uutiset

Changpeng Zhao ottaa tatuoinnin Binance -logolla

Tatuoinnit ovat elinikäinen sitoumus, ja niitä etsiville suositellaan yleensä, että ne harkitsevat perusteellisesti käytettävää muotoilua. Jokaisella on omat syynsä ottaa ensimmäinen tatuointi. Jotkut haluavat juhlia ikimuistoista tapahtumaa elämässään, toiset tekevät sen taiteen vuoksi pitäen omaa ihoa erityisenä kankaana. Syyt kuvien ilmestymiseen kehoon ja suunnittelun valintaan ovat yhtä yksilöllisiä kuin niitä käyttävät ihmiset..

Changpeng Zhao tatuoi Binance -logon symbolina hänen ikuisesta sitoutumisestaan ​​alustaan ​​- kuva

Changpeng Zhao vihjaa aikomuksestaan ​​tatuoida Binancen kanssa

Joulukuun 1. päivänä Binancen toimitusjohtaja twiittasi linkin instagram -videoon, jossa näkyy käsi, jossa on Binance -logon tatuointi. Vaikka twiitti ehdotti, että se oli hänen kätensä, kukaan ei ole vielä vahvistanut, että se oli CZ itse..

Vahvistus uudesta tatuoinnista

Myöhemmin CZ: n käsivarteen otettu tatuoitu kuva vahvistettiin Binance -sivun viestillä. Viesti, jonka CZ itse kirjoitti, selitti olosuhteet, jotka vaikuttivat tatuoinnin syntymiseen. Kaikki alkoi yksinkertaisella lounaalla Singaporessa Luc Wagmanin ja Garethin kanssa Coinmarketcapista.

CZ selitti myöhemmin: ”Kun söimme illallista Luken ja Garethin kanssa Singaporessa, keskustelumme aikana huomasimme, että Luken käsivarteen oli tatuoitu Bitcoin -logo. Kuten kävi ilmi, Luke aikoi lisätä tähän kuvaan CoinMarketCap- ja Binance -logot muuttamalla kätensä symboliseksi salauskädeksi. “.

Logon alkuperä

Tarinan tatuoidun logon ulkonäöstä liitettiin viesti Binance -tuotemerkin imagon syntymisen historiasta..

16 kuukautta ennen sitä, kun luotiin alustan logoa, kokeiltiin erilaisia ​​vaihtoehtoja. Ajatuksena oli esittää logo panoksina, kuvat ja pyynnöt vaihtoon kahden neliön muodossa, voittaa Binance -nimisen “binaarisen” sanan merkitys (sanojen yhdistelmänä Binary Finance).

Tämän seurauksena päädyimme siihen, että kaksi ruutua oli pinottu päällekkäin, mikä näytti liikaa numerolta “8”. Jopa se, että 8: ta pidetään onnenumerona kiinalaisten mielessä, ei näyttänyt olevan riittävä selitys tällaisen yrityksen symbolin ottamiselle. Useiden yritysten jälkeen luoda logomuunnelmia suunnittelija Tan esitti diagonaalisia neliöitä, jotka olivat päällekkäin, päällekkäin..

Jos vertaamme sellaista kuvaa kuin “tarjousten” ja “kysymysten” päällekkäisyys pörssissä käydessään kauppaa. CZ arvosti tätä kuvan versiota, mutta se ei silti näyttänyt brändiltä.

Sitten päätettiin, että 2 ruutua edellisestä versiosta asennettiin suuremmalle aukiolle, mikä tarkoittaa, että yrityksestä tulee foorumi, paikka, jossa tapahtumia tapahtuu, foorumi vaihtoa varten. Suunnittelijoiden työ linjojen paksuuntumisen myötä on johtanut menestyneimpien logojen syntymiseen, joka täyttää nimensä täysin..

Omistautuminen yritykseen

Otettuaan tatuoinnin Changpeng Zhao alkoi pohtia koko tiiminsä omistautumista Binance -alustalle ja pyrki jatkuvasti parantamaan sitä. CZ on vakuuttunut brändin vahvasta tulevaisuudesta, kuten tatuointi osoittaa.

CZ otti yhteyttä myös ICO: n perustajiin ja kysyi, olisivatko he halukkaita osoittamaan uskollisuutensa tuotemerkille tekemällä samanlaisen toimenpiteen. CZ: n mukaan yrityksen luojan on oltava niin omistautunut työstään, että hän voi päättää jopa niin hullusta toiminnasta kuin logon tatuointi omaan kehoonsa..

Valmistaja: vapaa teksti (Denisova Natalya Alekseevna)