Tatuointi

Tatuointi, joka annettiin pastorille juuri Las Vegasin saarnan aikana

“Kaikki Las Vegasissa tapahtunut jää Las Vegasiin.” Tämä tilava lause sisältää melko yksinkertaisen merkityksen, tässä synnin kaupungissa voit tehdä mitä haluat, mutta sinun ei pitäisi viedä sitä kaupungin rajojen ulkopuolelle..

Las Vegas

Satumainen kaupunki, unelmien kaupunki, rajoittamaton hauskuus ja lempeys. He voittavat paljon rahaa ja menettävät vielä enemmän, nukkuvat siinä päivällä, koska yöllä on meluisimmat ja kirkkaimmat juhlat. Jokainen menee tähän kaupunkiin antamaan itselleen mahdollisuuden tehdä mitä haluaa. Mutta tämä koskee turisteja, ja joku asuu siellä pysyvästi.

Tatuointi - joka annettiin pastorille juuri Las Vegasin saarnan aikana - valokuva

Kaupungin infrastruktuuri ja sen monet viihteet lepäävät paikallisten olkapäillä, joille tällaisesta elämäntavasta tulee arkipäivää, loputon yöjuhla. Tavalla tai toisella he työskentelevät siellä, rakastuvat siellä, menevät naimisiin, elävät, rakentavat suhteita ja rakastavat. He käyvät myös kaupoissa, klinikoilla ja kirkoissa..

Tietenkin tällainen elämä jättää tietyn jäljen ihmisten mentaliteettiin, ja jos tarkastelemme heidän elämäänsä jokapäiväisen elämän näkökulmasta, se ylittää tavalliselle ihmiselle sallitun..

Tatuoidut saarnat

Esimerkiksi eräässä kirkossa, jolla on melko pitkä ja epätavallinen nimi kirkolle, käynnistettiin yksi epätavallinen projekti vuonna 2016. Kuukauden ajan tässä kirkossa he auttoivat ihmisiä löytämään itsensä ja hyväksymään heidät sellaisina kuin he ovat. “Kirkot ihmisille, jotka eivät pidä kirkoista” osana tätä projektia eräs Las Vegasin pastori sai tatuoinnin käsivarteensa juuri jumalanpalveluksen aikana.

Vince Antonuchi

Vincen näkeminen väkijoukossa ei todennäköisesti viittaa siihen, että hän olisi pastori. Tavallisissa farkkuissa, harmaissa lenkkarissa ja T -paidassa – näin hän tuli tähän projektiin. Hän tuli projektiin, nousi lavalle, ojensi kätensä mestarille ja alkoi lukea saarnaa. Ja taiteilija Chance Gomez teki tällä hetkellä pastorin ensimmäisen tatuointinsa. Ensimmäiseen tatuointiinsa Vince valitsi kirjoituksen “The One Jesus Loves”. Kun häneltä kysyttiin, miksi hän päätti ottaa tatuoinnin ollenkaan, koska tämä ei ole kirkon ministerien tyypillisin harrastus, hän vastasi olevansa sama henkilö kuin kaikki muutkin. Jokaisella ihmisellä on tilanteita, jotka jättävät syvän jäljen elämään. Ja tatuointi, jopa pastorille, voi olla hyvä symboli tällaisista tilanteista. Hänelle tällainen tilanne osoittautui perhesuhteiksi isänsä kanssa..

Vincen lapsuus

Vince Antonucci sanoi, että hänellä oli melko ahdistava isä, joka kaikin mahdollisin tavoin tukahdutti pojan luottamuksen kykyihinsä. Isä kutsui häntä jatkuvasti tyhmäksi. Turhaa ja hankalaa. Las Vegas Review -lehden haastattelussa hän myönsi, että tatuointi hänelle on itsensä tunnistamisen symboli, ja jotta voit muuttaa ja pystyä tunnistamaan itsesi eri tavalla, sinun on käsiteltävä vanhoja ongelmia. Ja tässä tatuoinnilla on lakmuskoe. Kun hän tulee sisäiseen harmoniaan, hän voi hyväksyä itsensä sellaisena kuin hän on, yksinään eikä Jumalan kautta, niin ehkä hän tekee uuden tatuoinnin tämän sijasta.

Valmistaja: komlevaas (Komleva Anastasia Sergeevna)