Tatuointi

Tatuointi ja aurinko

Neuloja, kipua, joskus jopa kyyneleitä ja vähän verta … Keskiaikainen kidutus? Ei! Tavallinen prosessi vapaaehtoiseen tatuointiin salongissa.

mies tatuoinnilla rannalla - kuva 1

Aiemmin tatuointeja pidettiin puhtaasti maskuliinisina ominaisuuksina, mutta nykyään monet tytöt ovat jo keränneet rohkeutta ja ottaneet tatuointeja rikkomalla tämän stereotypian. Tatuoinnit voivat olla heille kaunis lisä vartaloon tai jotain syvempää ja merkityksellisempää..

mies tatuoinnilla rannalla - kuva 2

Mutta kaikki eivät tiedä, että tatuoinnista tulisi huolehtia paitsi sen parantumisen aikana, myös joissakin muissa tilanteissa. Yksi niistä hetkistä, joissa tatuointia tarvitaan: huomio ja hoito on suora auringonvalo..

Kesä on tullut: aurinko lämmittää, viileä vesi kutsuu ja tytöt repivät ärsyttävät vaatteensa, pukeutuvat uimapukuihin ja menevät ottamaan aurinkoa. Ja tietysti tytöllä, jolla on niin esteettinen ominaisuus kuin tatuointi, on halu näyttää se..

mies tatuoinnilla rannalla - kuva 3

Useat rantakaudet kuluvat, ja tatuoinnin ylpeä omistaja huomauttaa katkerasti, että tatuoinnista on tullut paljon kevyempi. Usein tyytymättömät valittavat mestarista (laatu, levityssyvyys) tai maalin laadusta. Mutta he eivät ole syyllisiä täällä.

mies tatuoinnilla rannalla - kuva 4

Tatuointi yksinkertaisesti haalistuu suorasta auringonvalosta ja mitä kauemmin sinun on oltava auringossa, sitä voimakkaampi ja aktiivisempi on haalistumisprosessi. Siksi on välttämätöntä käyttää aurinkovoidetta, jolla on korkein suoja. Kun olet palannut vedestä tai parin tunnin autuuden jälkeen auringossa, älä unohda uudistaa aurinkovoidetta.

mies tatuoinnilla rannalla - kuva 5

Muista, että suora auringonvalo voi todella pilata hienoimman tatuoinnin, ja tuloksena on toistuva tuskallinen ja kallis akupunktio. Asianmukainen hoito antaa sinun nauttia tatuointisi valinnasta monta vuotta..

Laatija: TONITA_1 (Antonina Isakova)