Tatuointi

Skinhead -tatuoinnit 90 -luvulta

Materiaalista opit skinhead -tatuoinneista, jotka olivat suosittuja 90 -luvulla, opit piirustusten historiasta, näet valokuvan esimerkkejä tatuoinneista.

90 -luvun skinhead -tatuoinnit - Kuva 2

90 -luvun skinhead -tatuoinnit – tosiasiat

Hei rakas tatuoijien tuntija (tuntija). Tämänpäiväisessä artikkelissani haluaisin muistella sellaista nuorten alakulttuuria kuin “Skinheadit 90 -luvulta” tai pikemminkin tatuoinneista, jotka olivat suosituimpia heidän keskuudessaan. Mennään siis!

Vähän skinheadeista ulkomailla

Skinheadit ovat yksi nuorten alakulttuureista, jotka asettuivat alun perin epäviralliseksi liikeksi kuuntelemalla “erityistä” suuntaa musiikissa ja jotka ilmaisivat kiihkeää tyytymättömyyttä porvariston kerroksiin. Silloin skinheadit eivät kiinnittäneet lainkaan huomiota kansallisiin merkkeihin, ja massataistelut olivat jotain fantasiamaailmasta..

Tuolloin skinheadien ulkonäkö ei aiheuttanut erityistä hämmennystä tavallisten väestöryhmien keskuudessa. Nämä olivat yksinkertaiset farkut, korkeat karkeasta nahasta valmistetut saappaat ja pääsääntöisesti ruudulliset paidat. Tatuoinnilla ei myöskään ollut periaatteessa merkitystä. Tatuoinnin “omistanut” skinhead voisi tulkita sen merkityksen omalla tavallaan.

90 -luvun Skinhead -tatuoinnit - Kuva 3

Skinheadien ulkonäkö Venäjällä 90 -luvulla

Venäläiset skinheadit näyttivät hieman erilaisilta. Luonnollisesti lyhyet hiukset, toisin kuin vieraiden skinheadien ajellut päät. Jaloillaan olivat armeijan saappaat, joissa oli korkea yläosa (nilkkurit), pitkien takkien sijasta he käyttivät lyhyitä nahkatakkeja. Venäläisten skinheadien “ominaisuus” oli “raskaat” vyöt, joissa oli usein teroitetut merkit, sekä metalliketjut farkkuissa.

Ja tietysti skinhead -tatuoinnit

Enimmäkseen skinhead -tatuointeja, nämä ovat kuvia heidän käyttämiensä kenkien muodossa. Hänet löytyi mistä tahansa näiden miesten ruumiinosasta. Hakaristi oli myös hyvin yleinen tatuointi. Se tehtiin enimmäkseen rinnassa..

Nahat “rakastivat” myös kelttiläisiä ristikatuointeja. Mutta tatuointeja fasistien tai natsien muotokuvien muodossa tehtiin paljon harvemmin. Useimmiten sen “täyttivät” tämän alakulttuurin liikkeen innokkaat fanit.

90 -luvun Skinhead -tatuoinnit - Kuva 1

Kaksi vaihtoehtoa tatuoinnin sijainnille

Jos skinhead teki tatuointeja kehon avoimille alueille: käsille, sormille, kaulalle, kasvoille tai korvan taakse, tämä tarkoitti, että tällainen henkilö oli ”oma” ja että hän oli ylpeä näkemyksestään elämästä..

Vaatteiden alle piilotetut tatuoinnit “puhuivat” myös siitä, että sen omistaja katsoo elämään skinheadin näkökulmasta, mutta hän ei ole aivan sitä mitä muut ajattelevat hänestä. Siksi hän piilottaa ne vaatteidensa alle.

Nämä ovat nämä skinheadit 90 -luvulta tatuoinneillaan. Kaikki tämä on jo menneisyyttä, mutta muisti säilyy, sitä ei voi laittaa mihinkään.

Sivuston artikkelin tekstin valmisti: NIKNAME125 (Semenov Nikolay)