Tatuointi

Uskomattomat tekniset tatuoinnit

Aikamme tatuoinnit eivät ole enää niin tylsiä kuin muutama vuosi sitten. Nykyaikaisen tekniikan avulla niistä on tullut hämmästyttäviä, epätavallisia ja jopa hyödyllisiä. Taiteen ja tekniikan sekoitus synnyttää uskomattomia ideoita mielenkiintoisiin tatuointeihin.

Uskomattomat tekniset tatuoinnit - tietoa ja valokuvaesimerkkejä

Uskomattomat tekniset tatuoinnit – tietoa ja valokuvaesimerkkejä

Uskomattomat tekniset tatuoinnit – viisi tulevaisuuden vaihtoehtoa

1. Digitaalinen tatuointi.

Digitaalinen tatuointi - VivaLnk - älypuhelimen tatuointi - kuva 1

Esimerkiksi VivaLnk -yritys alkoi käyttää langattomaan NFC -rajapintaan perustuvaa tekniikkaa ”digitaalisessa tatuoinnissa”..

NFC – lyhyen kantaman langaton tiedonsiirto. NFC: n avulla voit vaihtaa tietoja laitteiden kanssa, jotka ovat lähellä toisiaan – enintään 10 senttimetriä.

Tätä tekniikkaa käytetään laajalti digitaalisissa mobiililaitteissa. Useammin ostoksien lähimaksuihin, harvemmin tiedostojen siirtämiseen laitteiden välillä. Monet ihmiset käyttävät NFC: tä maksettaessa tavaroista myymälöissä yksinkertaisesti pitämällä älypuhelinta päätelaitteessa..

Digitaalinen tatuointi - VivaLnk - älypuhelimen tatuointi - kuva 2

Digitaalinen tatuointi – tarra, jossa on ainutlaatuinen kuvio ja joka toimii puhelimen omistajan henkilötunnuksena, voit avata puhelimesi lukituksen hetkessä vain koskettamalla sitä gadgetilla. Tämä suojausjärjestelmä on turvallisempi kuin henkilökohtainen salasana..

Yksi tarra ihmiskehossa voi kestää 5-7 päivää, minkä jälkeen se on vaihdettava.

2. Tatuointi QR -koodilla.

QR Code Tattoo - Kuva 2

Tällaisista tatuoinneista on tullut erittäin suosittuja viime aikoina..

QR -koodi – kahden pikselin kuva (viivakoodi), joka voidaan purkaa matkapuhelimen kameralla.

QR Code Tattoo - Kuva 1

Tällaisten kuvien avulla alkuperäisten tatuointien fanit salaavat nimensä, Internet -linkin sosiaalisiin verkostoihinsa tai henkilökohtaiseen blogiinsa ja jopa tavaroiden mainoksia..

3. Tatuointi terveyden diagnosointiin.

Tatuointi terveysdiagnostiikkaan - kehittynyt tekniikka - Kuva 2

Dynaamisesti kehittyvä amerikkalainen yritys mobiilielektroniikan myynnin alalla Advanced Technology on kehittänyt Epidermal Electronics -projektin.

Epidermal Electronics (epidermal electronics) – digitaaliset tatuoinnit terveysdiagnostiikkaan. Epidermal Electronic Systems (EES) – löytö, joka pian poistaa rajat biologian ja elektroniikan välillä.

Epidermal Electronics -tatuointi kiinnitetään ihmisen iholle. Piiri on asennettu ohuelle kumialustalle ja sillä on joustavat ominaisuudet. Jos se on taivutettu, puristettu, venytetty, se ei vaikuta suorituskykyyn millään tavalla. Tällaisen tatuoinnin käyttöikä on useista päivistä useisiin vuosiin..

Tatuointi terveysdiagnostiikkaan - kehittynyt tekniikka - Kuva 1

Epidermal Electronics ja puhelin avautuvat yhdellä kosketuksella ja antavat gadgetin käyttäjälle tietoa omasta terveydestään, koska tällaisessa tatuoinnissa on monia antureita.

Ne eivät ainoastaan ​​seuraa henkilön kehon lämpötilaa, pulssia ja verenpainetta, vaan myös kerätyt tiedot välitetään mobiililaitteelle NFC -tekniikan avulla..

4. Ääni tatuointi.

Sound Tattoo - Skin Motion - Nate Siggard - Kuva 1

Sonic -tatuoinnin idea tuli Nate Siggardilta, tatuoijalta Los Angelesista. Skin Motion -projekti – moderni tekniikka ja tatuointitaidetta. Naten yritys kehittää mobiilisovellusta ja -alustaa äänitatuointien luomiseen. Kiinnostuneet voivat ladata halutun äänitiedoston projektisivustolle, jonka pitäisi kuulua hänen kehostaan, valita rekisteröity tatuointimestari.

Äänitiedosto voi sisältää ihmisen äänen, lapsen naurun, musiikin – minkä tahansa ikimuistoisen äänen. Tässä vaiheessa tiedoston kesto on enintään minuutti.

Voit toistaa äänetatuoinnin käyttämällä erityistä mobiilisovellusta, joka on parhaillaan kehitystilassa.

5. Tatuointi – animaatio.

Tatuointi - animaatio - Anthony Antonellis - kuva 2

Anthony Antonellis on yhdysvaltalainen taiteilija. Hän on ensimmäisen digitaalisen animaatiotatuoinnin omistaja, jota voi katsella puhelimella. Anthonyn ihon alle istutetaan siru, joka on silmälle näkymätön, koska se on pienempi kuin hiekanjyvä. Siru sisältää 1 kt dataa. Kaikki sen tiedot lukevat kaikki NFC: n tukemat laitteet.

Taiteilija ladasi sirulle GIF -kuvan (pieni suorakulmio, jossa on värikkäitä värigradientteja). Vain ihonalaisen implantin omistaja voi vaihtaa kuvat uusiksi, loput ovat “lukutilassa”.

Tatuointi - animaatio - Anthony Antonellis - kuva 1

Tällaiset tatuoinnit voivat kiinnostaa niitä, jotka eivät halua levittää kuvaa iholle. Lähes kaikki voivat katsella animoituja tatuointeja puhelimella.!

Valokuvavalikoima aiheesta – tulevaisuuden tatuointi 22.10.2019 (68 kuvaa):

Katso video:

Valmistaja: NIKAVIVA (Kovalenko)