uutiset

Britannian poliisi pyrkii lopettamaan tatuointikiellon avoimilla vartaloalueilla

Viime aikoina lehdistö on keskustellut yhä enemmän tilanteesta, joka liittyy siihen, että Ison -Britannian poliisi pyrkii poistamaan Englannissa ja Walesissa voimassa olevan kehon avoimien alueiden tatuointikiellon..

Britannian poliisi pyrkii lopettamaan tatuoinnin kiellon kehon avoimilla alueilla - kuva 1

Britannian poliisi pyrkii lopettamaan tatuoinnin kiellon kehon avoimilla alueilla – kuva 1

Lainvalvontaviranomaisten oikeuksia puolustava ja puolustava brittiläinen ammattiliittojärjestö Police Federation of England and Wales väittää, että kielteinen asenne tatuointeihin ja tatuointien omistajien yhdistäminen rikolliseen maailmaan on täysin vanhentunut. Nykyinen tilanne, jossa poliiseja kielletään käyttämästä tatuointeja kehon alueilla, jotka ovat avoinna tarkasteltavaksi. , joista puuttuu kipeästi monilla alueilla. Ihmisoikeusaktivistit väittävät, että kieltäytyminen palkkaamasta tatuoinnin vuoksi ei anna kansalaisille mahdollisuutta käyttää täysimääräisesti oikeuksiaan ja riistää valtiolta ja lainvalvontajärjestelmältä kelvollisia jäljettömiä, joilla on kaikki ominaisuudet ja vilpitön innostus palvella yhteiskuntaa.

Britannian poliisi pyrkii lopettamaan tatuoinnin kiellon kehon avoimilla alueilla - kuva 2 Britannian poliisi pyrkii lopettamaan tatuoinnin kiellon kehon avoimilla alueilla - kuva 3 Britannian poliisi pyrkii lopettamaan tatuoinnin kiellon kehon avoimilla alueilla - kuva 4

Britannian poliisi pyrkii lopettamaan tatuoinnin kiellon kehon avoimilla alueilla - kuva 5 Britannian poliisi pyrkii lopettamaan tatuoinnin kiellon kehon avoimilla alueilla - kuva 6 Britannian poliisi pyrkii lopettamaan tatuoinnin kiellon kehon avoimilla alueilla - kuva 7

Tilannetta keskusteltaessa kävi ilmi, että itse asiassa Englannin poliisin rekrytointia säätelevät sisäiset asiakirjat eivät kiellä ehdottomasti palkkaamista, vaan sisältävät sanamuodon: “ei -toivottu”, jota johto lopulta alkoi käyttää : “kielletty”.

Keskustelut tästä aiheesta jatkuvat, vaikka kiellon poistamisen kannan lisäksi niiden joukossa on vaikuttava määrä ihmisiä ja valtiomiehiä, jotka uskovat, että tatuoinnit kehon avoimilla alueilla yhdistettynä poliisin univormuun voivat vaikuttaa haitallisesti asenteita poliisia kohtaan tai jopa loukata kunniaa ja konservatiivisen kannan omaavien kansalaisten ihmisarvoa.