Tatuointi

Tatuointien vaara – ajattele seitsemän kertaa, lävistä kerran

Materiaali edustaa kirjoittajan mielipidettä, joka ei teeskentele olevansa “totta”, annetut tiedot ovat joka tapauksessa hyödyllisiä kaikille, jotka suunnittelevat tatuoinnin ottamista, koska puhuu joistakin kohdista, jotka voivat olla vaarallisia tatuointia sovellettaessa. Täällä opit tekemään tatuoinnin turvallisesti, näet valokuvaesimerkkejä mielenkiintoisista tatuointimalleista.

Tatuointien vaarat - tosiasiat - tietoa ja kuvia tatuoinneista

Tatuointien vaara – ajattele seitsemän kertaa, lävistä kerran: tatuointi on turvallista!

Asiantuntijat varoittavat, että tatuoinnit voivat johtaa syöpään. Ja asiantuntijat ovat löytäneet musteesta syöpää aiheuttavia aineita. Katsotaanpa, mitä muita ongelmia voi olla kehon maalaamisen ystäville.

Millaisia ​​eksoottisia tatuointeja ihmiset tekevät itselleen. Loppujen lopuksi he tekivät tämän erotakseen joukosta, mutta tänään on tärkeää erottua tatuoitujen joukosta. Mutta ennen tatuoinnin ottamista sinun on harkittava huolellisesti paitsi ulkonäköä myös omaa turvallisuuttasi..

Kuva epätavallisesta tatuointimallista 11.11.2020 №126 -epätavallinen tatuointikuvio- Kuva epätavallisesta tatuointimallista 11.11.2020 №125 -epätavallinen tatuointikuvio- Kuva epätavallisesta tatuointimallista 11.11.2020 №124 -epätavallinen tatuointikuvio-

Eurooppalaiset tutkijat lisäsivät jälleen polttoainetta tuleen ja löysivät musteesta terveydelle haitallisia aineita. Elohopeaa havaittiin punaisesta maalista, alumiinia ja kobolttia sinisestä ja vihreästä maalista sekä lyijyä ja kadmiumia. Ehkä määrällä ei ole erityistä roolia, mutta kova immuunivaste näille aineille kehosta ei ole poissuljettu. Ja immuunijärjestelmän rikkominen johtaa mihin tahansa, myös syöpään..

Epäiltyjen merkkien nimiä ei ole vielä paljastettu. Tiedetään vain, että testattiin 21 tatuointimaailmassa suosittua mustetta. Heistä 13 havaittiin haitallisia aineita. Lisäksi niiden koostumusta ei säännellä nykyään millään lailla..

Ajat, jolloin vartalomaalauksen ystävät puukottivat toisiaan käsityöolosuhteissa, muistetaan kauhulla. Loppujen lopuksi tatuointi on avoin haava. Tämä tarkoittaa, että on olemassa riski saada hepatiitti ja jopa HIV. Ja se on edelleen kysymys, mikä on vaarallisempaa, haitallista maalia tai ei steriili väline.

Kuva epätavallisesta tatuointimallista 11.11.2020 №118 -epätavallinen tatuointikuvio- Kuva epätavallisesta tatuointimallista 11.11.2020 №116 -epätavallinen tatuointikuvio- Kuva epätavallisesta tatuointimallista 11.11.2020 №113 -epätavallinen tatuointikuvio-

Itse asiassa käsityöläisolosuhteissa he ottivat ottelun, johon kierrettiin lanka. Sitten koko asia kastettiin musteeseen ja tatuointi täytettiin neulalla. Kaikki tämä tapahtui pienellä desinfioinnilla tai ilman sitä tai vain Kölnin avulla.

Nykyään tatuointipaikkojen on noudatettava tiettyjä sääntöjä:

  1. Päälliköllä on oltava useita steriilejä käsineitä..
  2. Kertakäyttöiset neulat, jotka on avattava vain asiakkaan läsnä ollessa.
  3. Samoin laitteet instrumenttien ja tilojen desinfiointiin.

Kuva epätavallisesta tatuointimallista 11.11.2020 №093 -epätavallinen tatuointikuvio- Kuva epätavallisesta tatuointimallista 11.11.2020 №043 -epätavallinen tatuointikuvio- Kuva epätavallisesta tatuointimallista 11.11.2020 №046 -epätavallinen tatuointikuvio-

Joten ennen kuin päätät tatuoinnista, varmista, että valitsemasi salonki on puhdas ja turvallinen. Voit olla huolellinen ja vaatia työkalujen puhdistamista ja neulapakkausten avaamista silmiesi edessä. Koska muuten, jos jotain tapahtuu terveydellesi, et todennäköisesti löydä syyllisiä..

Muista myös kysyä maalin alkuperästä ja koostumuksesta. Loppujen lopuksi, jos olet allerginen sen komponenteille etkä varoita tatuoijaa tästä etukäteen, tämä on vain sinun syytäsi. Lisäksi tatuoinnit ovat vasta -aiheisia ihmisille, joilla on kroonisia ihosairauksia, kuten ekseema tai psoriaasi..

Kuva epätavallisesta tatuointimallista 11.11.2020 №049 -epätavallinen tatuointikuvio- Kuva epätavallisesta tatuointimallista 11.11.2020 №047 -epätavallinen tatuointikuvio- Kuva epätavallisesta tatuointimallista 11.11.2020 №058 -epätavallinen tatuointikuvio-

Loppujen lopuksi salongissa ei vaadita todistuksia, mikä tarkoittaa, että asiakas ottaa täyden vastuun itsestään. Siksi halusin ottaa tatuoinnin, muista sääntö – ajattele seitsemän kertaa, lävistä kerran.

Kuvia mielenkiintoisista tatuointipiirustuksista 11.11.2020 (128 kuvaa)

Teksti on kirjoittajan mielipide, ei väitä olevansa lopullinen totuus.

Teksti valmisteltu: ZEETOONT ​​(Eliseev Anton Viktorovich)