Tatuointi

Rohkea kokeilu. Kynsinauhat ja sormen tatuoinnit.

Paljon kauneusideoita tulee joka päivä. Vaikuttaa vaikealta keksiä jotain uutta, mutta ainutlaatuiset ihmiset tuottavat ainutlaatuisia ideoita..

Joten verkosta alkoi näkyä kuvia äärimmäisistä ihmisistä, jotka saivat tatuoinnin kynsinauhaan. Tämä koriste kiinnostaa yhä enemmän nuoria ja kokeilijoita..

Kynsinauhat ja sormen tatuoinnit - tietoa ja kuvia tatuoinnista

Ei tiedetä, keneltä tämä suuntaus on peräisin, mutta se saa suosiota joka päivä. On tärkeää huomata, että tämä ei ole mihendi, vaan tatuointi. Kivun kynnys on jokaiselle erilainen, joten on vaikea vastata tarkasti kysymykseen siitä, sattuuko se. Mutta se, että se on suosittu, on tosiasia.

Design

Tietenkin voit ottaa tatuoinnin kynsinauhalle käyttämällä mitä tahansa kuvia, mutta nuorten keskuudessa suosituimpia ovat pienoiskoot, perhoset, geometriset muodot, taivaankappaleet ja paljon muuta..

Ennen kuin kirjaudut tatuointisalonkiin, sinun tulee selvittää manikyyri ja päättää, mikä sopii parhaiten muotoiluun.

Kuvaesimerkki tatuoinnista sormella 09/05/2020 №104 -sormenpäätatuointi Kuvaesimerkki tatuoinnista sormella 09/05/2020 №102 -sormenpäätatuointi Kuvaesimerkki tatuoinnista sormella 09/05/2020 №100 -sormenpäätatuointi

Mitkä tähdet päättivät tästä koristuksesta

Aiemmin monet vierailivat tatuointisalongissa pyynnöllä saada tatuointi niskaansa tähtipölyn muodossa, ja nyt he haluavat kirjeen “Shhh” sormilleen. Rihanna vaikutti tähän suuntaukseen.

Rihanna Tatuointi Shhh sormikuvassa 123

Ilmaus “Live Fast and Die Early” on otettu Lana Del Reyn sävellyksestä. Sama ilmaisu, vain englanniksi, on painettu yhdelle laulajan sormista..

Beyoncé päätti leimata hääpäivänsä numeron vasemman käden sormiin. Se symboloi myös Beyoncén syntymäpäivää sekä hänen miehensä Jay Z: tä, joka myös sai tämän tatuoinnin. Numero – IV.

Beyoncen tatuointi IV kuva 123

Cara Delevingne koristaa etusormensa ensimmäisellä tatuoinnillaan horoskooppimerkistä Leo.

Cara Delevingne Lion Tattoo on Finger Photo 123

Miley Cyrusilla on kaikki sormet pisteillä, mutta hänen suosikki tatuointinsa on pienen sormen sydän. Hänen isänsä on aivan sama.

Miley Cyrus Tatuointi sormella Kuva 123

Iggy teki itselleen kirjeen, joka ilmaisi rakkautta kaveria kohtaan, ja eron jälkeen hän ylitti sen eksponentiaalisesti ja poisti sen kokonaan..

Iggy -tatuointi sormikuvassa 123

Ciara ja Future päättivät olla käyttämättä rahaa vihkisormuksiin, vaan yksinkertaisesti ottaa tatuoinnin nimikirjainten muodossa. Avioeron jälkeen tyttö toi piirustuksen yhteen, ja kaveri päätti lykätä.

Skye Ferreira täytti pienen pisaran vuonna 2010 miehensä pidätyksen jälkeen. Vankilassa tämä symboli tarkoittaa “tuomittu ampumasta”.

Lindsay teki tatuoinnin, kuten Rihanna, mutta asetti siihen toisen merkityksen – ystävyyden Lily Allenin kanssa.

Taivas Ferreiran tatuointi sormella Kuva 123

Johnny Depp otti itselleen suorakulmion tatuoinnin, koska hän rakasti piirtää niitä kouluaikana tylsyydestä. Näyttelijä on varma, että suorakulmio on symboli, mutta ei tiedä tarkkaa merkitystä.

Johnny Depp Tatuointi sormella Kuva 123

Muuten, meillä on yksityiskohtaisia ​​materiaaleja Uros ja naisten sormen tatuoinnit, josta voit aina keskustella tatuointi foorumi.

Kuvaesimerkkejä tatuoinneista sormilla 9.5.2020 (113 kuvaa)

Artikkelin tekstin valmisti: LAMINARIYA (Strabykina Alina Olegovna)