uutiset

Justin Bieberin uusi ruusun kaulan tatuointi tähtitaiteilija Wu

Materiaalista opit uuden tatuointisuunnittelun, jossa on ruusu, joka tänä viikonloppuna ilmestyi Justin Bieberin kaulaan ja jonka teki tatuointitähtimies – tohtori Wu..

Uusi ruusutatuointi Justin Bieberin kaulassa tähti -tatuointimestarilta - tohtori Wu - kuva 1

Uusi tatuointi ruusulla Justin Bieberin kaulassa tähti -tatuointimestarilta – tohtori Wu: mielenkiintoisia faktoja ja valokuvia tatuoinnista

Monet tatuointitaiteilijat ja tatuointifanit pitivät Justin Bieberin vartaloon tehtyjä tatuointimalleja suoranaisena naurunalaisena. Koska objektiivisesti monet Bieberin tatuointimallit olivat avoimia ja liikaa käytettyjä kliseitä, toiset olivat vain heikkolaatuisia.

Kuulostaapa oudolta, miltä se kuulostaa, huolimatta lähes rajattomista rahavarannoista, valtavasta määrästä yhteyksiä, vaikutusvaltaa ja tunnustusta, julkkikset onnistuvat usein tekemään rehellisiä partikoita tai tatuointeja kehoonsa, joita tuskin voidaan kutsua muuksi kuin kyseenalaiseksi..

Ilmeisesti vanhetessaan Justin Bieber oppi elämänkokemuksestaan ​​ja alkoi tehdä oikeita asioita. Niistä rengas Hailey Baldwinille ja valinta pysyväksi tatuoijaksi – tohtori Wu, joka muutti tilanteen Bieberin tatuoinneilla positiiviseen suuntaan..

Syyskuun 2020 ensimmäisenä viikonloppuna Justin Bieber lisäsi uuden ruusutatuointimallin kaulaansa, jonka on tehnyt tunnettu tatuoija Wu..

Uusi ruusutatuointi Justin Bieberin kaulassa tähti tatuoija - tohtori Wu - kuva 2

Rose -tatuoinnit tehtiin virheettömästi, asianmukaisella laadulla ja kunnollisella varjostuksella, ja tästä tatuointikuviosta tuli erinomainen pari kyyhkytatuoinnille, joka sijaitsee Justin Bieberin kaulan toisella puolella ja jonka tohtori Wu teki aiemmin..

Ilmeisesti Justin Bieber “meni korjauspolulle”, ja nyt tuli mielenkiintoista seurata hänen tatuointipiirroksiaan eikä pilkata ja tuomita.

Mitä mieltä olet Justin Bieberin tatuoinneista??

Voit jättää mielipiteesi tatuointifoorumillemme tai materiaalin alla oleviin kommentteihin.

Päivämäärä: 10.9.2020