uutiset

Anuel A.A. uudet tatuoinnit ja Karol G & ANUEL AA tatu vauvamestarilta

Materiaalista voit oppia uusista tatuointimalleista, jotka yksi suosituimmista Latinalaisen Amerikan taiteilijoista – Anuel A.A. ja Karol G (KAROL G & ANUEL AA) kuuluisalta tatuoijataiteelta tatu baby.

Julkkiksen tatuoinnit tatu baby - kuva 1

Anuel A.A. uudet tatuoinnit ja Karol G (KAROL G & ANUEL AA) tatu vauvamestarilta: mielenkiintoisia faktoja ja valokuvia tatuoinnista

Toinen todiste arvojen houkuttelevuudesta – kaksi suosituinta Latinalaisen Amerikan esiintyjää ovat pari ja jopa ottavat tatuointeja yhdessä..

Anuel A.A. voitti arvostetun Billboard Latin Music Award -palkinnon vuonna 2019 uutena suosituna taiteilijana.

Karol G tunnetaan singleistään “Mi Cama” Jay Balvinin kanssa ja “Tusa” Nicki Minajin kanssa. Vuonna 2018 hän voitti arvostetun latinalaisen Grammyn uutena taiteilijana.

Kavereista tuli suosittuja yksitellen, ja he tapasivat videon “Culpables” kuvaamisessa, missä he kokoontuivat yhteen. Ja muutaman kuukauden kuluttua kaikki saivat tietää kaverien sitoutumisesta, kun he olivat tutustuneet valokuviin painavasta renkaasta sosiaalisissa verkostoissaan..

Paria yhdistää paitsi lahjakkuus ja rakkaus musiikkiin myös rakkaus ainutlaatuisiin tatuointeihin. Viimeksi kaverit vierailivat kuuluisalla tatuointimestarilla tatu baby – “Ink Master’s”, jossa he saivat useita uusia tatuointimalleja.

Anuel A.A. teki itselleen näyttävän tatuoinnin, jossa oli sanat “Pelkää Jumalaa” oikean silmän kulmakarvojen yläpuolelle ja pieni risti silmän alle.

Anuel A.A. uudet tatuoinnit ja Karol G (KAROL G & ANUEL AA) mestari tatu vauvasta - kuva 1

Karol Gee huomasi tatuointeja käsivarsillaan värillisellä perhosella ja numeroilla “+57” sosiaalisissa verkostoissa.

Anuel A.A. uudet tatuoinnit ja Karol G (KAROL G & ANUEL AA) mestari tatu vauvasta - kuva 2

Tiedämme myös, että tatu vauva ei tee ensimmäistä tatuointia Anuel A.A. Aiemmin julkkiksen vasemmalla puolella oli tatuointi, jossa oli kirjoituksia.

tatu -vauva on äskettäin saanut vauhtia tatuoijana julkkiksille, jotka eivät vain usein käy istunnoissa, vaan myös usein lentävät puoli maailmaa saadakseen tatuoinnin mestariltaan.

Muutama julkkis tatuointi tatu baby:

Julkkisten tatuoinnit tekijältä tatu baby - kuva 2 Julkkiksen tatuoinnit tekijältä tatu baby - kuva 3 Julkkiksen tatuoinnit - Tatu Baby - kuva 4

Julkkiksen tatuoinnit tekijältä tatu baby - kuva 5 Julkkiksen tatuoinnit tatu baby - kuva 6 Julkkiksen tatuoinnit, tekijä tatu baby - kuva 7