Tatuointi

Tatuoinnin hoito alkuaikoina

Täällä opit tatuoinnin hoidosta ensimmäisinä päivinä, saat hyödyllisiä vinkkejä ja temppuja, opit perussäännöt, luet hyväksymättömistä virheistä.

Tärkeä!

Jos ilmenee tulehduksia (punoitus, ärsytys jne.), Ota yhteys pätevään lääkäriin. Se on yksinkertaista ja edullista, mutta takuu pelastaa terveytesi ja henkesi. Älä itsehoita!

Tatuoinnin hoito alkuaikoina - hyödyllistä tietoa ja vinkkejä

Tatuoinnin hoito alkuaikoina: tosiasiat, vinkit, säännöt

Suoritetun piirustuksen laatu riippuu siitä, kuinka laadukas tatuoinnin hoito on. Haava paranee useissa vaiheissa, joista jokaisella on omat erityispiirteensä.

Kuva oikea tatuointihoito 26.1.2021 # 0002 - Oikea tatuointihoito -

Kuva oikea tatuointihoito 26.1.2021 # 0011 - Oikea tatuointihoito - Kuva oikea tatuointihoito 26.1.2021 # 0012 - Oikea tatuointihoito - Kuva oikea tatuointihoito 26.1.2021 # 0013 - Oikea tatuointihoito -

Tatuoinnin hoito ensimmäisten tuntien aikana

Kirjaimellisesti heti tatuoinnin tekemisen jälkeen tatuoija hoitaa paikan antiseptisillä ja haavoja parantavilla voiteilla. Usein päälle asetetaan ruokakalvo, joka kiinnitetään lääketieteellisellä kipsillä. Siten tuore tatuointi suojataan ulkoisilta ärsyttäviltä aineilta ja bakteereilta. Kalvo on kuitenkin poistettava muutaman tunnin kuluttua huurtumisen estämiseksi..

Kuva oikea tatuointihoito 26.1.2021 # 0003 - Oikea tatuointihoito -

Kuva oikea tatuointihoito 26.1.2021 # 0015 - Oikea tatuointihoito - Kuva oikea tatuointihoito 26.1.2021 # 0016 - Oikea tatuointihoito - Kuva oikea tatuointihoito 26.1.2021 # 0017 - Asianmukainen tatuointihoito -

 1. Kiinnityskalvon poistamisen jälkeen tatuointi on pestävä lämpimällä juoksevalla vedellä ja antibakteerisella saippualla (mieluiten nestemäisellä). Jos nestesaippuaa ei ole, vaahdota kämmenet tavallisella saippualla ja huuhtele tatuointi varovasti.
 1. Seuraava vaihe on pyyhkiä tatuointi pyyhkimällä pyyhkeellä, tavallisella tai paperilla. Älä missään tapauksessa pyyhi tatuointia tavallisen suihkun jälkeen, joten voit vahingoittaa tuoretta “tatuointia”.

Kuva oikea tatuointihoito 26.1.2021 # 0004 - Oikea tatuointihoito -

 1. Levitä parantava voide, Bepanten tai Panthenol, pieneen kerrokseen. Tällaisia ​​voiteita voi ostaa tatuointisalongia lähimmästä apteekista..
 1. Leikkaa tarvittava koko imukykyisestä vaipasta, voit myös ostaa sen lähimmästä apteekista, peittää tatuoinnin ja kiinnittää vaipan laastarilla tai muulla sopivalla tavalla.

Kuva oikea tatuointihoito 26.1.2021 # 0005 - Oikea tatuointihoito -

Hoito alkuaikoina

Tärkein vaihe, joka määrittää paranemisen nopeuden ja laadun. Hoitoprosessi ei ole monimutkainen, mutta vaatii säännöllistä huomiota..

Kuva oikea tatuointihoito 26.1.2021 # 0006 - Oikea tatuointihoito -

 • Käytä kalvoa enintään 6-12 tuntia, mutta on parempi tarkistaa päällikön kanssa;
 • Pese haava vedellä ja antibakteerisella saippualla, mutta älä pyyhi sitä pois – pyyhi se hieman paperipyyhkeellä ja odota, kunnes se kuivuu itsestään;

Kuva oikea tatuointihoito 26.1.2021 # 0007 - Oikea tatuointihoito -

 • Käytä erityisiä parantavia voiteita;
 • Toista nämä toimenpiteet kolme kertaa päivässä ensimmäisten päivien aikana piirtämisen jälkeen..

Muista noudattaa kaikkia mestarin suosituksia nopeampaa paranemista varten. Jos sinusta tuntuu, että tatuoinnissasi on jotain vikaa, soita kiireesti mestarille ja mene konsultaatioon!

Kuva oikea tatuointihoito 26.1.2021 # 0008 - Oikea tatuointihoito -

Yleiset suositukset

 • Varmista, että imusolmuketta ei muodostu iholle, koska se voi vahingoittaa kuviota;
 • Ennen kuin kosket tatuointiin, pese kätesi hyvin saippualla ja vedellä;
 • Älä ota kontrastisuihkua. Pese haalealla tai hieman haalealla vedellä;

Kuva oikea tatuointihoito 26.1.2021 # 0009 - Oikea tatuointihoito -

 • Urheilua ja harjoittelua on parempi lykätä, varsinkin jos piirustus on paikassa, jossa se hukkuu koko ajan;
 • Valitse oikeat vaatteet, jotka eivät hankaa kuviota eivätkä ärsytä ihoa;
 • Vältä uima -allasta ja merta, koska kloorattu ja suolainen vesi voivat vahingoittaa tatuointia..

Kuva oikea tatuointihoito 26.1.2021 # 0010 - Oikea tatuointihoito -

Lopuksi huomaamme, että suoraan salongissa tehdyt tatuoinnit paranevat nopeasti ja helposti, jos niitä hoidetaan asianmukaisesti. Vain muutama pigmenttityyppi voi aiheuttaa allergioita, mikä onneksi on hyvin harvinaista. Noudata siksi piirustusta, juo enemmän vettä ja luopu alkoholista jonkin aikaa..

Teksti on kirjoittajan mielipide, ei väitä olevansa lopullinen totuus.

Artikkelin tekstin valmisti: MIRONSC (Miron Zolin)