Tatuointi

Tatuointi Neitsyelle – suosittuja tatuointivaihtoehtoja

Tatuointi ei ole vain kaunis muotoilu kehossa, vaan myös todellinen ennuste tulevasta kohtalosta. Millaiset tatuoinnit sopivat parhaiten neitsyen merkin alla syntyneille? Sinun pitäisi selvittää tämä lukemalla artikkeli loppuun..

Merkin yleiset psykologiset ominaisuudet ilmenevät poikkeuksellisen kovassa työssä, avuliaisuudessa, viisaudessa ja rauhallisuudessa. Tämän merkin alla olevat ihmiset, jotka haluavat koristella vartaloaan tatuoinnilla, käyttävät useimmiten käänteistä kirjainta “M” iholle, mikä on puhtauden, järjestyksen ja kaiken, mitä kutsutaan “hyllyillä”, symboli..

tatuointikirjain tatuointikirjain tatuointikirjain

tatuointikirjain tatuointikirjain tatuointikirjain

Lisäksi tällainen kuva, joka on sijoitettu alavatsaan tai vyötäröalueelle, auttaa ihmisiä kehittämään intuitiotaan maksimitasolle. Tällainen piirustus tulisi levittää runkoon täydellä värillä, eikä vain piirtää ääriviivaa. Neitsyiden parhaat värit ovat harmaa ja valkoinen, sininen, sininen, violetti ja vaalea tai tumma smaragdi.

Kuutioiden tai säiliöiden muodossa olevat kuvat ovat myös erittäin hyviä neitsyille, mutta siitä huolimatta kirjain “M” on edelleen suosituin tatuointien keskuudessa.

Siluetti tai epämääräisesti kuvattu profiili on hieno kuva tatuoinnille. Ja sitten ja sitten tässä tapauksessa se tarkoittaa feminiinisen periaatteen hienovaraista järjestäytymistä. Hyvin usein tällaista kuvaa täydennetään merkin onnenumeroilla, toisin sanoen numerolla 14, 3 tai 5. Nämä numerot ovat aina kuljettaneet ja kantavat ihmisiä, jotka ovat syntyneet Neitsyt astrologisen merkin alla, onnea ja onnea. On erittäin hyvä täydentää tatuointia asterikukan, unikon ja lumikellon kuvalla tai mantelipuun oksilla..

tatuointikirjeen numero - neitsyt 1 tatuointikirjeen numero - neitsyt 2 Tatuointikirjeen numero - Neitsyt 3

Kuvaamalla heinäsirkkoa ruumiissaan neitsyt voi suojautua pahoilta hengeiltä, ​​koska tämä sirisevä hyönteinen on tämän merkin tähtikuvion alla syntyneiden ihmisten henkinen symboli. Kiven taikuuden osalta tämän merkin tärkein suojaava talismani voi olla koriste, jossa on roiske jaspista tai jadea. Usein tatuoinnit kirjoitetaan sanskritiksi ja Tiibetin kielelle..

Hyvin usein neitsyen merkin alla olevat ihmiset valitsevat tatuointeihin kuvia suojelusenkeleistä tai kuvakkeista, jotka suojaavat tätä merkkiä. Useimmiten Neitsyt Maria tai Pyhin Neitsyt on kuvattu. Kukkakoristeet sopivat parhaiten nuorille tytöille, joilla on hieno hengellinen organisaatio..

Useimmissa tapauksissa neitsytkuva symboloi uskollisuutta omille periaatteilleen, puhtautta, viattomuutta, lisääntynyttä ekstrasensorista herkkyyttä ja erinomaista loogista ajattelua..

Tatuoijat kuvaavat hyvin usein Neitsyt kasvoja ikään kuin hän olisi pukeutunut liilaan tai vaaleaan lilaviittaan. Kun taiteilijat kuvaavat tyttöjä, koristeluun käytetään yleensä erilaisia ​​säiliöitä, joissa on vehnäpiikkejä. Muun muassa tällainen tatuointi voidaan tehdä kuvan kanssa, joka ei ole vehnäpiikkejä, vaan maissintähkiä..

Neitsyt Marian tatuointi - Neitsyt 1 Neitsyt Marian tatuointi - Neitsyt 2 Neitsyt Marian tatuointi - Neitsyt 3

Neitsyt Marian tatuointi - Neitsyt 4 Neitsyt Marian tatuointi - Neitsyt 5 Neitsyt Marian tatuointi - Neitsyt 6

Neitsyt Marian tatuointi - Neitsyt 7 Neitsyt Marian tatuointi - Neitsyt 8 Neitsyt Marian tatuointi - Neitsyt 9

Hyvin, neitsyt -kuva auttaa raskaana olevia naisia ​​synnyttämään terveitä lapsia ilman komplikaatioita. Ranskassa Orleansin piikaa pidetään oikeutetusti pyhänä symbolina..

Valmistaja: vari14 (Moiseeva Valeria Eduardovna)