uutiset

Mitch Owellen selässä tatuoitu Jan Jar Binks tuli Buzzfeedin mukaan vuoden 2019 Internetin 50 pahimman asian joukkoon

Haluan aloittaa siitä tosiasiasta, että Mitch Owell tietää tatuointinsa negatiivisesta käsityksestä yhteiskunnassa, kun hän itse ei kadu sen soveltamista ja rakastaa tatuointiaan selässään..

Tatuointi, jossa Jan Jar Binksin piirustus Mitch Owellen koko selässä, tuli Buzzfeedin mukaan Internetin 50 pahimman asian joukkoon vuonna 2019 - kuva

Buzzfeedin mukaan Jan Jar Binks tatuoi koko Mitch Owellen selän, joka sijoittui vuoden 2019 Internetin 50 pahimman asian joukkoon – Faktat

Meechin mukaan hän tiesi heti tatuoinnin saamisen jälkeen, että ennemmin tai myöhemmin tämän tatuoinnin ympärillä olisi surinaa ja se aiheuttaisi julkista huomiota. Hän jopa epäili, että yleisön huomio ja mielipide voivat olla negatiivisia..

Itse piirustus, noin 60 cm korkea, maksoi omistajalle 1600 dollaria..

42-vuotias mies lisäsi, ettei hänellä ollut mitään sitä vastaan, että Internet-julkaisu sisälsi hänen tatuointinsa vastaaviin-negatiivinen lista, mutta hänelle on edelleen epäselvää, miksi hänen tatuointinsa (lainausmerkeissä) arvostettiin, koska yli Viime vuonna verkossa on julkaistu valtava määrä tatuointeja, joiden juoni on huonompi, joskus jopa loukkaava kuin hänen piirustuksensa tatuoinnista Star Warriorsin esiosasta.

Mitch pitää tatuointipiirustustaan ​​niin huonona – päinvastoin, hän pitää itse piirustusta laadukkaimpana ja ammattitaitoisimpana, samalla kun hän on samaa mieltä siitä, että juonesta voi olla joitain kysymyksiä.

Mitch Owellilla oli aiemmin kaksi tiukkaa hihaa molemmissa käsivarsissa, jotka oli omistettu franchisingille, “tumma puoli” vasemmassa ja “vaalea” puoli oikealla. Ihmiset nauroivat tatuointimalleista ja kysyivät, milloin hän saisi Jar Jar -tatuoinnin. Meach päätti antaa kärsivälle vastauksen kysymykseen ja päätti ottaa sellaisen tatuoinnin..

Star Warriorsin lisäksi Meech on Jackassin fani, erityisesti Steve-O, jolla on suuri tatuointi, jossa on omakuva ja sormet selässä, mikä sai Meechin yhdistämään uuden tatuointinsa tähän jo toteutettuun ideaan..

Tällaisen suuren tatuointikuvion käyttäminen selässä kesti 3 istuntoa tatuointisalongissa, joista jokainen kesti 7 tuntia..

Muuten, muotokuvan alla, tatuoinnissa on kirjoitus “Oie Boie, Mesa Bombad”, joka on käännetty “Gungang” -vastineesta “Kyllä, jätkä, olen siisti!”.

Kun tatuointi oli laitettu vartaloon, kunnes se ilmestyi ja kuuluisa verkossa, kului noin vuoden rauhallisuus, kunnes Owellin vaimo vastasi verkossa olevan koomikon viestiin, joka nauroi siitä, kuinka usein selän tatuointien omistajat näkevät heidän tatuointinsa – vastauskommentti, jossa on kuva puolisosi tatuoinnista. Sieltä tämän tatuoinnin “negatiivinen” suosio alkoi..

Lopuksi Meach lisäsi jälleen kerran, että hän ei katunut tatuointipiirustuksensa saamista, hän rakasti tatuointiaan, mutta hän oli samaa mieltä yhdestä asiasta – koomikon lausunnosta, koska hän näkee tatuointipiirustuksensa yksinomaan valokuvassa.