Tatuointi

Voide ja voiteet tatuoinnin kivun lievitykseen

Materiaalista opit voiteista ja keinoista kivun lievittämiseen ja tatuoinnin hoitoon, tutustu niiden ominaisuuksiin ja ominaisuuksiin, saat neuvoja valintaan, lue suosituimmista tuotemerkeistä.

Voide ja voiteet tatuoinnin kivun lievitykseen - tietoa ja neuvoja tatuoinnin hoitoon

Voide ja voiteet tatuoinnin kivun lievitykseen: tärkeimmät tiedot

Tatuointi on tuskallinen prosessi. Ihmiset, joilla on vaihteleva kipukynnys, kokevat vaihtelevan voimakkaan tunteen. On vaikea löytää henkilöä, joka ei tarvitsisi puudutusta ennen tatuointia..

Voit nukuttaa kuvion piirtämisen iholle useilla tavoilla..

Tatuoinnin hoito - voiteet ja voiteet - kuva 5

Kaikki ne jaetaan kahteen suureen ryhmään:

  • ulkoinen käyttö – levitetään ihon pinnalle, imeytyy hieman ja sillä on tilapäinen pintavaikutus;

  • systeeminen käyttö – suun kautta otettuna tai injektoituna, imeytyneenä systeemiseen verenkiertoon, vaikuttaa koko kehoon.

Jälkimmäisen tyyppisten tatuointien kipulääkkeitä ei suositella, koska ne voivat vaikuttaa veren laatuindikaattoreihin. Tämän seurauksena on verenvuotoriski, mikä ei ole toivottavaa, kun pigmenttiä levitetään. Tältä osin alansa ammattilaiset käyttävät mieluummin lääkkeitä ulkoiseen käyttöön: voiteita, voiteita ja geelejä.

Tatuoinnin hoito - voiteet ja voiteet - kuva 3

Suosittuja korjaustoimenpiteitä

Kun valitset anestesia -tatuointivoidetta, sinun on arvioitava seuraavat tuotteen ominaisuudet:

  • onko voiteella suuri anestesia, koska pigmenttiä levitettäessä neula tunkeutuu ihon yli 0,5 cm: n syvyyteen;

  • ilmeneekö kipua lievittävä vaikutus nopeasti, koska päällikön aika on yleensä rajallinen eikä ole mitään tapaa viettää tuntikausia odotettaessa tulosta;

  • kuinka kauan vaikutus kestää voiteen levittämisen jälkeen, kuvion koosta ja monimutkaisuudesta riippuen tatuointia voidaan levittää useita tunteja ja se vaatii lisäistuntoja;

  • Onko tuotteella vasta -aiheita ja sivuvaikutuksia?.

Tatuoinnin hoito - voiteet ja voiteet - kuva 2

Nykyaikainen kosmetologia tarjoaa erilaisia ​​kipua lievittäviä voiteita. Useimmilla salongeilla on omat suosikkituotteensa, mutta jotkut mestarit tarjoavat ostaa kerman tatuoinnille itse..

Katsotaanpa suosituimpia:

Super tunnoton Onko amerikkalainen anestesia, jonka avulla voit nopeasti tukahduttaa tatuoinnin. Koostumus sisältää 5% lidokaiiniliuosta. Lääke levitetään kalvon alle 30 minuuttia ennen toimenpidettä. Vaikutus kestää 4 tuntia. Kustannukset vaihtelevat 500-700 ruplaan.

DR. Tunnoton – Amerikkalainen nukutusvoide. Sitä käytetään yksinomaan epidermiksen ehjillä alueilla. Koostumus sisältää lidokaiinin, bentsokaiinin ja prilokaiinin seoksen. 30-60 minuutin altistuksen jälkeen vaikutus kestää jopa 4 tuntia. Tuotteen hinta vaihtelee 500-100 ruplaa.

TKTH – nukutusvoide, joka sisältää lidokaiinia, prilokaiinia ja epinefriiniä. Sitä on pidettävä iholla tunnin ajan, minkä jälkeen se pysyy tehokkaana 4-5 tuntia. Tuotteen hinta on noin 600 ruplaa.

Syvä tunnoton – lyhytvaikutteinen kiinalainen nukutusaine. Se ei käytännössä imeydy dermiin, sillä on lievä analgeettinen vaikutus. Sopii pienikokoisiin tatuointeihin. Käytettäessä sitä on pidettävä iholla 60 minuuttia, minkä jälkeen lääke vaikuttaa 3 tuntia. Kerman hinta on enintään 500 ruplaa.

SXYAN – Koreassa valmistettu lääke, joka perustuu 5% lidokaiiniliuokseen. Iholle levittämisen jälkeen sen on annettava seistä 30 minuuttia. Anestesia kestää vähintään 3 tuntia. Kerman hinta on noin 400 ruplaa.

Kivuton tatuointivoide – ainutlaatuinen nopeasti vaikuttava voide. Vaatii iholle enintään 10 minuutin ajan. Sen jälkeen se pysyy tehokkaana useita tunteja. Kerman hinta on 500 ruplaa.

LUSHCOLOR – ammattimainen tuote ulkoiseen käyttöön. Anestesiaa varten sitä käytetään 20 minuuttia ja kestää useita tunteja. Tätä työkalua käytetään usein salonkeissa paitsi tatuoinneissa myös lävistyksiä, pysyvää meikkiä ja muita kivuliaita toimenpiteitä varten. Pullon hinta on 1000 ruplaa.

Super trio – tehokas tahna erilaisten kosmeettisten toimenpiteiden kivun lievitykseen. Koostumus sisältää kolminkertaisen anestesian: lidokaiinin, tetrakaiinin ja bentsokaiinin. Lääkettä levitetään 10 minuutin ajan, minkä jälkeen voit heti aloittaa tatuoinnin levittämisen. Kustannukset ovat noin 2500 ruplaa.

Tatuoinnin hoito - voiteet ja voiteet - kuva 9

Paikallisia kipulääkkeitä voidaan käyttää vain, jos ihosairauksia ei ole. Voiko tatuoinnin nukuttaa kotona säästääkseen aikaa salonissa? Miksi ei. Sinun on vain selvitettävä päälliköltä tämän tai toisen kerman käyttöolosuhteet sekä tuotteen pitoaika parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi..

Artikkelin tekstin valmisti: ILIJAAKULOV (Akulov Ilja Jurjevitš)