Tatuointi

Tatuointi lahjaksi

Materiaalista opit uudesta ja kiistanalaisesta trendistä – “tatuointi lahjaksi”, joka tulee joka vuosi “mustan perjantain” aattona yhä suositummaksi. Materiaalissa yritämme yhdessä selvittää, toteutetaanko tatuointi ja voidaanko se soveltaa lahjaksi toiselle henkilölle..

Tatuointi lahjaksi - tietoa - mielenkiintoisia faktoja ja valokuvia tatuointitaiteilijoista työssä

Tatuointi lahjaksi “mustalle perjantaille” – heijastuksia tatuoinnista lahjaksi

Haluaisin aloittaa sanomalla, että idea keskustella tästä aiheesta tuli tatuointimestarin mieleen, joka työskentelee omalla, ainutlaatuisella tyylillään, ei koskaan tee tatuointia jonkun toisen luonnosten perusteella. Karkeasti ottaen hän soveltaa tatuointejaan vain niihin, jotka pitävät työnsä tyylistä ja piirustusten käsitteestä. Kuten jo ymmärsit, tällainen henkilö ei “ole lainkaan kannattaja” tatuoinnille lahjaksi. tällainen tapahtuma edellyttää kuvan ja “kaiken-kaiken” valitsemista, ei edes asiakas itse, vaan lahjoittaja.

Kuva tatuointitaiteilijasta töissä 16.11.2020 №005 -tatuoija töissä-

Kuva tatuointitaiteilijasta työssä 16.11.2020 №022 -tatuoija töissä- Kuva tatuointitaiteilijasta töissä 16.11.2020 №021 -tatuoija töissä- Kuva tatuointitaiteilijasta töissä 16.11.2020 №020 -tatuoija töissä-

Sellainen itse Musta perjantai tatuoinnin maailmassa – osta tatuointi isälle ja äidille, hanki itsellesi tatuointi lahjaksi!

Eettiset pohdinnat kolmannen persoonan tatuoinnista

Lahjakortti tatuoinnille, joka edellyttää maksua tatuointitaiteilijan palveluista kansalaiselle “X” kansalaiselta “U”, on aihe, joka ei herätä kysymyksiä, tämä on normaalia. Tatuoinnin omistaja päättää kaiken, vain joku muu maksaa.

Mutta kun henkilö tulee ja sanoo haluavansa kehittää luonnoksen, miettiä konseptia, korjata toimivan version, hyväksyä piirustuksen ja soveltaa sitä jollekin toiselle omalla rahallaan, herää kysymys. Onko se okei?

Joku sanoo, että jos kaikki ovat tyytyväisiä kaikkeen, “anna heidän ainakin kävellä päänsä päällä”, mutta onko tämä totta??

Kuva tatuoija työpaikalla 16.11.2020 №010 -tatuoija töissä-

Kuva tatuointitaiteilijasta työssä 16.11.2020 №017 -tatuoija töissä- Kuva tatuointitaiteilijasta töissä 16.11.2020 №016 -tatuoija töissä- Kuva tatuointitaiteilijasta työssä 16.11.2020 №015 -tatuoija töissä-

Seurataanko tässä versiossa käsitettä “kehosi on yrityksesi”??

Tatuointitaiteilijan dilemma

Yhteenvetona ja konkreettisena tarina, edellä mainittu tatuoija oli valinnan ja suuren kysymyksen edessä löytääkseen vastauksen, jonka haluaisimme yhdessä lukijoiden kanssa .

Lahja tatuointi on jotain, joka tuhoaa tatuoinnin käsitteen, mikä tarkoittaa tatuoijan taiteilijan ja kankaan luovan symbioosin tulevan omistajan muodossa.?

Tai ystävän, läheisen ystävän tai sukulaisen valitsemassa tatuointisuunnittelussa ei ole mitään vikaa.?

Kuva tatuointitaiteilijasta työssä 16.11.2020 №001 -tatuointitaiteilija työssä

Materiaali on saanut inspiraationsa tällaista palvelua koskevien pyyntöjen lisääntymisestä, sen popularisoinnista ja yhden henkilön yksityisestä eettisestä “kidutuksesta”.

Olemme erittäin kiitollisia mielipiteistänne materiaalin alla olevissa kommenteissa.!