uutiset

“Meksikolainen huijari tatuoinneilla”

“Meksikolainen huijari tatuoinneilla.” Kaksikymmentäkaksi vuotta vanha morsian pakeni toisen miehen kanssa kuusi päivää 30 000 punnan häiden jälkeen Meksikossa. Hän kuitenkin palasi pian nelikymppisen aviomiehensä luo ja lataa nyt verkkoon valokuvan lapsensa ultraäänestä..

“Meksikolainen huijari tatuoinneilla” – kaikki hauskaa

Morsian, joka pakeni toisen miehen kanssa runsaiden 30 000 punnan häiden jälkeen, vahvistaa, että hän on palannut miehensä luo ja että he odottavat nyt vauvaa..

Andy, 40, ja Megan Mitchell, 22, pakenivat vain muutama päivä kesäkuun lopun häiden jälkeen. Syy oli se, että Andy sanoi, että morsian petti häntä polttarijuhlien aikana.

Väkivaltainen repeämä herätti välittömästi huomiota lehdistössä ja järkytti yleisöä. Loppujen lopuksi Andy ei vain asettanut vihkisormuksia myyntiin, vaan sai myös niskalleen tatuoinnin, jossa oli merkintä “Meksikon petturi”, jonka piti toimia ikuisena muistutuksena vaimonsa petollisesta petoksesta ystävän kanssa.

Pian Fifen pariskunta ilmoitti kuitenkin, että he olivat jälleen yhdessä ja jopa odottivat vauvaa, sillä Andy toipui vasektomian jälkeen. Ilmeisesti mies oli Meganin vuoksi valmis luopumaan aiemmista periaatteista..

Andy ja Meghan menivät naimisiin ylellisessä seremoniassa Cancunissa 3. kesäkuuta.

Ylellisen juhlan olisi pitänyt merkitä onnellisen perhe -elämän alkua. Kuitenkin vain kuusi päivää myöhemmin hän laittoi vihkisormuksensa myyntiin 400 punnan hintaan. Andy sanoi, että nuori vaimo petti häntä heti hänen polttarijuhlillaan.

Mies paljasti myös, että hän käytti 2000 puntaa toipuakseen vasektomiasta, koska hänen uusi vaimonsa sanoi, että hän todella halusi saada lapsen. Kuka tiesi, että tällaiset ruusuiset suunnitelmat romahtavat äskettäin valmistetun vaimon kevyyden vuoksi.

Megan kiisti uskottomuuden tosiasian ennen häitä, mutta myönsi, että hän todella tapasi toisen miehen sen jälkeen ja pakeni siksi hänen kanssaan.

Turhautuneena herra Mitchell haastatteli MailOnline. Hän kertoi yksityiskohtaisesti, että tapasi Meganin pubissa kaksi vuotta sitten ja kuinka he molemmat syöksyivät päätä tähän nopeasti kehittyvään romantiikkaan..

Hän oli kuitenkin vain murskattu, kun Megan soitti hänelle kuherruskuukauden päätyttyä ja pyysi häntä poistumaan yhteisestä talostaan, koska tyttö aloitti suhteen ystävänsä kanssa. Tämä oli todellinen isku, suhteen jatkamisesta ei ollut kysymys..

Kukaan ei odottanut tapahtumien kehittymistä myöhemmin. Pari yhdistyi yhtäkkiä lokakuun alussa, vaikka he olivat viettäneet neljä kuukautta erossa. Kuka olisi uskonut, että Megan ja Andrew eivät vain sovi, vaan myös päättävät viedä suhteensa aivan uudelle tasolle.

Tällä viikolla Megan julkaisi kuvan ultraäänitutkimuksesta ja otsikoi: “Mitchell Megan Drew”.

Kuva ilmestyi viikko sen jälkeen, kun Andy ilmoitti, että hän ja Meghan ovat palanneet yhteen ja asuvat onnellisesti kotonaan Keltiessä, Fifessa..

Vastauksena Meghanin viestiin Andy vitsaili, että he nimeäisivät vauvan kelttiläisen jalkapalloilijan mukaan..

Hän kirjoitti “Rogic Michtellin” hymyilevällä hymiöllä, ilmeisesti Celtic Football Clubin keskikenttäpelaajan Tom Rogkin kunniaksi. Hän teki ratkaisevan maalin sunnuntaina Skotlannin liigan cupin finaalissa.

Tänään Andy jakoi verkossa iloisia ja todella sensaatiomaisia ​​uutisia: hän ja hänen vaimonsa odottavat ensimmäistä lastaan.

Hän kirjoitti: ”Megan Mitchell, 12 viikkoa ja 1 raskauspäivä. Minulla oli onnistunut toipuminen vasektomiasta. ” Ei tiedetä, mikä tarkalleen toimi sysäyksenä yhdistämiselle, mutta pari ei aio menettää onneaan kerran.

Viitaten mieheen, jonka kanssa hänen vaimonsa petti, hän lisäsi: “Scud ampuu nyt aihioita.”.

“Minun lapseni”.

Kuvia kauniista tatuoituista tytöistä 12.3.2019 (362 kuvaa):

Katso video:

Valmistaja: mpribytkova (Pribytkova Maria Alekseevna)