi parantumiselle..

Paranemisvaiheet

  1. Erittymän ulkonäkö. Pari päivää musteen levittämisen jälkeen näet, kuinka tatuoitu ihon osa on turvonnut ja piirustuksen kohdalle ilmestyy nestettä – eritettä, joka voi olla täysin väritöntä tai sisältää jonkin verran epäpuhtauksia itse tatuointipigmentti. Älä soita hälytystä, tämä prosessi on fysiologinen paranemisprosessissa. Tämä vaihe kestää jopa 2 päivää..
  2. Ihon paksuuntuminen kuvion kohdassa. Tämä vaihe on myös fysiologinen, koska muodostuu paksu suojakerros. Tämän vaiheen kesto on enintään 4 päivää. On huomionarvoista, että missään tapauksessa älä repäise, kampaa tai millään muulla tavalla vahingoita aluetta paksuuntuneella iholla, koska tatuoinnin ja infektioiden riski on suuri.
  3. Kuorinta. Se on parantumisen viimeinen vaihe. Tatuoitu kehon alue kuivuu ja mahdollisesti kutittaa hieman, minkä seurauksena kuorinta muodostuu. Paksuuntuminen häviää vähitellen, ihon pintakerros alkaa irrota. Tässä vaiheessa minimaalinen mekaaninen isku on tärkeä, mikä voi pidentää paranemisprosessia tai aiheuttaa ihon tartuntavaaran. Tämän vaiheen kesto vaihtelee 5-10 päivästä..

Oikea -aikainen ja asianmukainen hoito

Hoito on paranemisen tärkein osa, joka vähentää tartuntariskiä, ​​nopeuttaa paranemista ja minimoi arpeutumisen kielteiset vaikutukset.

Ensimmäiset päivät pysyvän muutoksen hoidosta ovat tuskallisimpia ja vaativat enemmän huomiota. Välittömästi toimenpiteen jälkeen tatuointiin levitetään erityistä voidetta ja tatuoitu alue kääritään kalvolla. Elokuvista puheen ollen on syytä huomata, että nykyään on valtava valikoima yksinkertaisista ruokakalvoista erityisiin parantaviin elokuviin. Jälkimmäinen on erittäin kätevä käyttää, koska se voidaan poistaa ja vaihtaa 5-6 päivässä. Kalvo poistetaan erityisen huolellisesti välttäen ihon vaurioitumista. Jos olet tekemisissä ruoan kanssa, se korvataan 3-4 tuntia ensimmäisen levityksen jälkeen, kun olet puhdistanut ihon puhdistetulla vedellä ja erityisellä antibakteerisella saippualla. Seuraavaksi käytämme parantavia voiteita, joiden lajikkeesta keskustellaan alla. Tämän käsittelyn jälkeen levitä puhdas kalvo uudelleen.

Parantavia valmisteita

Nykyään tällaisia ​​lääkkeitä on laaja valikoima. Yleisimmät voiteet ja voiteet ovat Solcoseryl, Bepanten, Levomekol, Doctor Pro. Näiden voiteiden käyttö nopeuttaa merkittävästi haavan paranemista, minimoi haitat ja rajoittaa infektion leviämisriskiä..

Tatuoinnin parantaminen – kuvaesimerkkejä 09.10.2018

Katso video:

Valmistaja: kriskriskristin (Gumenyuk Kristina Sergeevna)