uutiset

Ariana Grande muuttaa alun perin Pete Davidsonille omistetun tatuoinnin

Sunnuntaina 2. joulukuuta 2018 tuli tiedoksi, että maailmankuulu amerikkalainen laulaja ja näyttelijä Ariana Grande muutti yhden tatuoinnistaan ​​- vasemman jalan noususta.

Ariana Grande muutti alun perin Pete Davidsonille omistetun tatuoinnin - kuva 1

Tähti sanoi, että hän käytti edellisen kuvan lisäksi uutta, omistettuaan Myronille – kuuluisan räppärin Mac Millerin koiralle, jonka kanssa Ariana hajosi toukokuussa kahden vuoden romanssin jälkeen.

Hän ilmoitti tästä videon kuvaamisen aikana kappaleelleen “Kiitos U, Seuraava” – osoittaen tatuointia, tyttö sanoi: “Katsokaa Myronini, kaverit! Kuinka hienoa, eikö? “

Myron on puolirotuinen pit bull, joka on asunut Millerin kanssa lokakuusta 2017 lähtien. Tuolloin räppärin suhde Grandeen oli täydessä vauhdissa. Laulaja kiinnittyi niin paljon koiraan, että otti hänet luokseen. Ariana huolehti Myronista Macin kuoleman jälkeen – heidät havaittiin toistuvasti yhdessä kävelyllä. Kaikki tietävät, että Breathin -esiintyjä rakastaa koiria: Myronin lisäksi hänellä on myös kuusi söpöä lemmikkiä – Pignoli, Soso, Cinnamon, Strauss, Lafayette ja Toulouse.

https://www.instagram.com/p/Bq5ZsO-hiA-/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Aluksi laulajan vasemman jalan tatuointi oli numerot 8418. Tämän numeron sisältävä merkki kuului New Yorkin palokunnassa palvellut Pete Davidsonin isälle. Hän kuoli syyskuun 11. päivän terrori -iskussa. Hänen poikansa – fanit tuntevat hänet lauantai -illan live -TV -ohjelman jäsenenä – ei vain seurustellut Ariana Granden kanssa, vaan jopa kihlautui hänen kanssaan kirjaimellisesti kuukauden kuluttua romanssin alkamisesta. He tapasivat vuonna 2016 sarjan sarjassa, kun Ariana oli jo suhteessa Milleriin. Lähes kahden vuoden ajan lukuisat fanit seurasivat tätä juonittelua eivätkä ymmärtäneet, kuka nuori tähti lopulta mieluummin suosisi..

Irtisanominen tuli toukokuussa 2018, kun Ariana erosi Mac Millerin kanssa. Virallisesti he selittivät eronsa sillä, että he eivät voineet jatkaa kommunikointia liian kiireisen työaikataulun vuoksi, mutta samalla he pysyisivät läheisinä ystävinä. Syyskuussa räppäri kuoli huumeiden yliannostukseen Kalifornian kotonaan. Tyttö oli hyvin järkyttynyt tästä tragediasta, ja jotkut syyttivät häntä suoraan Macin kuolemasta – loppujen lopuksi hän tapasi hänen ja Davidsonin kanssa samanaikaisesti. Erottuaan Arianasta Macilla alkoi olla vakavia ongelmia alkoholin ja huumeiden kanssa, mikä johti tragediaan..

Ja lokakuussa, neljä kuukautta kihlauksen jälkeen, Arianan ja Peten välinen suhde päättyi. Kuten länsimaiset tiedotusvälineet raportoivat, “he ymmärsivät olevansa liian hätäisiä”. Sen jälkeen molemmat päättivät muuttaa melkein kaikki toisilleen omistetut tatuoinnit..

Ariana Grande muutti alun perin Pete Davidsonille omistetun tatuoinnin - kuva 2

Sanan “Pete” sijasta Grandella on nyt musta sydän, jonka lävistää nuoli Granden vasemman käden etusormessa. Saman käden peukalolle hän kirjoitti sanat “Reborn” (mikä tarkoittaa “uudestisyntymistä”). Pete teki paljon samaa: vasemman korvan takana näet samanlaisen kuvan sydämestä. Se täytettiin aiemmin kanin naamarilla, jota Ariana käytti ottaakseen kuvan Dangerous Woman -albumin kansille. Lisäksi yhden entisen rakastajansa, näyttelijä Kazzy Davidin, muotokuvan sijasta Pete pyysi tatuoija John Mesia maalaamaan metsän vasemmalle kädelleen. Samaan aikaan mestari, joka on tehnyt pitkään ja läheistä yhteistyötä Davidsonin kanssa, neuvoi näyttelijää olemaan tekemättä uusia tytöille omistettuja tatuointeja, ennen kuin Pete päätti, kenen kanssa hän haluaisi yhdistää elämänsä tulevaisuudessa. Tosiasia on, että 24-vuotiaan näyttelijän iho on melko tiheästi peitetty kaikenlaisilla tatuoinneilla, ja samalla hän myös muuttaa niitä säännöllisesti. Mestarin mukaan Pete ei kuitenkaan todennäköisesti noudata hänen suosituksiaan..

Löydät lisää Ariana Granden tatuoinneista täältä + valokuvia.

Valmistaja: kuk71 (Kukolevsky Ibrahim Ibrahimovich)