uutiset

Kuinka tatuointi voi auttaa uhkapeliriippuvuuteen

Materiaalista opit tarinan todellisesta henkilöstä, jota tatuointipiirustus auttoi taistelussa uhkapeliriippuvuutta vastaan..

Kuinka tatuointi voi auttaa uhkapeliriippuvuuteen - tietoja ja valokuvan esimerkkejä

Kuinka tatuointi voi auttaa uhkapeliriippuvuuteen – tietoja ja valokuvan esimerkkejä

Kuinka tatuointi voi auttaa uhkapeliriippuvuuteen – tosiasiat

(Jos et halua lukea, voit kuunnella artikkelin ääniversion)

Luonnollisesti, jos olet uskomaton – “upea onnekas”, onnistut todella voittamaan kasinon tai peliautomaattisalin, osut todella jättipotteihin ja tuot rahaa kotiin, niin peliteeman tatuoinnissa voit juhlia onnistumisiasi.

Lisäksi uhkapeli -aiheiset tatuoinnit ovat varsin mielenkiintoisia, havaittavia, heittoja – pelikortit, nopat, ruletti, kaikki tämä näyttää kehosta, se on todella mielenkiintoista.

Mutta valitettavasti uhkapeli ei aina tai pikemminkin melkein aina tuo mukanaan synkempiä tunteita ja tilanteita, ja puhumme tällaisesta tarinasta alla..

Tatuointi uhkapeliteemasta, joka muistuttaa henkilöä “pohjasta”

Ihmiset rakastavat pienoiskoossa olevia tatuointeja, ne sopivat hyvin ensimmäiseen tatuointiin, kun pelko ja pelko maalin ruiskuttamisesta ihon alle on edelleen suuri. Valtava osa tällaisista tatuoinneista on tatuointeja, joissa on kirjoituksia tai päivämääriä..

Itse asiassa idea on siisti, kaapata tärkeä tapahtuma tatuoinnissa numeroilla, tehdä tästä muistutus miellyttävästä hetkestä tai ajanjaksosta elämässä, esimerkiksi merkitä lapsen syntymäpäivä tai häät rakastettu..

Mutta emme puhu onnellisista lopuista ja rakkaustarinoista tässä materiaalissa, puhumme tatuoinnista miehen kädessä ja päivämäärä syyskuusta 2012, jolloin kukaan hänen ympärillään ei näe mitään erityistä, mutta hänelle tästä päivästä tuli todellinen “pudota”, ja tatuointi muistuttaa siitä, mitä uhkapelille (uhkapeliriippuvaiselle) tapahtuu, kun hän vajoaa “pohjaan”.

Seuraavassa puhumme Alexista, joka asuu Stockportissa ja 33 -vuotiaana, jolla on vakava rahapeliriippuvuus, joka johti hänelle merkittäviä taloudellisia ongelmia ja kuolemaan johtaneen 700 kilon menetyksen päivässä – vain muutamassa minuutissa. alkoi tarina tatuoinnista, joka auttoi voittamaan peliriippuvuuden.

Iso -Britannialla on samat peliautomaattien ongelmat kuin meillä

Yhdistyneessä kuningaskunnassa on valtava ongelma peliautomaateissa, jotka aiheuttavat riippuvuutta enemmän kuin toiset, niitä kutsutaan FOBTiksi, maassamme, kuten kaikissa entisen Neuvostoliiton maissa, he pelaavat yleensä mitä tahansa ja kaikkialla, ja riippuvuuksien ongelma huolimatta Valitettavasti uhkapelien kielto ei ole valtion valvonnassa.

Hallituksen tietojen mukaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa on yli 600 000 ihmistä, jotka on tunnustettu ja rekisteröity ongelmapelaajiksi. Kun otetaan huomioon se tosiasia, että Venäjällä ja Ukrainassa väestö ei ole vähäisempi ja ongelma on valtion hallinnassa, se on yksinkertaisesti pelottavaa kuvitella, kuinka monella ihmisellä on ongelmia pelaamisen kanssa..

Alexin tarina ei ole tyypillinen, hän onnistui pysähtymään yksin, kiinnittämään huomiota ongelmien juuriin ja myöntämään niiden olemassaolon – etsimään itsenäisesti apua ja menemään nimettömien pelaajien kokouksiin.

Onko minne mennä ihmisille, jotka asuvat kanssamme, ei Yhdistyneessä kuningaskunnassa??!

Miksi peliautomaatit ovat niin koukuttavia?

Kolikkopelit simuloivat peliä millä tahansa: ruletilla, pokerilla, korteilla, yksiaseisella rosvolla. Peliautomaattien löytäminen ei ole vaikeaa, ne sijaitsevat millä tahansa alueella ja missä tahansa kaupungissa käyttäen nykyisen lainsäädännön porsaanreikiä – ne naamioivat itsensä Internet -kahviloiksi tai kielletyiksi arpajaisiksi, joissain tilanteissa he suorittavat avoimesti toimintansa – he ovat suojattuja häikäilemättömät lainvalvontaviranomaiset.

Saatavuudestaan ​​huolimatta kolikkopelillä ei ole rajoituksia panoksen koolle, usein päinvastoin, se voi rajoittaa pelaajan minimitasolle, jolloin hän voi menettää vaikuttavia summia muutamassa minuutissa, jotka ovat usein verrattavissa keskimääräiset kuukausitulot. Ja siitä, että koneella on mahdotonta voittaa, tk. se on konfiguroitu ja ohjelmoitu “ottamaan rahaa” soittimelta – siitä ei kannata puhua ollenkaan. Emme yleensä ymmärrä, miten raittiissa mielessä ja terveessä muistissa voi voittaa peliautomaatin.

Miksi Alex ajattelee, että tatuointi voi todella auttaa torjumaan uhkapeliriippuvuutta?

Riippuvaiset ihmiset, sillä ei ole väliä – uhkapeliriippuvainen, huumeriippuvainen, alkoholisti, tupakoitsija ovat pääsääntöisesti äärimmäisen impulsiivisia ihmisiä, etenkin huonoista tavoista vieroituksen aikana. Monet niistä, jotka “luovuttivat” ja joutuivat uusiutumiseen, totesivat, että pahoin tapaan palaaminen tapahtui salamannopeasti ja huomaamattomasti, että henkilö alkoi jälleen tehdä sitä, mitä hän tarkoituksellisesti kieltäytyi, hän ymmärsi vasta sen jälkeen, kun se oli jo tehnyt sen.

Tällaisessa tapauksessa muistutus tehdyn päätöksen lujuudesta ja sen merkityksestä on hetki, jota tuskin voi yliarvioida..

Valvojan löytäminen sauvalla on melkein epärealistista, mutta tehdä itsellesi muistutus tatuoinnin muodossa, joka ei ehkä paljasta ongelmiasi muille, mutta piirustukseen sisältyvä merkitys muistuttaa sinua siitä, kuinka tärkeää on luopua pahasta tavasta , se on varsin realistista ja jopa suositeltavaa, ja Alexin mukaan – todella tehokasta ja on toistuvasti estänyt häntä istumasta uudelleen peliautomaatin luo ja menettämästä toisen osan rahaa.

Tärkeä kohta tatuoinnissa, joka muistuttaa “pimeästä menneisyydestä ja huonoista tavoista”, on sen sijoituspaikka. Alexin mukaan käden paikka on hänen tapauksessaan erittäin hyvä, koska kun hän ojentaa kätensä työntääkseen nappia – hän kiinnittää aina huomiota tatuointiin ja tämä pysäytti hänet useammin kuin kerran.

Ja tärkeintä on tatuointi, vain pieni tapa auttaa itseäsi, se ei voi vapauttaa sinua riippuvuudesta, vain sinä voit selviytyä tästä yksin. Ja sinun tulee ehdottomasti hakea apua asiantuntijoilta – lääkäreiltä, ​​neuvontakeskuksilta, julkisilta organisaatioilta, jotka tarjoavat pätevää apua riippuvuuksista kärsiville..

Kuvaesimerkkejä tatuoinneista, joissa on päivämäärä käsivarressa 3.7.2020 (250 kuvaa)