Tatuointi

Tatuoinnit maksoivat Emerald -naiselle työn

He sanovat, että piirustukset voivat kertoa paljon. Tässä tapauksessa Casey Davisin keho on täysin täynnä tarinoita, vaikutelmia, pohdintoja ja muistoja hänen elämästään..

Tatuoinnit maksoivat Emeraldin naiselle työn - valokuvan artikkeli

Tatuoinnit maksoivat Emeraldin naiselle työn – valokuvan artikkeli

Tatuoinnit maksavat Emerald -naiselle työn – yksityiskohdat

Nämä minitaideteokset maksoivat kuitenkin Caseylle työn ja sen lisäksi itseluottamuksen. Monet meistä ovat kuulleet tarinoita siitä, miten ihmisiltä evätään työpaikka heidän epätavallisen ulkonäkönsä vuoksi (esimerkiksi lävistysten tai värjättyjen hiusten vuoksi), mutta Caseyn oli käsiteltävä tätä henkilökohtaisesti..

Casey haki töitä kuluttajapalveluihin paikalliselle kaivokselle noin kolme viikkoa sitten.

Hän sanoi, että puhelinhaastattelu meni hyvin, he keskustelivat työaikataulusta, ja sitten rekrytointitoimisto sai tietää, että Caseylla on lukuisia tatuointeja..

valokuva tatuoinnista maksoi naiselle Emerald Workista 18.01.2019 №022 - tatuointi -

 ”Minulle kerrottiin, että he eivät halunneet loukata tai järkyttää minua. Naispäällikkö sanoi, ettei hänellä henkilökohtaisesti ollut mitään tatuointeja vastaan, mutta hänen mielestään laitoksen johtajan kanssa voi olla ongelmia “, Casey kertoi..

 “Hän pyysi minua lähettämään heille valokuvani. En oikein ymmärtänyt, miksi tämä oli ollenkaan tarpeen, mutta halusin niin kovasti saada paikan, jonka hyväksyin heidän pyynnöstään. ”.

”Kolme tuntia myöhemmin sain vastauksen sähköpostitse. Ja sitä se oli. “Hei Casey. Luulen, että olisit tehnyt hienoa työtä, mutta tatuoinnit eivät salli meidän tehdä sopimusta. “.

Casey myöntää, että hän tunsi olonsa tuhoutuneeksi, kun hänet hylättiin ulkonäön vuoksi.

”Nyt en ole lainkaan varma, kun jatkan etsimistä edelleen. Olen vain hämmentynyt. Rehellisesti sanottuna se oli todellinen nöyryytys ”, nainen sanoi rehellisesti..

valokuva tatuoinnista maksoi naiselle Emerald Workista 18.01.2019 №021 - tatuointi -

“He kertoivat minulle niin monta kertaa, että olin täydellinen tähän työhön, minulla oli hieno ansioluettelo, mutta lopulta minua ei palkattu tatuointien takia … Se vain tuhosi minut henkisesti.”.

Caseyn aviomies, Nifty, työskentelee tatuoijana paikallisessa Artworx 4720 -studiossa. Hän totesi, että tatuoinnilla ei ole vaikutusta vaimonsa kykyihin ja työhön..

 “Se ei millään tavalla vaikuta siihen, mitä teemme ja miten teemme sen. Hän oli menossa töihin ruoan kanssa. Kuinka voit poistaa tatuointisi tätä varten? ” – kysyi Nifty.

 “Paljon kiistoja on syttynyt. He sanovat, he sanovat, että tämä on vapaa maa ja työnantajat voivat kieltää sinut, jos he eivät pidä ulkonäöstäsi. Mutta millainen vapaa maa se sitten on, jos emme saa näyttää haluamallamme tavalla? Yksi nimi “.

”Esimerkiksi minulla oli tapana ottaa tatuointeja kirurgiin. Älä koskaan tuomitse kirjaa sen kannen perusteella, vaan ihmistä ulkonäön perusteella. “.

Koska Caseyn tatuoinnit maksoivat hänelle työpaikkansa, hänen ja hänen miehensä joutui lykkäämään suunnitelmiaan perheelleen jonkin aikaa..

“Yritimme saada lapsia kuusi vuotta, mutta seitsemän keskenmenon jälkeen lääkärit kertoivat meille, että vain IVF voi korjata sen”, hän sanoi..

valokuva tatuoinnista maksoi naiselle Emerald Workista 18.01.2019 №003 - tatuointi -

valokuva tatuoinnista maksoi naiselle Emerald Workista 18.1.2019 №020 - tatuointi - valokuva tatuoinnista maksoi naiselle Emerald Workista 18.01.2019 №019 - tatuointi - valokuva tatuoinnista maksoi naiselle Emerald -työstä 18.1.2019 №018 - tatuointi -

”Nifty työskentelee paljon joka päivä, minä tietysti autan häntä studiossa, mutta olisi aivan eri asia, jos menisin itse töihin, saisin rahaa ja osallistuisin siihen, mitä olemme tehneet niin kauan. Näin voimme säästää vaaditun summan paljon nopeammin. “.

Nifty ja Casey eivät kuitenkaan aio lopettaa taistelua ja luovuttaa. He haluavat kiinnittää yleisön huomion tähän polttavaan ongelmaan. He yrittävät välittää ajatuksen siitä, ettei ole mitään vikaa siinä, että on erilainen kuin muut. Ja tämä ei todellakaan ole syy kieltäytymiseen..

“Haluamme vain avata ihmisten silmät. Meitä ympäröi syrjintä suuntautumisen, painon, rodun, ihonvärin perusteella – tämä on lopetettava.

“En tee tätä itseni vuoksi, taistelen kaikkien puolesta”, Casey lisäsi. “Haluan, että kaikki ovat tasa -arvoisia.”.

Kuva tatuoinnista Casey Davisista ja hänen perheenjäsenistään 18.1.2019

Katso video:

Valmistaja: mpribytkova (Pribytkova Maria Alekseevna)