uutiset

Demi Lovaton uusi tatuointi (25.12.2019)

Demi Lovato sai uuden tatuoinnin kehossasi uudenvuoden lomille ja kuinka paljon tämän tytön elämässä – tatuoinnin piirtäminen myös inspiroi.

Demi Lovaton uusi tatuointi (25.12.2019) - kuva 1

Demi Lovaton uusi tatuointi (25.12.2019) – joitain faktoja

Sosiaalisista verkostoista kävi ilmi, että tyttö vietti suurimman osan maanantaista 23.12.2019 tatuointihuoneessa Alessandro Capozzi, joka sijaitsee keskustassa Los Angeles. Joidenkin raporttien mukaan Demi vietti noin kahdeksan tuntia salongissa, ja luonnos uudesta tatuoinnista ilmestyi sosiaalisiin verkostoihin, mikä edustaa enkeliä, joka symboloi hengen uudestisyntymistä..

Demi Lovaton uusi tatuointi (25.12.2019) - kuva 2

Tatuointimestari kertoi kehittäneensä piirustuksen uudelle Demi Lovato -tatuoinnille yhdessä. Enkelin piirustuksen tummat siivet symboloivat vaikeita aikoja tytön elämässä, ja enkelin liikkeen yleinen suunta viittaa siihen, että tästä huolimatta pysähdyksiä ei tapahdu.

Valon leikki tatuointisuunnittelussa edustaa sisäistä voimaa, joka voi muuttaa kaiken paremmaksi, ja valkoiset kyyhkyset symboloivat puhtauden halua ja korkeampaa itsetuntemusta..

Mielenkiintoista!

Kuten tiedätte, lähtevä vuosi 2019 oli Demille merkittävä – tyttö juhli yhden vuoden raittiuttaan ja hänet kastettiin Israelissa.

Capozzi hän tapasi Demin sunnuntaina, vain päivää ennen tatuointisuunnittelun luomista. Tutustuminen tapahtui Demin esimiehen ansiosta – Skootteri ruskea konsertin aikana Ariana Grande, kaikki nuoret olivat ja kommunikoivat samalla VIP-alueella.