uutiset

Onko tämä epätavallisen tatuoinnin omistautunein rugby -fani?

Mitä olet valmis tekemään tukeaksesi suosikkijoukkuettasi? Mielestämme mikään mieleen tulevista vaihtoehdoista ei voi verrata siihen, mitä Manly-Warring Sea Eagles-rugbyjoukkueen fanit ovat ajatelleet..

Tämä on epätavallisen tatuoidun rugby -pelin fanin omistautunein fani - kuva 1

Epätavalliset rugby -fani -tatuoinnit – tosiasiat ja valokuvat

Kaksi Manly -fania ilmaisi rakkautensa ja tukensa joukkueelle hyvin epätavallisella, jopa poikkeuksellisella tavalla – toinen kavereista sai symbolisen tatuoinnin ja toinen muutti nimensä kokonaan.

Joidenkin fanien täytyy vain saada nimikirjoitus suosikkipelaajiltaan joukkueelta ollakseen onnellinen. Mutta Manly-Warring Sea Eagles -fani Ay Redman ei selvästikään ole yksi heistä. Näyttää siltä, ​​että mies on kirjaimellisesti valmis omistamaan elämänsä tähän jännittävään urheiluun tai pikemminkin merkittävimpiin urheilijoihin..

Redman ilmaisi kunnioitustaan ​​mahtavaa pelaajaa Steve Menziestä, lempinimeltään “Beaver” kohtaan kohtaan, niin paljon, että hän ylitti kaikki muut fanit. Mies näytti Instagram -blogissaan uuden tatuoinnin sarjakuva -majavasta, jolla oli Manly -univormu ja kuuluisa Menzies -kypärä..

Jos luulet, että yksi tatuointi riittää, niin ei: Redman ei myöskään pysähtynyt tähän. Ihastuttavan pedon lisäksi hän leimautti myös ranteeseensa Menziesin pyyhkäisevän allekirjoituksen. Tämä tapahtui pian sen jälkeen, kun hän sai käsiinsä urheiluveteraanin nimikirjoituksen. Nyt allekirjoituksen kukoistus jää Redmanille ikuisesti.

“Kiitos Adam Galic Tattoosille tästä hauskasta kuvasta, jonka loimme tänään”, tatuointimies sanoi blogissaan. “! Onnistuin jopa saamaan Steven nimikirjoituksen, nyt minulla on se ranteessani ”, Redman jakoi ilonsa tilaajille.

Redmanin teko ei jäänyt huomaamatta. Steve itse julkaisi Instagramiin yhteisen valokuvan, jossa on tuuletin ja kollaasi hänen tatuoinnistaan. “Haluan ilmaista kiitollisuuteni @hashtagredmanille tällaisesta rakkaudesta @manlyseaeaglesia kohtaan!”, Urheilija allekirjoitti valokuvan. “Hyvää työtä!”

“Haha, sinä olet legendaarinen majava!” Redman vastasi. “Kiitos nimikirjoituksesta!” Urheilijan fanit ilmaisivat hyväksyntänsä myös julkaisun kommenteissa, söpö majava jätti harvat ihmiset välinpitämättömiksi. Kuka tietää, ehkä joku päättää toistaa Ayan saavutuksen tulevaisuudessa..

Mies ei kuitenkaan ollut ainoa fani, joka päätti ottaa tällaisen (suoraan sanottuna epätoivoisen) askeleen. Monet Manly-fanit haluavat ilmaista rakkautensa joukkuetta kohtaan hyvin epätavallisilla ja ennen kaikkea laajamittaisilla tavoilla..

Esimerkiksi omistautunut “Manly” -fani David Rutherford ei koristellut ihoaan piirustuksilla, mutta kunnianosoitus joukkueelle pysyy varmasti hänen kanssaan pitkään. Mies muutti toisen nimensä “Kotkaksi” (kotka) osoittaakseen vilpittömän rakkautensa. Hänen virallinen nimi on nyt David “Eagle” Rutherford. On jopa vaikea arvioida, kenen teko näyttää hullulta: hänen tai vielä Redmanin?

Tämä on mitä rugby -pelin omistautunein fani on omistettu epätavalliselle tatuoinnille - kuva 2

David itse ei kuitenkaan näe toiminnassaan mitään outoa. “Halusin kaikkien näkevän todellisen omistautumiseni – rakastan vain Manly -Warring Sea Eaglesia”, Rutherford selitti haastattelussa..

“Ajattelin, että voisin osoittaa vielä enemmän tukea joukkueelle, joten tein Eagleista toisen nimeni”, mies lisäsi puolustuksekseen. On vielä toivottavaa, että David ei jatka tätä suuntausta lastensa kanssa, he eivät todennäköisesti arvosta isänsä jaloja impulsseja..

Näyttää siltä, ​​että Ay ja David ovat hulluimmat ja sitoutuneimmat Manly -fanit, eikö? Voimme vain toivottaa kaikkien joukkueiden löytävän uskollisia faneja! Varmasti tällainen holtittomuus herättää luottamusta, ja silloin jopa tehokkain vastustaja ei varmasti pelkää..

Katso video:

Valmistaja: MPRIBYTKOVA (Maria Pribytkova)