uutiset

Päästä eroon tatuoinnista “entisen” kunniaksi johti vakaviin seurauksiin

Tässä on syy olla koskaan tatuoimatta kumppanisi nimeä.

Britti 32-vuotias Andrew Milne halusi päästä eroon tatuoinnista entisen vaimonsa kunniaksi hänen nimikirjaimiensa muodossa vasemman kätensä kolmannessa sormessa.

Milneellä oli jo ruusutatuointi entisen vaimonsa nimikirjainten päällä, mutta hän päätti äskettäin päästä eroon molemmista tehtävistä..

Mutta hän heräsi seuraavana päivänä toisen laseristunnon jälkeen löytääkseen valtavan, mätätäytteisen kasvaimen, jonka koko oli 2,5 cm..

Päästä eroon tatuoinnista entisen kunniaksi - kuva

Milne, muotialan tilinpäällikkö Corbyssa, Northamptonshire, Englanti, sanoi: ”Se oli melko häiritsevää. Perjantai -iltana, kun olin menossa nukkumaan, huomasin vain pienen kohotuksen iholla, mikä on aivan normaalia muutaman laseristunnon jälkeen. Kuitenkin, kun heräsin seuraavana aamuna, näin kasvaimen ilmestyvän. Hän on noin 2,5 cm pitkä ja yli 1 cm korkea ja näyttää melko kovalta. “.

Voisiko syy olla tatuointimusteen meikki??

Laserpoisto on menettely, jonka aikana pigmentit ja muut aineet hajoavat useiksi pieniksi hiukkasiksi, jotka sisältävät haitallisia kemikaaleja, jotka voivat myöhemmin helposti kiertää kehossa..

Muste sisältää erilaisia ​​ainesosia, ja se hankitaan kemiallisesti yhdeltä toimittajalta sekoitettavaksi ja myytäväksi jakelijalle ja sitten tatuointihuoneelle. Vaikka jokainen ainesosa on merkittävä huolellisesti, varsinkin jos se on vaarallista, EU: ssa ei ole standardoituja vaatimuksia..

Kaksi tärkeintä huolenaihetta ovat kemikaalien vaikutus, kun ne ruiskutetaan dermiin – ihon syvän kerroksen alle, ja pitkäaikainen vaikutus, joka ilmenee, kun pigmentit hajoavat.

Vuonna 2017 julkaistussa Scientific Reports -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa havaittiin, että potilaiden imusolmukkeet sisälsivät tatuoinnista peräisin olevia pigmenttihiukkasia..

Lancet Oncology -lehden lääketieteellisen lehden vuoden 2012 katsauksessa todettiin, että tatuointimusteita todennäköisesti aiheuttavia ihosyöpiä on suhteellisen vähän. Kaikkiaan kirjailijat onnistuivat löytämään 50 esimerkkiä ihosyövistä tatuoinneista laajan lääketieteellisen kirjallisuuden tutkimuksen jälkeen..

Vaikka kemikaaliviraston (Euroopan kemikaalivirasto) raporteissa on esimerkkejä siitä, että musteeseen on lisätty syöpää aiheuttavia kemikaaleja, tällä hetkellä ei ole suoraa näyttöä tatuoinnista johtuvasta syövästä..

Kasvaimen ulkonäkö voi myös laukaista tatuoinnin poistamisen, koska se vahingoittaa ihoa ja immuunijärjestelmä käyttää kasvainta infektioiden estämiseksi.

Milne lisäsi: ”Kipu ei ole kovin voimakasta, mutta kasvain näyttää erittäin rumalta. Tätä on jatkunut kaksi päivää ja kasvain kasvaa. “.

”Mainitsin tämän laser -istunnon tehneelle naiselle ja hän näyttää olevan hieman huolissaan. Hän käski minun tehdä kaikkeni, jotta en vahingoita kasvainta, koska se voi aiheuttaa infektiouhan, jos bakteerit joutuvat avoimeen haavaan. Ajoittain mätä virtaa siitä “.

Tatuoinnin laserpoisto suoritetaan siten, että tatuointimuste rikkoutuu pieniksi paloiksi, jotka lopulta imeytyvät vereen..

“En usko, että sillä on mitään tekemistä tatuoinnin poistamispaikan kanssa, olen varma, että minulla oli vain huono reaktio laseriin.”.

Milne on tähän mennessä maksanut 45 dollaria jokaisesta hänelle annetusta kahdesta laseristunnosta, ja hänelle kerrottiin, että tatuoinnin poistaminen kestää 4-9 kertaa..

Mutta hän sanoi: “En ole aivan varma, jatkanko tatuoinnin poistamista.”.

Valmistaja: viduf (Krasilnikov Stanislav Innokentyevich)