Tatuointi

Pysyvän meikin levittämisen päävaiheet

Pysyvän meikin levittämisen päävaiheet – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Pysyvä meikki levitetään useimmiten huulille, silmäluomille ja kulmakarvoille. Myös keinotekoiset kärpäset ja pisamia ovat suosittuja. Jos pysyvä meikki tehdään jollekin kasvojen alueelle (huulet, kulmakarvat tai silmäluomet), toimenpide kestää noin 2–3 tuntia. tuntia..

Valmistautuminen

Älä odota, että voit vain pudota salonkiin matkalla leipää varten, kun yhtäkkiä halu laskeutuu sinuun. tee itsellesi pysyvä meikki. Tämä vaatii vakavaa alustavaa valmistautumista..

Pysyvän meikin levittämisen päävaiheet - esimerkkejä kuvassa 4

Pysyvän meikin levittämisen päävaiheet – esimerkkejä kuvassa 4

Tatuointi kasvojen herkälle iholle on vakava stressi keholle. Immuunijärjestelmää on autettava selviytymään tästä shokista, joten ota jonkin aikaa immunostimuloivia lääkkeitä, kuten C -vitamiinia tai immunal. 2 päivää ennen toimenpidettä suorita hoitojakso viruslääkkeellä “asykloviiri” (1 tabletti 4 kertaa päivässä), joka toimii erinomaisena herpesin ehkäisynä.

Älä juo alkoholia 2-3 päivää ennen salonkiin menoa, samoin kuin ota veren ohennuslääkkeitä, kuten aspiriinia. Vältä kahvia toimenpiteen päivänä. Tosiasia on, että alkoholi, kahvi ja aspiriini heikentävät veren hyytymistä. Et tietenkään kuole verenhukasta toimenpiteen aikana, mutta verenvuodon pysäyttäminen on erittäin vaikeaa..

Alustavan keskustelun aikana päällikön tulisi kuvata sinulle pysyvän meikin levitysmenettely, varoittaa vasta -aiheista, keskustella tulevan meikin yksityiskohdista ja neuvoa leikkauksen valmisteluun ja leikkauksen jälkeiseen aikaan. Valmistelun on välttämättä päädyttävä sopimuksen allekirjoittamiseen.

Anestesia

Asiantuntijat eivät suosittele anestesian tekemistä, jos pistät tavallisen tatuoinnin, koska “jäätynyt” iho muuttuu vähemmän joustavaksi ja tämä vaikuttaa negatiivisesti lopputulokseen.

Siitä huolimatta kipu käsivarsista, jaloista, selästä ja jopa vatsasta voidaan kestää, mutta kasvot ovat liian herkät ja herkät altistuakseen näin ankaralle testille, joten pysyvä meikki tehdään paikallispuudutuksessa..

Kuitenkin ennen anestesiaa ehdotettu ääriviiva piirretään kasvoille ohuella harjalla niin, että anestesian jälkeen se ei näy epäselväksi..

Joissakin salongeissa lidokaiinia ruiskutetaan anestesiana, kun taas toiset suosivat nukutusvoidetta. Valitettavasti kerma ei kestä kovin kauan, joten on mahdollista, että sen vaikutus haihtuu toimenpiteen keskellä, eikä sillä ehkä ole parasta vaikutusta tulokseen. Jos kipulääkkeen vaikutus on riittämätön, se tehostuu heti leikkauksen aikana..

Hakuprosessi

Pysyvä meikki on yksinkertainen – asiantuntija pistää väriaineen ihon alle käyttämällä erityistä sähkölaitetta. Ensin ne hahmottelevat ääriviivat ja maalaavat sitten koko pinnan. Toimenpiteen aikana päällikkö pyyhkii ajoittain käsitellyn alueen tamponilla, joka on kastettu vihreän saippuan liuokseen. Toimenpiteen päätyttyä tatuointimeikin levityspaikka desinfioidaan antiseptisellä aineella..

Harvoin on mahdollista saavuttaa tasainen värjäys ensimmäisellä kerralla, mutta tämä ei ole päällikön vika. Kehomme ei ole tyhjä astia, johon voit helposti kaataa mitä tahansa nestettä. Maalin täytyy “murtautua” ihosolujen läpi, olla vuorovaikutuksessa rasvojen kanssa ja torjua fagosyyttien hyökkäykset. Siksi kuukausi toimenpiteen jälkeen piirustus retusoidaan, eli värin kirkkautta lisätään ja maalaamattomat alueet täytetään. Joskus on tarpeen suorittaa 2-3 tai jopa enemmän tällaisia ​​istuntoja, kunnes on mahdollista saavuttaa pigmentin tasainen jakautuminen..

Retusointia ei kuitenkaan pidä sekoittaa korjaukseen. Jos retusointi on yksi pysyvän meikin levittämisen luonnollisista vaiheista, korjaus on päällikön tekemä virheiden korjaus, ja se on suoritettava maksutta..

Menettelyn jälkeinen aika

Epäonnistunut pysyvä meikki ei ole aina seurausta mestarin virheestä. Tämä voi olla asiakkaan oma vika. Joten, jotta tatuointimeikki miellyttää sinua pitkään, se on parannettava kunnolla..

Jos olet murtanut polved lapsena, sinun on muistettava, kuinka kauan hankaukset paranevat. Pysyvä meikki, niin hassulta kuin se saattaa tuntua, muistuttaa näitä lapsuuden traumoja. Lähes välittömästi leikkauksen jälkeen värin ruiskutuspaikoille ilmestyy ohut kuori. Sitä ei saa missään tapauksessa repiä tai kammata, muuten osa väriaineesta putoaa haavan mukana. Se kulkee itsestään 3-5. Päivänä, minkä jälkeen ilmestyy läpinäkyvä hilseilevä kalvo, jota kutsutaan toissijaiseksi kuoreksi. Se häviää noin 2 viikon kuluttua. Kuoren lisäksi ensimmäisenä päivänä leikkauksen jälkeen tulee lievää turvotusta, joka kuitenkin yleensä häviää seuraavan päivän iltaan mennessä..

Pysyvän meikin levittämisen päävaiheet - esimerkkejä kuvassa 4Pysyvän meikin levittämisen päävaiheet – esimerkkejä kuvassa 4Pysyvän meikin levittämisen päävaiheet - esimerkkejä kuvassa 3Pysyvän meikin levittämisen päävaiheet – esimerkkejä kuvassa 3Pysyvän meikin levittämisen päävaiheet - esimerkkejä kuvassa 2Pysyvän meikin levittämisen päävaiheet – esimerkkejä kuvassa 2Pysyvän meikin levittämisen päävaiheet - esimerkkejä kuvassa 1Pysyvän meikin levittämisen päävaiheet – esimerkkejä kuvassa 1Pysyvän meikin levittämisen päävaiheet 5Pysyvän meikin levittämisen päävaiheet 5Pysyvän meikin levittämisen päävaiheet 4Pysyvän meikin levittämisen päävaiheet 4Pysyvän meikin levittämisen päävaiheet 3Pysyvän meikin levittämisen päävaiheet 3Pysyvän meikin levittämisen päävaiheet 2Pysyvän meikin levittämisen päävaiheet 2Pysyvän meikin levittämisen päävaiheet 1Pysyvän meikin levittämisen päävaiheet 1

Paranemisjakson aikana herpes voi ponnahtaa huulille, joten leikkauksen jälkeen on suositeltavaa ottaa asykloviiri pari päivää.

Paranemisjakson aikana ei ole suositeltavaa pestä kasvoja vedellä ja saippualla. On parempi käyttää kosmeettista maitoa, minkä jälkeen hoidat kasvosi tonicilla tai tamponilla, joka on kastettu keitettyyn veteen. Lopeta myös koristekosmetiikan käyttö täydelliseen paranemiseen asti..

Käytä vain sellaisia ​​parantavia aineita, joita mestarisi neuvoo, ja käytä erikoislääkärin suosittelemia voiteita tai voiteita ei käsilläsi, vaan vanupuikolla, muuten voit tartuttaa haavan.

Kerma- tai voidekerroksen ei pitäisi olla kovin paksu, koska sen alla iho “kastuu”. Jos käytät liikaa voidetta, pyyhi ylimääräinen varovasti puhtaalla liinalla.

Älä koskaan yritä nopeuttaa paranemista vetyperoksidilla, antibioottivoiteella tai alkoholipohjaisilla formulaatioilla! Nämä lääkkeet eivät ainoastaan ​​muuta tatuointimeikkisi väriä, vaan myös polttavat loukkaantuneen ihon. Ei sovellu parantamiseen ja eri geeleihin.

Vältä pitkäaikaista altistumista suoralle auringonvalolle, muuten maali himmenee ja kasvot turpoavat..

Jos tunnet epämukavuutta näinä päivinä, ota yhteys lääkäriisi mahdollisimman pian..