uutiset

Alexey Panin – tatuointi alasti ex -vaimonsa kanssa

Alexey Panin on yleensä melko skandaali näyttelijä, joka on viime aikoina kiinnittänyt jatkuvasti huomiota itseensä. Ja nyt hän teki itselleen melko ylellisen tatuoinnin olkapäälleen, joka kuvaa hänen ex-vaimoaan ja alastomana. Näyttelijä julkaisi valokuvansa päivitetyllä tavalla sosiaalisten verkostojensa sivuilla..

Alexey Panin - tatuointi alasti ex -vaimonsa kanssa - kuva 1

Alexey Panin – tatuointi alasti ex -vaimonsa kanssa – kuva 1

Kuten eri tiedotusvälineissä kerrotaan, Alexey Panin pyrkii kaikin voimin saamaan vaimonsa takaisin. Tatuoinnin saamiseksi hän käytti intiimiä valokuvaa, jonka hän ja hänen vaimonsa ottivat Odessa -matkan aikana. Tuolloin parilla ei ollut vielä aikaa erota..

Kuten Panin itse sanoo, jopa hänen on vaikea selittää, miksi hän teki niin epätavallisen tatuoinnin. Hänen mukaansa hän on edelleen täällä rakkaan vaimonsa kanssa, he ovat onnellisia ja nauttivat elämästä. Tatuoinnin teki pysyvä mestari kahden istunnon aikana, mutta pian on tehtävä korjaus. Tatuointi kuvaa Paninia halaamassa alastonta vaimoaan.

Alexey Panin - tatuointi alasti ex -vaimonsa kanssa - kuva 2

Alexey Panin – tatuointi alasti ex -vaimonsa kanssa – kuva 2

On syytä huomata, että Aleksei Panin oli jo naimisissa useita kertoja. Hänen viimeinen vaimonsa Lyudmila Grigorieva meni naimisiin hänen kanssaan vuonna 2013, mutta vain vuotta myöhemmin pari hajosi.

Valmistaja: valerat93 (Tereshchenko Valery Andreevich)