uutiset

Brooklyn Beckhamin viides tatuointi tulevan vaimonsa Nicole Peltzin kunniaksi

Materiaalista voit oppia uudesta (viidennestä) tatuointikuvasta Brooklyn Beckhamin vartalossa – tähtiparin David ja Victoria Beckhamin vanhin poika, katso kuvaa, opi mielenkiintoisia faktoja.

Viides Brooklyn Beckhamin tatuointi tulevan vaimon Nicole Peltzin kunniaksi - Brooklyn Beckhamin tatuointi - kuva 2

Brooklyn Beckhamin viides tatuointi tulevan vaimon Nicole Peltzin kunniaksi: kaikki hauskaa + tatuointikuva

Brooklyn Beckham tunnustaa kadehdittavalla taajuudella rakkautensa valitsemalleen ja tulevalle vaimolleen Nicole Peltzille – tällä kertaa hän teki sen “radikaalisti ikuisella tavalla” tatuoimalla tatuoinnin vartalolleen tytön kunniaksi.

Muista, että Beckhamin poika, pyrkivä valokuvaaja, on toistuvasti osoittanut laajoja eleitä ja tunnustanut rakkautensa valitsemaansa kohtaan. 23. tammikuuta 2021 kaveri ilmoitti sosiaalisen verkoston Instagramin kautta yleisölle uudesta tatuointikuviosta, joka ilmestyi hänen kehoonsa tyttöystävänsä kunniaksi.

Viides Brooklyn Beckhamin tatuointi tulevan vaimon Nicole Peltzin kunniaksi - Brooklyn Beckhamin tatuointi - kuva 3

Nicole Peltzin Brooklyn Beckhamin tarjous tehtiin vuoden 2020 lopussa – tyttö sanoi “kyllä”.

Brooklyn Beckhamin uusi tatuointi sijaitsee selän yläosassa niskan juuressa. Piirustus on tekstitatuointi, jonka sisältö oli katkelma kirjeestä, jonka hänen rakkaansa lähetti kaverille.

Viides Brooklyn Beckhamin tatuointi tulevan vaimon Nicole Peltzin kunniaksi - Brooklyn Beckhamin tatuointi - kuva 4

“Loputon rakkauteni! Lue nämä rivit aina, kun tunnet olosi epämukavaksi. Haluan sinun tietävän kuinka paljon rakastan sinua. Sinulla on niin ystävällinen sydän, jota en ole koskaan elämässäni tavannut, ja toivon, että en enää elä päivää ilman sinua ilman rakkauttasi. Olen varma, että olet uskomaton. Voimme käydä läpi kaikki vaikeudet, jos luotat aina minuun. Rakastan sinua loputtomasti. Tuleva vaimosi ”- kirjaimellisesti kirjeestä.

Esimerkiksi meitä kiinnostaa tärkein kysymys tästä merkityksellisestä tatuoinnista – kuinka kaveri lukee nämä pyhät ja tärkeät rivit hänelle silloin, kun hän tarvitsee sitä? Tässä yksi peili on välttämätön! Vaikka – voit “ottaa kuvan” älypuhelimella ja lukea …

Viides Brooklyn Beckhamin tatuointi tulevan vaimon Nicole Peltzin kunniaksi - Brooklyn Beckhamin tatuointi - kuva 6

Mielenkiintoista

Lisäksi kaverilla on tatuointi rakkaansa silmillä, piirustus sijaitsee niskan takana, juuri sen yläpuolella, josta puhumme täällä.

Miehellä on myös tatuointi tytön nimellä ja jopa tatuointi isoäitinsä nimellä. Kyllä, hänen tyttöystävänsä rakasti isoäitiään paljon, ja hän teki sellaisen tatuoinnin.

Pelkäämme jopa ajatella, mitä kaveri tekee näillä tatuoinneilla, jos tunteet muuttuvat..

Pari päivää aikaisemmin kaveri sai toisen tatuoinnin, jossa oli kirjoitus, joka liittyy myös suoraan hänen tunteisiinsa tyttöä kohtaan.

Viides Brooklyn Beckhamin tatuointi tulevan vaimon Nicole Peltzin kunniaksi - Brooklyn Beckhamin tatuointi - kuva 7

Tatuoinnin teksti: “” Elämäni, rakkauteni, totuuteni, hengitykseni, mieleni, kauneuteni, jalokiveni. “.

Muuten, jos emme ole menettäneet lukumäärää, niin kirjoittamishetkellä – 27.1.2021 nuoren Brooklyn Beckhamin kehossa on täsmälleen 30 tatuointimallia.