Tatuointi

Tekijät, jotka voivat aiheuttaa tatuoinnin haalistumista

Kun päätät ottaa tatuoinnin, kannattaa tehdä siitä tutkimusta, koska joskus voit unohtaa pitkäikäisyyden. Tatuointi voi haalistua ajan myötä, ja tähän on useita syitä, joista osa saattaa tuntua hieman oudolta, odottamattomalta tai paradoksaaliselta..

Tekijät, jotka voivat aiheuttaa tatuoinnin haalistumisen - tietoja ja valokuvaesimerkkejä

Tekijät, jotka voivat aiheuttaa tatuoinnin haalistumisen – tietoja ja valokuvaesimerkkejä

Tekijät, jotka voivat aiheuttaa tatuoinnin haalistumisen – kaikki mielenkiintoisimmat

Katsotaanpa niitä tarkemmin:

  • altistuminen auringolle.

On tunnettua, että tatuoinnin jälkeen sinun tulee välttää altistumista auringolle, jopa vuosia levityksen jälkeen sinun on oltava tietoinen auringonvalon vaikutuksesta musteeseen. Tatuointitaiteilijat varoittavat aina teoksensa auringonvalon vaaroista, mutta unohdamme helposti heidän varoituksensa lämpimien aurinkoisten päivien alkaessa. Ei, emme kehota sinua luopumaan auringosta ja menemään varjoon ikuisesti, mutta muistutamme sinua ryhtymään varotoimiin, jotta ultraviolettisäteet eivät aiheuta tatuointisi tuhoutumista. Käytä suojaavia aurinkovoiteita rannalla, vaelluksilla ja piknikillä, jotta tatuointi ei haalistu paljon nopeammin kuin haluat. Sama pätee solariumiin, koska siellä ultraviolettisäteiden pitoisuus on hieman suurempi..

Tekijät, jotka voivat aiheuttaa tatuoinnin haalistumista - valokuva - auringonvalo

  • Musteen laatu.

Tatuoinnin ottaminen on tärkeä päätös, joten kannattaa sijoittaa aikaa ja rahaa hyvän tatuointitaiteilijan valitsemiseen, joka käyttää laadukkaita maaleja. Muuten saatat löytää iholta jonkin ajan kuluttua kuvion kaukana siitä, jonka valitsit niin huolellisesti. Jotkut musteet sisältävät metalleja ja kemikaaleja, jotka voivat vaikuttaa kielteisesti tatuointisi laatuun ja pitkäikäisyyteen..

Tekijät, jotka voivat aiheuttaa tatuoinnin haalistumista - valokuvamuste

  • Kitka.

Kun valitset tatuointipaikkaa, meillä on tapana ohjata enemmän esteettisiä näkökohtia, mutta muista, että kitkan kohteiden tatuoinnit todennäköisesti haalistuvat. Jopa sukat ja kengät voivat saada kauniin nilkkatatuointisi haalistumaan..

Tekijät, jotka voivat aiheuttaa tatuoinnin haalistumista - valokuva - kitkaa

  • Parantavia lääkkeitä.

Tatuoinnin levittämisen jälkeen on tärkeää noudattaa tatuointitaiteilijan suosituksia, ei omaa intuitiotasi ja ystäviesi neuvoja paranemiskeinojen valinnassa. Jotkut näistä voivat lisätä tatuointien huonon värjäytymisen mahdollisuuksia paranemisen jälkeen, joten käytä vain todistettuja voiteita ja voiteita..

Tekijät, jotka voivat aiheuttaa tatuoinnin haalistumisen - valokuva - korjaustoimenpiteitä

  • Hiki.

Kitkan ohella hiki voi aiheuttaa myös tatuointiongelmia ja se on otettava huomioon. Tietyt kehon osat voivat pahentaa tätä ongelmaa enemmän kuin toiset, joten tarkista tatuoijaltasi ennen hakemista..

Tekijät, jotka voivat aiheuttaa tatuoinnin haalistumisen - valokuva - hiki

  • Ihon kimmoisuus.

Koska kehomme muuttuu luonnollisesti ajan myötä, on vaikea odottaa, ettei tatuointi joudu samaan kohtaloon. Valitettavasti olemme täällä voimattomia, mutta ihonhoito ja nesteytys auttavat suojaamaan tatuointiasi pitkällä aikavälillä..

Tekijät, jotka voivat aiheuttaa tatuoinnin haalistumisen - valokuva - ihon kimmoisuus

  • Tupakointi.

Ihon joustavuuden puute ei ole vain ikään liittyvien muutosten ja huonon nesteytyksen ongelma, vaan myös elämäntapa, joka vaikuttaa myös tatuointisi elinikään. Tupakointi vähentää kollageenin tuotantoa kehossa, mikä on avaintekijä ihon kimmoisuuden ylläpitämisessä.

Tekijät, jotka voivat aiheuttaa tatuoinnin haalistumisen - valokuva - tupakointi

  • Ihon puhdistus.

Ihon ja tatuointien hoitaminen on jalo ammatti, mutta sinun ei pitäisi olla liian ihastunut tähän prosessiin, jos haluat säilyttää tatuointisi värit. Liiallinen puhdistus voi johtaa ihon kuivumiseen ja kosteussuojan tason laskuun, mikä vaikuttaa pigmenttiin.

Tekijät, jotka voivat aiheuttaa tatuoinnin haalistumista - valokuva - ihon puhdistus

Kuten näet itse, tatuoinnin pitkäikäisyyden takaamiseksi sinun ei tarvitse tehdä jotain yliluonnollista..

Kuvaesimerkkejä mielenkiintoisista tatuointimalleista 29.1.2019

Katso video:

Valmistaja: sv_stroyeva (Stolyarenko Svetlana Nikolaevna)