uutiset

Australialainen kahvila lupaa elinikäisen hampurilaistarjonnan tatuointia varten

Australialainen kahvila nimeltä “The Cafe 51″, joka sijaitsee lähellä Sydneyn sydäntä, päätti tehdä kaikki hampurilaisten ja tatuointien ystävät onnelliseksi. Tämän iloisen laitoksen työntekijät julkistivat kilpailun, joka yksinkertaisesti hämmästyttää palkintorahastostaan. Voittajalle tarjotaan brändihampurilaisia ​​”Cafe 51” loppuelämänsä ajan (yksi päivässä), tätä varten sinun on vain otettava tatuointi. Mutta kaikki ei osoittautunut niin yksinkertaiseksi. Tatuoinnin pitäisi olla yksi-yksi kuva tästä hampurilaisesta..

Ilmainen ruoka hampurilaistatuoinnille - valokuva Ilmainen ruoka hampurilaistatuoinnille – valokuva Ilmainen ruoka hampurilais tatuoinnille - Kuva 2 Ilmainen ruoka hampurilaistatuoinnille – Kuva 2

Et myöskään voi tehdä ilman kahvilan logoa. Näin taitavasti järjestäjät tekivät itselleen alkuperäisen mainoksen, joka osoittautui uskomattoman tehokkaaksi. Mainos houkutteli kahviloihin turisteja. Kuten kävi ilmi, Australiassa on paljon hulluja ilmaisia ​​hampurilaisia. Vain muutamassa päivässä potentiaalisia voittajia oli yli kolme tuhatta, mikä yllätti järjestäjät itse. Cafe 51: n johtaja toivoo vilpittömästi, että tällä tavalla ihmiset yksinkertaisesti osoittavat jälleen kerran kuinka paljon he rakastavat täällä valmistettuja ruokia. Ehkä tietty prosenttiosuus näistä kolmesta tuhannesta on.

Ei ole tarkkoja tietoja siitä, kuinka moni on jo tehnyt “hampurilais -tatuoinnin”, mutta luvut ovat selvästi silmiinpistäviä.

Valmistaja: nastiatrofimova (Trofimova Anastasia Evgenievna)