uutiset

Tatuoidut varusmiehet otetaan armeijaan vain psykiatrin erillisellä luvalla

Puolustusministeriö on kiristänyt kantaansa kehon taidetta kohtaan. Periaatteessa tatuointi ei ole suoraan tekosyy vapautukseen asepalveluksesta. Luonnoksen ehtojen mukaan lääkärintarkastus on ehdottomasti läpäistävä, ja sitten ilmestyy sudenkuoppa. Lääkintäneuvosto tekee päätöksen palvelukelpoisuudesta.

Tatuoidut varusmiehet otetaan armeijaan vain psykiatrin erillisellä luvalla - kuva 1

Tämä sisältää:

  • Neuropatologi;
  • Silmälääkäri;
  • Terapeutti;
  • Kirurgi;
  • ENT;
  • Psykiatri;
  • Hammaslääkäri.

Jokainen tekee omat johtopäätöksensä ja niiden perusteella ja määrittää soveltuvuusluokan. Yksi komission jäsenistä on psykiatri, hän arvioi kehon piirustukset ja päättää, kuinka ne ovat turvallisia ja ovatko ne jonkin mielenterveyden häiriön majakka. Yksityiskohtaista tutkimusta varten varusmies voidaan lähettää neuropsykiatriseen sairaalaan diagnoosin tekemiseksi. Tatuoinnit, joihin kiinnitetään erityistä huomiota:

– jos asevelvollisella on tatuointeja yli 70% kehosta;

– Jos kasvoilla on tatuointeja;

– Jos piirustukset sisältävät rasistista, okkulttista tai säädytöntä sisältöä.

Tatuoidut varusmiehet otetaan armeijaan vain psykiatrin erillisellä luvalla - kuva 3 Tatuoidut varusmiehet otetaan armeijaan vain psykiatrin erillisellä luvalla - kuva 2

Noin 35% prosentteista lähtee apteekista tietueensa siitä, että he ovat terveitä ja heillä ei ole mielenterveyden häiriöitä. Jos varusmies tarvitsee lääkäreiden johtopäätösten mukaan hoitoa, hänet rekisteröidään ja hänelle annetaan lykkäys. Mutta tällainen diagnoosi voi vaikuttaa suuresti tulevaan työllisyyteen. Tällaisten ihmisten on vaikea saada passia, ajokorttia. Miksi siis tatuoituja ihmisiä viedään armeijaan vain psykiatrin luvalla? Armeija on paikka, jossa fyysinen ja psyykkinen stressi on paljon suurempi kuin tavallisessa elämässä. Siksi psykiatrin on tutkittava huolellisesti tatuointien luonne voidakseen estää peruuttamattoman lopputuloksen aiheuttavan henkisen hajoamisen. Koska luonnosikä alkaa 18-vuotiaasta, pienet poikkeamat eivät aiheuta vaaraa, ja asianmukaisella hoidolla voit päästä eroon niistä, ja muutaman vuoden kuluttua uudelleen käyttöönotosta olet täysin terve ja pääset armeijaan . On niitä, jotka yrittävät poistua palvelusta tällä tavalla ja saada suuren aggressiivisen tatuoinnin. Sinun ei pitäisi tehdä tätä, koska tällä tavalla voit vain vaikeuttaa elämääsi. Diagnoosi tehdään paitsi katsomalla tatuointityyppiä, myös haastatteluja varusmiehen kanssa sen riittävyyden arvioimiseksi. Monet piirustukset ovat vain kunnianosoitus muodille, eivätkä kuva piilotetusta tiedosta. Sotilasrekisteröinti- ja värväystoimistossa tatuoinnit merkitään henkilökohtaisiin tiedostoihin erikoismerkeinä, ne lasketaan ja kuvataan. Vain yksi tapaus sadasta, nämä ovat ilmeisiä poikkeamia, jotka vaativat hoitoa. Loput – eivät tarvitse viivytystä ja hoitoa.

Valmistaja: olabola (Olga Bondarenko)