uutiset

Tatuoidut pisamia

Olet todennäköisesti kuullut tatuoiduista kulmakarvoista, silmäripsistä ja jopa huulista, mutta tiedätkö mitään pisamia jäljittelevistä tatuoinneista? Kuten käytäntö on osoittanut, kaikki eivät suhtaudu tähän yksiselitteisesti, ja menettelyn tarkoituksenmukaisuus herättää kysymyksiä. Lue lisää.

pisama -tatuointi kasvoille 1

Tatuoidut pisamia: muodin suuntaus tai nykyaikainen katsaus menneisyyden “vikaan”?

Silloinkin kun olin ala -asteella, lapsia, joiden kasvot olivat runsaasti peilillä, pilkattiin usein ulkopuolelta, en todellakaan osallistunut tähän prosessiin, koska ja hänellä itsellään oli pisamia kasvoillaan.

Ja tietysti kaikki entisen Neuvostoliiton asukkaat muistavat laulun “punatukkaisesta pisamaisesta miehestä ja siitä, mitä hän teki isoisänsä kanssa lapioilla”..

Kun minusta tuli hieman vanhempi koululainen, opin, että pisamia ovat normaaleja ja aivan luonnollisia, että nämä täplät ovat melaninoituja soluja, jotka ultraviolettisäteilyn vaikutuksesta saavat tummemman värin kuin iho, mutta pisamia ei ole “rumuutta” Minä tavallaan – tiesin aina. Muuten, useimmat niistä, joilla on pisamia lapsuudessa, murrosiässä luonnollisella tavalla, ilman ulkopuolista apua, päästä eroon niistä.

kuva pisama -tatuoinnista kasvoilla 2

Mutta tässä on kysymys! Miksi freckles -tatuoinnin trendi on tulossa yhä suositummaksi? Haluavatko ihmiset näyttää nuoremmalta? Ehkä jotkut ajattelevat pisamia lisäävän houkuttelevuutta? Tai kaikki yhtäkkiä halusivat olla kuin nukke – Raggedy -Ann (Raggedy Annie)?

Tässä on mitä sosiaalisen median ihmiset ajattelevat pisama -tatuointeista

rhiannonthevegan - tatuointi pisamia kasvoilla

@rhiannonthevegan

Älä unohda, että heti tatuoinnin levittämisen jälkeen (kyllä, pisamia käytettäessä kaikki on sama kuin tavallisissa tatuoinneissa), arvet, ärsytys ja punoitus pysyvät kehossasi, mikä on selvästi havaittavissa useiden päivien ajan, jopa sellaisissa pienoiskoossa kuin pisamia.

Älä unohda, että sinun kannattaa suunnitella aikataulusi näille päiville, jotta ne, jotka näkivät sinut, eivät luule, että sinulle on annettu ananas kasvoillesi..

all_i_sin_bunderland - kuva pisama -tatuoinnista kasvoilla

@all_i_sin_bunderland

Hyvin usein – tatuointi pisamia, vain osa kuvaa. Älä unohda, että kuva muuttuu usein. Valkoisen ihon muuttaminen pelkästään tatuoiduilla pisamilla on melko kiistanalainen ajatus..

smabeautybar - pisamia tatuointi kasvoille

@smabeautybar

Jos olet jo päättänyt tehdä sen, yritä tehdä tatuointisi pisamilla niin, että ne näyttävät luonnollisilta eivätkä näytä “epätavallisilta” syntymämerkeiltä.

thefacestudio - kuva pisama -tatuoinnista kasvoilla

@thefacestudio

Pisatatuointien ongelma on se, että ei ole koskaan selvää, toimiiko se jossain yksittäistapauksessa. Luonnollisesti, jos olet varma, että tämä sopii sinulle, niin – “TAISTELUSSA!”.

andraealynne - pisamia tatuointi kasvoille

@andraealynne

Ehkä mielipiteeni perustuu siihen tosiasiaan, että teen tatuointeja antaakseni niille jonkin tunteellinen merkitys tai jotta kehon tatuoinnilla olisi taiteellista arvoa..

Mutta kun katson pisama -tatuointeja, se muistuttaa minua yrityksestä “tehdä ulkonäöstäsi luonnollisempi tekemällä luonnotonta muutoksia luonnolliseen ulkoasuun”..

Se ei huvita sinua?

Mitä mieltä olet freckle -tatuoinneista? Kirjoita mielipiteesi kommentteihin.