Tatuointi

Väliaikaiset tatuoinnit: väliaikaisten tatuointien tyypit

Tatuointi on pysynyt modernin muodin ominaisuutena useita vuosia peräkkäin. Monet ihmiset eivät välitä tatuoinnin ottamisesta, mutta heidät pysäyttää se, että tatuointi pysyy yleensä kehossa koko elämän ajan. Nykyään on kuitenkin monia vaihtoehtoisia tapoja koristella vartaloasi. Yksi yleisimmistä on väliaikainen tatuointi. Toinen etu väliaikaisen tatuoinnin soveltamisesta ja sen hauraudesta on se, että jokainen voi valita itselleen sopivamman vaihtoehdon. Katsotaanpa tarkemmin alla olevia väliaikaisia ​​tatuointeja..

Henna maalaus

Henna maalaus

Henna maalaus

Kaikki ihmiset, jotka ovat tehneet itselleen tatuoinnin vartalolleen, eivät voi myöntää olevansa tyytyväisiä siihen. Tosiasia on, että jonkin ajan kuluttua tatuoinnilla on taipumus haalistua ja jopa vääntyä. Tämän perusteella luonnollisten väriaineiden perusteella tehdyt tatuoinnit ovat viime aikoina saavuttaneet laajan suosion. Useimmissa tapauksissa henna valitaan tällaiseksi väriaineeksi..

Tämän tyyppisen tatuoinnin tärkein etu on sen kauneus ja turvallisuus. Tällainen tatuointi voidaan sijoittaa mihin tahansa kehon osaan, josta pidät. Henna -tatuoinnit pysyvät iholla melko pitkään. He eivät myöskään pelkää vettä – voit ottaa suihkun ja kylpyamme turvallisesti heidän kanssaan, ainoa asia on, että sinun ei tarvitse hieroa niitä voimakkaasti. Monimutkaiset hennamallit eivät ole vain kauniita, mutta eivät myöskään aiheuta tarpeettomia ongelmia omistajalleen. Reilun sukupuolen edustajat käyttävät pääsääntöisesti tätä menetelmää väliaikaisten tatuointien soveltamiseen..

Aero Tatuointi

Aero Tatuointi

Aero Tatuointi

Aero tatuointitekniikka on suhteellisen uusi. Tällainen tatuointi levitetään käyttämällä erityistä suihketta, johon kaadetaan erivärisiä nestemäisiä väriaineita. Piirustuksia voidaan tehdä missä tahansa kehossasi, jopa kynnet ja hiukset. Tällainen tatuointi kestää 1-2 viikkoa..

Kuvat-käännökset

Kuvat-käännökset

Kuvat-käännökset

Tarrat ovat hyvä jäljitelmä todellisesta tai henna -tatuoinnista. Ne siirtyvät helposti kehoon ja pysyvät iholla kolme viikkoa..

Yleensä naiset ja lapset pitävät tällaisesta tatuoinnista. Tarrat ovat täysin turvallinen ja myös erittäin halpa ilo. Jos piirustus on mennyt, voit aina levittää uuden iholle, varsinkin kun piirtovaihtoehtoja on valtava määrä. Toinen käännöskuvien etu on, että niiden käyttäminen ei vaadi erityisiä työkaluja tai erityistaitoja. Tällaisen tatuoinnin poistaminen on mahdollista jopa kotona – se tehdään nopeasti ja helposti..

Tarroilla on merkittäviä eroja hinnoittelussa: niitä myydään sekä erittäin halpoja, edullisia jopa lapsille että melko kalliita.

Kristalli tatuointi

Kristalli tatuointi

Kristalli tatuointi

Nykyään tämän tyyppisten tilapäisten tatuointien kiiltävät kuviot ovat yhä suositumpia. Varmasti tämä on kunnianosoitus sille, että kristallitatuoinnit näyttävät kehosta erittäin tyylikkäiltä, ​​ja mikä tärkeintä, ne ovat turvallisia. Lisäksi niiden hinta on suhteellisen alhainen, ja vaihtoehtoja on paljon pienistä kuvista suurimpiin..

Tällaisen tatuoinnin käyttö on melko yksinkertaista. Siihen levitetyn erityisen kosmeettisen liiman ansiosta riittää, että painat kuvan muutaman sekunnin iholle, ja useiden viikkojen ajan he ilahduttavat sinua ja ympärilläsi olevia kiiltoa kehossa. Tarvittaessa kristallitatuointi voidaan helposti poistaa iholta.

Biotatuoinnit

Biotatuoinnit

Biotatuoinnit

Tämän tekniikan tatuointi levitetään iholle erityisellä neulalla käyttäen kemiallisia epävakaita väriaineita. Kuvion säilyminen kehossa on noin 5-6 kuukautta.

Tällaisen väliaikaisen tatuoinnin tärkein haitta on se, että jonkin ajan kuluttua niillä on taipumus hämärtyä, jolloin ne näyttävät mustelmilta. Lisäksi piirustusten luomiseen käytetyt väriaineiden kemialliset koostumukset voivat aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita joillekin ihmisille..

Usein tatuointipaikat tarjoavat takuita, joihin voidaan hakea muodollista muutosta. Menettelyn tulisi myös sisältää myöhempi “huolto” – mahdolliset säädöt.

“Paperitavarat” pysyvään meikkiin

Voit myös levittää piirustuksia iholle tatuointia varten tarkoitettujen erityisten merkkien avulla. Ne ovat helppokäyttöisiä ja kestävät useita päiviä iholla..

Tatuointiin on myös erityisiä geelikyniä. Tällaisen kahvan pehmeän pyöristetyn varren vuoksi iho ei vahingoitu. Niissä on yleensä malleja tai tarroja, joiden avulla voit luoda ammattimaisia ​​malleja..

Lisäksi kehon maalaamiseen on olemassa erityisiä kyniä. Ne ovat erittäin käteviä soveltaa kaikenlaisia ​​kuvioita, ja ne ovat ehdottoman turvallisia terveydellesi. Yhtä tärkeää on, että ne sopivat kaikille ihotyypeille. Pystyvät pitämään tällaisia ​​piirustuksia 2-3 päivää.