uutiset

Bella Hadidin uusi makea-aiheinen tatuointi

Materiaalista opit Bella Hadidin uusista arabialaisista tatuointimalleista, joissa on teksti “I love you” ja “My love”. Voit nähdä valokuvia tatuointipiirustuksista ja oppia mielenkiintoisia faktoja näistä piirustuksista ja nuoresta ja suositusta mallista itsestään.

Bella Hadidin uusi makea -aiheinen tatuointi - tatuointisuunnittelukuva ja -tiedot

Bella Hadidin uusi makea-aiheinen tatuointi: mielenkiintoisia faktoja ja valokuvia tatuointipiirustuksista

Maailmankuululla, nuorella ja mielenkiintoisella mallilla Bella Hadidilla on jo tatuointeja kehossaan, mutta kuten monet, alkaen pari pientä tatuointimallia, jotka voidaan yksinkertaisesti piilottaa huomaamattomaan paikkaan, tyttö ei voinut lopettaa. Pari päivää sitten tyttö sosiaalisten verkostojensa kautta ilahdutti kaikkia fanejaan kahdella uudella tatuointimallilla, jotka jo tähtien tatuointimestari – tohtori Wu.

Bella Hadidin uusi makea -aiheinen tatuointi - kuva 1

Ruokahalu kasvaa ja myös tatuointimallien koko kasvaa. Vaikka ne eivät ole vielä vaikuttavia, ne eivät ole enää niin pieniä kuin ensimmäiset, joita oli vaikea nähdä ilman mikroskooppia..

Kokenut ja taitava mestari – tohtori Wu – tekemä tatuointi osoittautui mielenkiintoiseksi, vaikka se on yksinkertainen ja pieni – itse asiassa se koostuu parista ohuesta viivasta ja on arabiankielinen kirjoitus. Tarkemmin sanottuna kaksi merkintää, yksi vasemmalla ja toinen Bella Hadidin oikealla olkapäällä.

Bella Hadidin uusi makea -aiheinen tatuointi - kuva 2

Bella Hadidin uusi makea -aiheinen tatuointi - kuva 3 Bella Hadidin uusi makea -aiheinen tatuointi - kuva 4 Bella Hadidin uusi makea -aiheinen tatuointi - kuva 5

Bella Hadidin isä, palestiinalainen, sanoo, että Bellan tatuoinnit ovat “rakastan sinua” ja “rakkaani”.